GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
a 2008-as sorbaállítgatását most megcsinálom gyorsan, ne vesződjön vele más, aztán dátum szerint a draftokat is renderakoma fórumszemétben volt a többiHöriEjj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊az nfl.hu-s fórumon olvastam vissza a korábbi draftoknál írt csodálatos prognózisaimat, mikor belefutottam, braxának köszönjétek, ő másolta be még anno oda 😊JJ
Kár, hogy a többi elveszett.. Utólag jó ezeket nézegetni 😛fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
a fórumszemétben volt a többiEjj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊az nfl.hu-s fórumon olvastam vissza a korábbi draftoknál írt csodálatos prognózisaimat, mikor belefutottam, braxának köszönjétek, ő másolta be még anno oda 😊JJ
több mint 15 éve
Ejj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊az nfl.hu-s fórumon olvastam vissza a korábbi draftoknál írt csodálatos prognózisaimat, mikor belefutottam, braxának köszönjétek, ő másolta be még anno oda 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Van valaki pestinek egy windows telepítő cd je? Adok érte egy 6. kört 😊Delonso_ezt nem is láttam 😊 van természetesen 😀
több mint 15 éve
2009-es Dallas szintű drafttal kiegyeznék én is, ott Yoda (vagy akkor még nem ő volt) odatette magát. 2/1-re Vontee David, 2/28-ra Shady McCoy, 3/17-re az isteni Freeman, 5. körben Kory Sheets (jó, ő kuka), hetedikben meg Kevin Huber. 5-ből 4 elég faszás pick 😊Fasza kis draft volt ez a 2009es Lions szempontbol. 2. körben rögtön egy udfa 😀tenorxFreeman 3/17 mindent viszHöri
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez az a draft volt amikor megsült az első kör után a gépem és telefonon keresztül próbáltam instruálni, mindenféle lista vagy a tracker látványa nélkül soldit hogy mit húzzon nekem. sőt az uccsó kettőt már JJ húzta nekem.ez a 2009-es a kukadraft iskolapéldájapedig a braxa PR szerint jó classokat szotál összerakni 😀 előítéletHöri
1.kör Donald Brown
3.Luigs
4.Terrence Taylor
5.Brandon Underwood
5.Cantwell
5. Gano
6.Coffee
7.Morstead
Ha ezt a sort valaki alulmúlja annak gratulálokharomt
persze ez Brown-ra és Taylorra nem mentség. Luigsra meg senki sem számíthatott hogy ekkora nulla lesz
több mint 15 éve
ez a 2009-es a kukadraft iskolapéldájapedig a braxa PR szerint jó classokat szotál összerakni 😀 előítélet
1.kör Donald Brown
3.Luigs
4.Terrence Taylor
5.Brandon Underwood
5.Cantwell
5. Gano
6.Coffee
7.Morstead
Ha ezt a sort valaki alulmúlja annak gratulálokharomt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez a 2009-es a kukadraft iskolapéldája1.kör Donald Brown
3.Luigs
4.Terrence Taylor
5.Brandon Underwood
5.Cantwell
5. Gano
6.Coffee
7.Morstead
Ha ezt a sort valaki alulmúlja annak gratulálok
több mint 15 éve
Ejj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊milyen többi veszett el? 😛
a 2007, 2009, 2010 megvan, csak 08 nincs
sőt, a draft class onnan is megvan
több mint 15 éve
Ejj de jó ez 😊 hol lett meg? 😊Kár, hogy a többi elveszett.. Utólag jó ezeket nézegetni 😛
több mint 15 éve
Fasza kis draft volt ez a 2009es Lions szempontbol. 2. körben rögtön egy udfa 😀tenorxAzért Orakpo behúzása nem volt rossz.
több mint 15 éve
Fasza kis draft volt ez a 2009es Lions szempontbol. 2. körben rögtön egy udfa 😀tenorxFreeman 3/17 mindent visz
több mint 15 éve
Fasza kis draft volt ez a 2009es Lions szempontbol. 2. körben rögtön egy udfa 😀
több mint 15 éve
😊 micsoda virtus.
több mint 15 éve
Én pedig legalább tradeltem mégegyet 😂
több mint 15 éve
Jahh, valóban, ez kimaradt sorry, pótolva 😊1/11-re nem valószínű hogy OT-t fogok húzni, az ráér később is, de lehet hogy trédelek egyet... Sajnos muszáj volt valamelyik nagy fizetésű playeremtől megválnom a cap-problémák miatt, McKinnie-től sikerült.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
Rata jön Ramboért 1/11-re, de bebukja, mert 1/10-nél elviszem
több mint 15 éve
Keki némileg frissült. Antonio Johnson is vihető 380k 380k UFA (bár szerintem RFA )
több mint 15 éve
Nekem az előző avatarja nagyon bejött, ez most annyira nem.