GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ha minden jól megy akkor FA és draft között kaptok tőlem egy részletes és igényes PRt 😊
több mint 13 éve
Hát nem gondoltam volna, hogy nem lesz tererom. Na mindegy futot úgy se akartam hozni.
több mint 13 éve
Nem néztem meg többi RB-sort, de azt hiszem, a legbrutálisabb hármas nálam van 😊 Dallasban úgyis divat lesérülni, ha futó vagy IRL, így kellenek is 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó a szemem egyébként, mert uccsó pillanatos lopással akartam elvinni Thomas Jones-t... ehhez képest már első nap kiment...
több mint 13 éve
Megértem.Én abban bízom hogy mindenki nagyon sérülékeny körülötte és így még szép karriert is befuthat.
több mint 13 éve
gondoltam hogy az 1.8 milliót megadom érte, de épp ezen dolgok miatt inkább visszakoztamwow Ivory jó olcsón elment😊 de csak mert idén nem tudom....
jövőre trade!Höri
Azért rizikós, szerződés, van valami ügye is, meg IR.Delonso_
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
wow Ivory jó olcsón elment😊 de csak mert idén nem tudom....
jövőre trade!Höri
Azért rizikós, szerződés, van valami ügye is, meg IR.
több mint 13 éve
Óraátállítás miatt a magyarországi idő számít a licitek végén, vagy a tényleges 24 óra?eaglesmcnabba magyar idő
több mint 13 éve
Óraátállítás miatt a magyarországi idő számít a licitek végén, vagy a tényleges 24 óra?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
friss a tábla.kösz h szóltál, javítva
a Fins Barber licitje nem jó mert csak 200k-t emelt 1M-rőlHöri
több mint 13 éve
lesz idény, és ahogy néztem még nem vonult visszaWyattpersze, hogy nem, de én olyan 50 carry-t nézek ki belőle 16 meccs alatt.
több mint 13 éve
IRL is így megynekem az akkor sem szimpatikus h beír 8ezer játékost veteránminimummal így elveszi mások elől a lehetőséget. nem mintha nekem kéne RB...braxa88remélem mind az 5 ótvar RB a washington nyakán ragad 😛braxa88mindegyik waiverre tehető, 0 kockázat.
viszont Fred Taylor leigazolása teljesen felesleges, az is biztos 😛Höri
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
waiverről behúzhatod ugyanannyiért, biztosra megymondjuk így, hogy nem kell kivagdosnia, így annyira nem szép az igaz
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nekem az akkor sem szimpatikus h beír 8ezer játékost veteránminimummal így elveszi mások elől a lehetőséget. nem mintha nekem kéne RB...remélem mind az 5 ótvar RB a washington nyakán ragad 😛braxa88mindegyik waiverre tehető, 0 kockázat.
viszont Fred Taylor leigazolása teljesen felesleges, az is biztos 😛Höri
több mint 13 éve
remélem mind az 5 ótvar RB a washington nyakán ragad 😛braxa88mindegyik waiverre tehető, 0 kockázat.
viszont Fred Taylor leigazolása teljesen felesleges, az is biztos 😛
több mint 13 éve
braxa88
12 534
remélem mind az 5 ótvar RB a washington nyakán ragad 😛
több mint 13 éve
még csak 2 játékost fizettem túl... EDDIG 😀hallatlanul eredmenyes wr korod soran teged legalabb nem fenyegetetett ez a veszely ugyebar 😀Fakeazért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊fetomytúl is fizetted mindet 😛 😂eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
és? befértek simán, és kellettek eléggé 😛 Ha befér a capbe, leszarom, hogy mennyit keres 😛 Jövőre, két év múlva meg úgyis mindig kibaszom ezeket, mivel hihetetlen érzékem van megtalálni, hogy ki lesz az, aki a következő évtől kezdve egy hulladék lesz 😀 De legalább most elégedett vagyok 😛azért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊fetomytúl is fizetted mindet 😛 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hallatlanul eredmenyes wr korod soran teged legalabb nem fenyegetetett ez a veszely ugyebar 😀azért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊fetomytúl is fizetted mindet 😛 😂eaglesmcnabb
több mint 13 éve
azért fasza eddig ez az offseason, mindenkit elvittem FA-n akit akartam 😊fetomytúl is fizetted mindet 😛 😂