NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Tippek a mai meccsekre valakinek?
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
Pedig annyira egyszerű 😊pont ezért kell, hogy legalább a minimumot kiszedjük 😊 miért neked nem rémlik senki, akinek még ez is sok lehet ? 😛
Grga Piticegyszerűen senki nem tudja, hogyan lehetne elérni az új fórumot?Bálint #15ezzel szűrjük ki a kevésbé okosakat 😛konqueror
több mint 14 éve
Pedig annyira egyszerű 😊egyszerűen senki nem tudja, hogyan lehetne elérni az új fórumot?Bálint #15ezzel szűrjük ki a kevésbé okosakat 😛konqueror
Grga Pitic for President
több mint 14 éve
egyszerűen senki nem tudja, hogyan lehetne elérni az új fórumot?Bálint #15ezzel szűrjük ki a kevésbé okosakat 😛
több mint 14 éve
Kori
1 169
Az agyrázkódásra gondolsz?vadibandi😉 persze senkinek sem kívánom, de hát ilyen a sóbiznisz
több mint 14 éve
Az agyrázkódásra gondolsz?hagyjad, neked nem fontos 😊 tudok szombatra egy nagyon jó bulit, lesz sok helyes-kedves lány-fiú, preferenciád szerint, alkohol, tudatmódosítók, stb. mindenképp gyere el 😊Bálint #15Tudatmódosítás lesz a meccsen is 😂 persze remélem csak elvétve :cool:KoriTE
több mint 14 éve
Kalo
137
Jó kis időt mondanak az okosok, 20 fok körül, enyhén borús, 10% eséllyel az esőre. Tökéletes foci-idő 😊hagyjad, neked nem fontos 😊 tudok szombatra egy nagyon jó bulit, lesz sok helyes-kedves lány-fiú, preferenciád szerint, alkohol, tudatmódosítók, stb. mindenképp gyere el 😊Bálint #15Tudatmódosítás lesz a meccsen is 😂 persze remélem csak elvétve :cool:KoriTE
több mint 14 éve
Kori
1 169
hagyjad, neked nem fontos 😊 tudok szombatra egy nagyon jó bulit, lesz sok helyes-kedves lány-fiú, preferenciád szerint, alkohol, tudatmódosítók, stb. mindenképp gyere el 😊Bálint #15Tudatmódosítás lesz a meccsen is 😂 persze remélem csak elvétve :cool:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hagyjad, neked nem fontos 😊 tudok szombatra egy nagyon jó bulit, lesz sok helyes-kedves lány-fiú, preferenciád szerint, alkohol, tudatmódosítók, stb. mindenképp gyere el 😊hmm, kicsit behalt a fórum... mindenki a hétvégi gorillaz-cowboys meccsre készül fejben-lélekben, ezért nincs ideje írni vagy csak egyszerűen senki nem tudja, hogyan lehetne elérni az új fórumot?Bálint #15Milyen meccs? 😀KoriTE
több mint 14 éve
Kori
1 169
hmm, kicsit behalt a fórum... mindenki a hétvégi gorillaz-cowboys meccsre készül fejben-lélekben, ezért nincs ideje írni vagy csak egyszerűen senki nem tudja, hogyan lehetne elérni az új fórumot?Bálint #15Milyen meccs? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hmm, kicsit behalt a fórum... mindenki a hétvégi gorillaz-cowboys meccsre készül fejben-lélekben, ezért nincs ideje írni vagy csak egyszerűen senki nem tudja, hogyan lehetne elérni az új fórumot?
több mint 14 éve
hallod ez jó cucc lehet amit szedsz 😛Na kész, ráadásul, majdnem ki is mentem, hogy megnézem😀, nekem csak a 25 maradt meg😊HTWDe lehet már el van adva a meccs 😀 😀 😀 😀 😂pc_xhú bazzeg lebuktunk 😀Joci
több mint 14 éve
Na kész, ráadásul, majdnem ki is mentem, hogy megnézem😀, nekem csak a 25 maradt meg😊hú bazzeg lebuktunk 😀Jociszeptember 25 előtt szerintem senkikonquerorDe lehet már el van adva a meccs 😀 😀 😀 😀 😂pc_x
több mint 14 éve
hú bazzeg lebuktunk 😀De lehet már el van adva a meccs 😀 😀 😀 😀 😂pc_xKi tud eredményt a Hurricanes-Steelers meccsről?HTWszeptember 25 előtt szerintem senkikonqueror
több mint 14 éve
De lehet már el van adva a meccs 😀 😀 😀 😀 😂Ki tud eredményt a Hurricanes-Steelers meccsről?HTWszeptember 25 előtt szerintem senkikonqueror
több mint 14 éve
Ki tud eredményt a Hurricanes-Steelers meccsről?HTWszeptember 25 előtt szerintem senki
több mint 14 éve
Megoldva😊A 0815 AFA Kupa 2010 10 10 - 2010 11 27 tart majd .Hello,
Megérkezett a VB levele, amihez nem fűznék semmit, de lehetővé tették, hogy igaz legyen a kupára: " Minden héten háború"
Kutya: ha olvasod hívj minket SOS.
KöszönömHTW
Én hívlak izomból, csak nem veszi fel senki...kutya76
több mint 14 éve
A 0815 AFA Kupa 2010 10 10 - 2010 11 27 tart majd .Hello,
Megérkezett a VB levele, amihez nem fűznék semmit, de lehetővé tették, hogy igaz legyen a kupára: " Minden héten háború"
KöszönömHTW
Én hívlak izomból, csak nem veszi fel senki...
Öreg indián sohasem felejt, csak a bosszúja öregszik...
több mint 14 éve
Mikor lesz?HTWha jol tom szept 25
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
A 0815 AFA Kupa 2010 10 10 - 2010 11 27 tart majd .Megérkezett a VB levele, amihez nem fűznék semmit, de lehetővé tették, hogy igaz legyen a kupára: " Minden héten háború"
Köszönöm
több mint 14 éve
Mikor lesz?Én már legjobban a Hurricanes-Steelers meccset várom az egész ősszel, egy alapvetően power csapat mire megy a Zsoltiék spreades játékával 😊Geronimoérdekes lesz valoban...nagy figyelemmel...Pacman
több mint 14 éve
Én már legjobban a Hurricanes-Steelers meccset várom az egész ősszel, egy alapvetően power csapat mire megy a Zsoltiék spreades játékával 😊Geronimoérdekes lesz valoban...nagy figyelemmel...
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Üdv újra mindenkinek!
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
Én már legjobban a Hurricanes-Steelers meccset várom az egész ősszel, egy alapvetően power csapat mire megy a Zsoltiék spreades játékával 😊