GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja, érveltél. Ahogyan szoktál. Valaki igyekszik megcáfolni, te meg beírod rá ugyanazt...fetomyoke h neki sem kene annyiszor hangoztatnia az igazat ahanyszor csak teheti
de mivel is cafoltak meg ? azon kivul h anyad meg steelers azon kivul semmi targyilagosra nem emlekszem.
több mint 13 éve
Ja, érveltél. Ahogyan szoktál. Valaki igyekszik megcáfolni, te meg beírod rá ugyanazt...
több mint 13 éve
Én meg szarok rá ha vki magára gyújtja a házat.szerintem meg az semmiképpen sem jó ha az égő házba hordod a szenet, függetlenül attól, hogy mi váltotta ki a tűzesetet.HöriSoldi, én nem a szabályalkotás vagy egyéb hivatalos ügy miatt szerettem volna ha lemondasz, hanem a borzalmas krízis kezelő képességed miatt.HöriNincs itt semmi krízis. Hiszti, sértődés, mártírkodás volt és gyorsan elbukó önjelölt elvi bajnokok. Mások menzesze miatt nem mondok le.Soldados
fetomy: én legalább érveltem, nemcsak annyit tudtam hajtogatni, hogy kötözködő és Steelers homer... Merithogy ez nem érv. És javíts ki, ha tévedek, de senkit nem küldtem el az anyjába, csak mert másként látta.
De mondom azon lehet elgondolkodni, hogy nagy elvi bajnokok közül 2 két nappal később saját magát köpte arcon. Én viszont csak fair játékot akarok és azért vitázok.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
23-24 lenne célszerű, mert előtte hétköznapokon kizártnak tartom, hogy 25+ embernek jó legyenamúgy ha nem lenne ennyire összeegyeztethetetlen, lehetne itt is többnapos, mondjuk 1-3. kör, 4-7. kör, és akkor két rövidebb etapban lenyomni, nem is nyúlna túlságosan éjszakába
de tudom, hogy ez nem játszik, úgyhogy nekem két-három héttel előtte ha kiderül, hogy melyik nap lesz, tudom úgy alakítani
több mint 13 éve
vajon szaba helyett ki draftol idén?Hörijoeyporter
több mint 13 éve
Laki?elore latom mar h iden ujfent befogom szopni 😕most hogy meg van az irl draft időpontja (április 28-30) mi nem tűzzük ki a sajátunkat?kristofAz IRL draft időpontja már ezer éve megvan. 😛
De szerintem várjunk még pár hetet, mert azért két hónapra előre nem sokan tudják a beosztásukat szerintem, kicsit később már tisztábban fog mindenki látni.Döme
egesz aprilis-majusban nem sok szabad hetvegem lesz.
de iden legalabb kilatasban van h lesz hozzaerto helyettesem.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elore latom mar h iden ujfent befogom szopni 😕most hogy meg van az irl draft időpontja (április 28-30) mi nem tűzzük ki a sajátunkat?kristofAz IRL draft időpontja már ezer éve megvan. 😛
De szerintem várjunk még pár hetet, mert azért két hónapra előre nem sokan tudják a beosztásukat szerintem, kicsit később már tisztábban fog mindenki látni.Döme
egesz aprilis-majusban nem sok szabad hetvegem lesz.
de iden legalabb kilatasban van h lesz hozzaerto helyettesem.
több mint 13 éve
most hogy meg van az irl draft időpontja (április 28-30) mi nem tűzzük ki a sajátunkat?kristofAz IRL draft időpontja már ezer éve megvan. 😛
De szerintem várjunk még pár hetet, mert azért két hónapra előre nem sokan tudják a beosztásukat szerintem, kicsit később már tisztábban fog mindenki látni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most hogy meg van az irl draft időpontja (április 28-30) mi nem tűzzük ki a sajátunkat?
több mint 13 éve
szaba
10 551
Viccek topik helyett én már ide járok röhögni. 😀
több mint 13 éve
Az már önmagában krízis, ha úgy gondolod, hogy nincs krízis
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Soldados: a "gyorsan elbukó önjelölt elvi bajnokok" talán csak azért "buktak el gyorsan", mert a változatos érvelési módszered "leírom ezerszer uganazt" nem érdekli már őket.
több mint 13 éve
szerintem meg az semmiképpen sem jó ha az égő házba hordod a szenet, függetlenül attól, hogy mi váltotta ki a tűzesetet.Soldi, én nem a szabályalkotás vagy egyéb hivatalos ügy miatt szerettem volna ha lemondasz, hanem a borzalmas krízis kezelő képességed miatt.HöriNincs itt semmi krízis. Hiszti, sértődés, mártírkodás volt és gyorsan elbukó önjelölt elvi bajnokok. Mások menzesze miatt nem mondok le.Soldados
több mint 13 éve
Soldi, én nem a szabályalkotás vagy egyéb hivatalos ügy miatt szerettem volna ha lemondasz, hanem a borzalmas krízis kezelő képességed miatt.HöriNincs itt semmi krízis. Hiszti, sértődés, mártírkodás volt és gyorsan elbukó önjelölt elvi bajnokok. Mások menzesze miatt nem mondok le. De gyorsan kiderült, hogy én a jobb szabályokért és az igazságosabb rendszerért érvelek, az elvi bajnok pedig önös érdekeiket tartják szem előtt. Na most melyikre is van szükség?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldi, én nem a szabályalkotás vagy egyéb hivatalos ügy miatt szerettem volna ha lemondasz, hanem a borzalmas krízis kezelő képességed miatt.
több mint 13 éve
szaba hulyesegetol hangos a liga 😀
több mint 13 éve
ezt miért most mondod miután hosszabbítottam Forteval 😕nem. teljesen normális árért.haromtTraktor eladó 😊haromtiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀Stez
de azért küldhetsz egy pm-et hogy mi az a normális ár
több mint 13 éve
szaba
10 551
Pedig fog 😀majmokkal nem jatszik egy csapatbanStezSteve Smitht elviheted 1+3-ertStezHmm, Charles nem 1+3 lesz? Nem lenne rossz Mendenhall mellé.tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja 😉 adom érte az 1/28at a jövő évi két első körömet plusz lefixáljuk h jövőre egy 5+6 körért viheted Grantet és Dumervillt. de ha ez nem elég még staffordot és/vagy chungot is hozzácsaphatjuk egy idei 6. körért 😉Add el kristofnak 😀tenorxiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀Steznem. teljesen normális árért.haromt
több mint 13 éve
Nálam pedig az 1/5 vagy letradelnék az első kör közepére, végére.
több mint 13 éve
nalam meg tovabbra is elado az 1/10, persze megfelelo aron 😛eddig naponta keresett erte mindenki, most senki 😀
több mint 13 éve
Add el kristofnak 😀nem. teljesen normális árért.haromtTraktor eladó 😊haromtiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀Stez