GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Az 1/1-re hiénázóknak így már ma este beindulhatott volna a fantáziájuk, hogy kit kell szarrá zaklatni érte, ez volt a lényeg. 😉Nem értem, hogy mi értelme. A PO így is, úgy is hétfőn kezdődik. Attól tehát nem lesz hamarabb vége a simnek, hogy ma dupla forduló van, mert a PO hétfőn kezdődik.SoldadosHelyes.SoldadosSzerintem nem 😀
Korrekten megszavazta vagy 15 GM.
De hát a Commish szava a döntő, szóval ez van.Stez
több mint 14 éve
Nekem mindegy csak legEn már sim Broncos L-al és Fal ons W-nel 😀TocaLátom örök álmodozó vagy 😀
több mint 14 éve
Teljesen érthetetlen miért jobb egy plusz üres nap, most a trade-ek ledumálása is simán csúszhat egy napot 😛Nem értem, hogy mi értelme. A PO így is, úgy is hétfőn kezdődik. Attól tehát nem lesz hamarabb vége a simnek, hogy ma dupla forduló van, mert a PO hétfőn kezdődik.SoldadosHelyes.SoldadosSzerintem nem 😀

több mint 14 éve
Nem értem, hogy mi értelme. A PO így is, úgy is hétfőn kezdődik. Attól tehát nem lesz hamarabb vége a simnek, hogy ma dupla forduló van, mert a PO hétfőn kezdődik.Szerintem nem 😀1 nap 1 forduló, nincs duplázás.Helyes.Soldados
nem vagyok itt fél napot és anarchia van.Höri

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Brees 11 millája gecire méltányos... Orton 8 millájához képest végképp.. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szerintem nem 😀1 nap 1 forduló, nincs duplázás.Helyes.Soldados
De hát a Commish szava a döntő, szóval ez van.
több mint 14 éve
mindig tudtam, hogy akinek X van a usernevében, az hajlamos a lázításra.booooooooooootenorx1 nap 1 forduló, nincs duplázás.booobraxa88
több mint 14 éve
1 nap 1 forduló, nincs duplázás.Helyes.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
boooooooooooo1 nap 1 forduló, nincs duplázás.booobraxa88
több mint 14 éve
1 nap 1 forduló, nincs duplázás.booo
több mint 14 éve
Ennyi, a commish eldöntötte... 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 14 éve
1 nap 1 forduló, nincs duplázás.nem vagyok itt fél napot és anarchia van.
több mint 14 éve
Szerintem meg méár alig abajgat valaki 😊De az estire gondolom lesz időd, nem mint ha neked annyira fosnod kellene, amikor a 4-9-es Miamival tolod először például
több mint 14 éve
Kiszanáltam a kekit, a régieket kukáztam.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Nekem mindegy csak legEn már sim Broncos L-al és Fal ons W-nel 😀
több mint 14 éve
Fasza, és aki ma nem tud erre figyelni, mert nem igen lesz erre, az szopjon kettőt... Meg utána 4-5 nap pihi. Szerintem hülyeség, akkor legalább hoztam volna a gépem, hogy meg tudjam csinálni. Bár, ha az este alatt nem 8, hanem ilyen 10+ óra lesz, akkor legalább az a rész nem para

több mint 14 éve
Akkor ma lesz mindkettő.Annyi, hogy akinek PO-t befolyásoló az utsó forduló, és akar abajgatni közte, arra azért fogok várni...
több mint 14 éve
ujra friss: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802
több mint 14 éve
nem úgy volt, hogy új hsz-t ne írjunk kekíbe, hanem a régit frissítgessük?Szerintem sokkal több értelme van újat írni az új szezonra, mint nézegetni, hogy ki mikor frissített (főleg, hogy adminoknál nem is látszik, ha szerkesztették).
ti hsz vadászok 😀Stez
több mint 14 éve
nem úgy volt, hogy új hsz-t ne írjunk kekíbe, hanem a régit frissítgessük?ti hsz vadászok 😀
több mint 14 éve
Szerintem is ma legyen mindkettő.
több mint 14 éve
Nekem is a dupla tetszene.
több mint 14 éve
szerintem legyen ma mind2

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Legyen inkább ma 2 forduló szerintem is.Sztem is jó az, ahogy Döme írta: ma 16. forduló, pénteken a 17. utolsó, majd hétfőtől PO.SoldadosLegyen így? Nekem úgy is jó hogy most mindjárt lenyomom a 16.-at, aztán este a 17-et.Döme