GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
És ha igen? 😐Szegecs
Akkor kilép 😀szaba
Challenge Accepted

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 237
És ha igen? 😐Szegecs
Akkor kilép 😀
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
És ha igen? 😐Szegecs
Akkor legalább azt írjátok bele hogy melyik csapattal vagytok ,hogy ne nekem kelljen azt is keresgélni 😀
több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
És ha igen? 😐

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
Hali mindenkinek, remélem nem telítitek meg 1 nap alatt a PM ládám. Köszi 😀
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Cső
Add el Elit és hozz valami fos Qb-t, nincs kedvem évente kétszer ellene szenvedni. És add oda Hadent, vagy rádküldöm szabát.

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Welcome Toca
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Üdv Toca, PM megy 😀

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Tolhatjuk maddennel, hadd fusson Vick is 2000 yardot valami cheattel 😛

több mint 14 éve
Okay.

Akkor kérném azokat a játékosokat és instrukciót, hogy kell megcsinálni. Az email címem gdelonso@gmail.com
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mit kapnál, ha azt mondaná, hogy nem? 😂
én tuti kiégnék 😀Newman
leszarnam oszinten szolva. ennyi baszodas utan egy negativ valaszt vhogyan csak tulelnek 😀
csak valaszoljon mert eddig azert nem fejeztem be a masik focsoportot h ne kelljen halal folosbe megcsinalnom 2x ha nem szimpatikus neki ez a worldpades megoldas.Fake
Mivel nem szólt hogy gáz, én azt javallanám csináld.
Ha gondja lenne vele, szólt volna.
Kellemes lenne elkezdeni.Delonso_
rendben. viszont most megragadnam az alkalmat es megkernelek h segits megcsinalni azt a 91 playert amirol dome meg kb 1 honapja es fentebb emlitest tett.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Életjelet adok, sajnos a ribancok lefoglalják minden időmet de beszámolnék a dolgokról:
még a 2. felére várok a ratinges cucconak, illetve a 91 adat nélküli playa sem lett még megcsinálva mindig, erre is várok. Ha ezeket megkapom, tolom a mókát. Csak hogy lássátok, hogy azért nem elsősorban rajtam múlik a pöcsölés. 😀Döme
Végre bazzeg!
Gondoltam, hogy nehéz a strigó élet.

Preszezon egymás után 4 nap, alapszakasz 2 naponta.

több mint 14 éve
most hajnalban kapod a masodik felet. az elso hianytalan lett es jo a formatum ?Fake
én tuti kiégnék 😀Newman
leszarnam oszinten szolva. ennyi baszodas utan egy negativ valaszt vhogyan csak tulelnek 😀
csak valaszoljon mert eddig azert nem fejeztem be a masik focsoportot h ne kelljen halal folosbe megcsinalnom 2x ha nem szimpatikus neki ez a worldpades megoldas.Fake
Mivel nem szólt hogy gáz, én azt javallanám csináld.
Ha gondja lenne vele, szólt volna.
Kellemes lenne elkezdeni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Életjelet adok, sajnos a ribancok lefoglalják minden időmet de beszámolnék a dolgokról:
még a 2. felére várok a ratinges cucconak, illetve a 91 adat nélküli playa sem lett még megcsinálva mindig, erre is várok. Ha ezeket megkapom, tolom a mókát. Csak hogy lássátok, hogy azért nem elsősorban rajtam múlik a pöcsölés. 😀Döme
most hajnalban kapod a masodik felet. az elso hianytalan lett es jo a formatum ?Fake
én tuti kiégnék 😀Newman
csak valaszoljon mert eddig azert nem fejeztem be a masik focsoportot h ne kelljen halal folosbe megcsinalnom 2x ha nem szimpatikus neki ez a worldpades megoldas.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
én tuti kiégnék 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most hajnalban kapod a masodik felet. az elso hianytalan lett es jo a formatum ?
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
még a 2. felére várok a ratinges cucconak, illetve a 91 adat nélküli playa sem lett még megcsinálva mindig, erre is várok. Ha ezeket megkapom, tolom a mókát. Csak hogy lássátok, hogy azért nem elsősorban rajtam múlik a pöcsölés. 😀
több mint 14 éve
en mindenkit eladok csak van akit dragan 😛Fake
Majd valamikor írd meg, hogy mennyire drága Watt
Newman, úgy érzed, hogy az embereid a PO-ban már semmit nem nyújtanak, hogy ilyen hamar értékelsz? 😀Wyatt
Mindegyik nyer egy gyűrűt, még idén! Az nem számít, ha nem egy csapatban vannak.Newman
Mindent értek 😀

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Newman, úgy érzed, hogy az embereid a PO-ban már semmit nem nyújtanak, hogy ilyen hamar értékelsz? 😀Wyatt
Mindegyik nyer egy gyűrűt, még idén! Az nem számít, ha nem egy csapatban vannak.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en mindenkit eladok csak van akit dragan 😛
több mint 14 éve
Majd lesz, ha vége a szezonnak 😊
Inkább adnád el Wattot 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nincs d# elemzes 😕
több mint 14 éve
Na hány topicban? 😊 Szerintem csak itt, mondjuk nem tudom amúgy sem, hogy miért zavar, de szimplán ugord át
Am, meg csak Stez felvetésére írtam, nyilván egyike voltam a szerinte vállalhatatlan RB-sorú csapatoknak

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
es te kivel csevegtel ? magaddal ? 😀
meg mielott tulzottan magadra venned inkabb konstruktiv leszek es kurvara nyitott :
a kurva erdekes arra vonatkozott h a forum nemtom hany topikjaban es hanyszor targyaltad ki
a futo helyzetedet. most meselj inkabb a defensedrol mert az meg nem leragott csont es igy valoban
kurva erdekes lehet a nota.
több mint 14 éve
No, akkor már egy csomóan gondolják így, még szerencse, hogy ez egy csevegő, így pont ez a célja, szal mindenki örül 😊