GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a kerdes ugye itt a vegen csak koltoi volt ? 😀
több mint 13 éve
viszont, ha te vitázni szeretnél, de -hogy a te állításodnál maradjunk- a másik fél miatt már nem vita folyik hanem valami más, akkor nincs is értelme folytatni, nem? Vagy magaddal vitáznál? 😊Igen, sajnos ahhoz a másik fél részéről is valós érvek kellenének. 😊SoldadosA vita normál esetben előre visz, amitől csak jobb lesz a játék, az együttélés, a szakmai munka, de akár a szex is. 😉ez igaz, de itt már rég nem vita megybriareos
A vitát negatív dologként állítják be, holott ez viszi előre a világot. 😊Soldados
több mint 13 éve
Igen, sajnos ahhoz a másik fél részéről is valós érvek kellenének. 😊ez igaz, de itt már rég nem vita megybriareosKomolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79A vita normál esetben előre visz, amitől csak jobb lesz a játék, az együttélés, a szakmai munka, de akár a szex is. 😉
A vitát negatív dologként állítják be, holott ez viszi előre a világot. 😊Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
ez igaz, de itt már rég nem vita megyKomolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79A vita normál esetben előre visz, amitől csak jobb lesz a játék, az együttélés, a szakmai munka, de akár a szex is. 😉
több mint 13 éve
Komolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79A vita normál esetben előre visz, amitől csak jobb lesz a játék, az együttélés, a szakmai munka, de akár a szex is. 😉
A vitát negatív dologként állítják be, holott ez viszi előre a világot. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
classic Fake 😂 😀Komolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79kimelj meg a baszott nagy keleti bolcsessegektol legyszi.
inkabb tedd magad hasznossa es ird be minden csapathoz h kikkel toltik fel a keretet.
kosziFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Komolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79kimelj meg a baszott nagy keleti bolcsessegektol legyszi.
inkabb tedd magad hasznossa es ird be minden csapathoz h kikkel toltik fel a keretet.
koszi
több mint 13 éve
Komolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne csigazz baszki mostmar megkell nezzem 😀3. rész, de már nem a pusztán utalgatós fázisbriareosegy fél akkord erejéig felcsendül az isbriareosakkor a 3. reszbol van ugye ?
amikor beindul az utalgatas meg a paraztatas h ebbol a kis csenevesz pocsbol lesz
a dark lord ?Fake
edit na ez a resz nekem nagyon nem tetszett amugy sem es tiszta gyokerseg h ez a szuletese.
ez inkabb a halala meg mielott megszuletett vna. darth vadert a birodalom vitez vezetojet
ilyen 2 bites szanitec dronok huzalozzak be elo egyenes adasban ?
legkozelebb kiderul h ezek a kis szarok lesznek a testorei ...
több mint 13 éve
3. rész, de már nem a pusztán utalgatós fázisakkor a 3. reszbol van ugye ?nem nyitom meg amig ki nem talalom 😀egy fél akkord erejéig felcsendül az isbriareos
birodalmi indulo ?Fake
amikor beindul az utalgatas meg a paraztatas h ebbol a kis csenevesz pocsbol lesz
a dark lord ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor a 3. reszbol van ugye ?egy fél akkord erejéig felcsendül az isbriareoshttp://www.youtube.com/watch?v=DzUcqpTSJ34briareosnem nyitom meg amig ki nem talalom 😀
birodalmi indulo ?Fake
a dark lord ?
több mint 13 éve
egy fél akkord erejéig felcsendül az isnem nyitom meg amig ki nem talalom 😀érezd magad kinevezveHörihttp://www.youtube.com/watch?v=DzUcqpTSJ34briareos
birodalmi indulo ?Fake
több mint 13 éve
Épp, hogy mellé.nem nyitom meg amig ki nem talalom 😀érezd magad kinevezveHörihttp://www.youtube.com/watch?v=DzUcqpTSJ34briareos
birodalmi indulo ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem nyitom meg amig ki nem talalom 😀http://www.youtube.com/watch?v=DzUcqpTSJ34briareoshát figyelj, köv szabályalkotó idénytől nyugodtan basztathatsz engem ( ha nincs ellenvetés többiek részéről)briareosérezd magad kinevezveHöri
birodalmi indulo ?
több mint 13 éve
inkabb a rajna-fele gondolatmenetet erzem magamenak.Jó, ettől még ugyanúgy nem tartod jónak a szerződést, csak mégis megengednéd TTT-nek, hogy megtartsa ezzel a kontraktussal, mert vhogy kikerült a korábbi szabályzatból az időtartamra vonatkozó rész belőle. A képet árnyaltad, de az 5/5-ös arányt nem. Ebben az egészben pedig a 2. rész a durva. Ő ehelyett mártírkodásba kezdett, én meg leszek a rosszfiú. Nekem jó így.
mondjuk azt keptelen vagyok atlatni h neki ez miert faj mikor nem oszt nem szoroz de mind1.
Fake
TTT: látom Te még mindig nem tudsz érdemben reagálni, csak ezt a kötözködik, meg köcsög homer szöveget nyomni. 😊 Ha neked így jó, csináld, de az előbb az is világosan kiderült, hogy én olyan menetközbeni szabályváltozást is támogattam, ami nekem nem kedvez. De biztos magammal is ilyen rohadt kötözködős homer köcsög vagyok. 😊
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=DzUcqpTSJ34hát figyelj, köv szabályalkotó idénytől nyugodtan basztathatsz engem ( ha nincs ellenvetés többiek részéről)briareosérezd magad kinevezveHöri
több mint 13 éve
hát figyelj, köv szabályalkotó idénytől nyugodtan basztathatsz engem ( ha nincs ellenvetés többiek részéről)briareosérezd magad kinevezve
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
reszemrol egyertelmu h megvagy szavazva.inkabb mint delonso a rozsihazba de azon mondjuk 1 nincs mit megszavazni
2 soldi es az en belepesemmel amugyis kiirta magara a klinikai esetek cimu tablat
csak az en klaviaturamon mar nincs annyi betu mint regebben.
több mint 13 éve
a faszert valaszoltam arra a pmre mielott rendesen utanaolvastam vna h mi a szett ...hát figyelj, köv szabályalkotó idénytől nyugodtan basztathatsz engem ( ha nincs ellenvetés többiek részéről)
soldi ha meg1x a rozsihazra hivatkozol az en velemenyemet legyszives pontositsad mert nem teljesen ugy gondolom mar ahogyan irtam neked. inkabb a rajna-fele gondolatmenetet erzem magamenak.
es most tenyleg nem azert mert a tavalyi offseasonben en is kihasznaltam egy kiskaput
de semmilyen vetozasi szabaly nem volt sehova sem leirva. tavaly is mar rb kornel feltunt h van egy kis hiba a valtozo osszegu szerzodes szabalyaban. atirtuk azon melegeben ? nem. varjunk ezzel is jovo evig sztem nem fog fajni se neked se masnak. harrison meg egy csoro gettoneger lesz kit erdekel.
nem azert h haromt oruljon es nem is azert mert elviekben neked nincs igazad de en aszondom h ne kotozkodjunk egyenekre lebontva holmi 1 evek miatt. ha haromt ebbe nem megy bele h +1 evet rabasszon a szerzodesre akkor adjuk neki ugy oda ahogy johiszemuen elkuldte a szerzodeset. mondjuk azt keptelen vagyok atlatni h neki ez miert faj mikor nem oszt nem szoroz de mind1.
ami viszont banto szamomra es nem azert mert en is jopar javallatomra ugyanannyi reakciot kaptam mint storm. tulajdonkeppen amikor a javaslatokrol beszelunk akkor az kinek felelossege h a vitat levezesse ? somose ? nem mert o csak a szabalykonyvet adminisztralja. tibie ? nem o csak vice-commish ilyenben neki nincs felelossege. ( mondjuk erdekelne h a vice-commishseg miben merul ki azon kivul h szep rang ) a rozsihaze ? semmi kozunk hozza amennyire tudom. horie ? nem o mar regesreg megmondta h nem akar ebben reszt venni es el is hiszem neki van pont eleg dolga a jatekkal.
domee ? nem hiszen o csak a madcattel es a szimmel foglalkozik mitol lehetne pont ot kerdore vonni ?
akkor megis ki a faszome ? kit kell h "basztassak" ha vmi epelmeju otlet az eszembe jut es megy a levesbe azonnal mivel senki nem foglalkozik vele tekintve h mindenki ugyanezzel a problemaval szenved ?Fake
több mint 13 éve
Szerintem Somosé vagy Tibié a javaslatok részleg, de valóban jó lenne tisztázni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát persze hogy az volt. ebben senki nem kételkedett. mind 13132 flame HSZ azért született, hogy bizonyítsa az igazad.de aki igazán menő az pont leszarja ezt a témát. ennél fontosabb dolgok is vannak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a faszert valaszoltam arra a pmre mielott rendesen utanaolvastam vna h mi a szett ...soldi ha meg1x a rozsihazra hivatkozol az en velemenyemet legyszives pontositsad mert nem teljesen ugy gondolom mar ahogyan irtam neked. inkabb a rajna-fele gondolatmenetet erzem magamenak.
es most tenyleg nem azert mert a tavalyi offseasonben en is kihasznaltam egy kiskaput
de semmilyen vetozasi szabaly nem volt sehova sem leirva. tavaly is mar rb kornel feltunt h van egy kis hiba a valtozo osszegu szerzodes szabalyaban. atirtuk azon melegeben ? nem. varjunk ezzel is jovo evig sztem nem fog fajni se neked se masnak. harrison meg egy csoro gettoneger lesz kit erdekel.
nem azert h haromt oruljon es nem is azert mert elviekben neked nincs igazad de en aszondom h ne kotozkodjunk egyenekre lebontva holmi 1 evek miatt. ha haromt ebbe nem megy bele h +1 evet rabasszon a szerzodesre akkor adjuk neki ugy oda ahogy johiszemuen elkuldte a szerzodeset. mondjuk azt keptelen vagyok atlatni h neki ez miert faj mikor nem oszt nem szoroz de mind1.
ami viszont banto szamomra es nem azert mert en is jopar javallatomra ugyanannyi reakciot kaptam mint storm. tulajdonkeppen amikor a javaslatokrol beszelunk akkor az kinek felelossege h a vitat levezesse ? somose ? nem mert o csak a szabalykonyvet adminisztralja. tibie ? nem o csak vice-commish ilyenben neki nincs felelossege. ( mondjuk erdekelne h a vice-commishseg miben merul ki azon kivul h szep rang ) a rozsihaze ? semmi kozunk hozza amennyire tudom. horie ? nem o mar regesreg megmondta h nem akar ebben reszt venni es el is hiszem neki van pont eleg dolga a jatekkal.
domee ? nem hiszen o csak a madcattel es a szimmel foglalkozik mitol lehetne pont ot kerdore vonni ?
akkor megis ki a faszome ? kit kell h "basztassak" ha vmi epelmeju otlet az eszembe jut es megy a levesbe azonnal mivel senki nem foglalkozik vele tekintve h mindenki ugyanezzel a problemaval szenved ?
több mint 13 éve
jason brown, 28 évesen 3 éves szerződést írt alá a sztílerszhez. senkinek nem volt hozzá egy szava sem. vajon csak nem azért mert a rozik többségének nem kötözködés a lételeme?haromtNekem sem lételemem, bármennyire is csak ezt erőlteted.
Világosan leírtam, hogy nekem nem tetszik, és azt is hogy miért. Kikértem a másik 4 Rosi véleményét és mind azt mondta, hogy Harrison nem írna alá 7 milláért 2 évre. Ezután Te ahelyett hogy 1 évet rádobtál volna, mártírkodásba kezdtél. Csináld. Ettől még ez nem jó szerződés volt.
Engem nem zavarna, ha Jason Brownt is szavazásra bocsátaná bárki. Ha úgy dönt a Rosi, hozzávágok még egy évet. Nekem ő volt az egyetlen, aki nagyon kellett, túl is fizettem. Mint ahogy miután meggyőződtem arról, hogy IRL akár 1/32-t is kaphatnék az eredetileg TOP10-es Lionstól RFA-n, azt mondtam, hogy felőlem akár most is megváltoztathatjuk a szabályt - igazodva az IRL-hez. Ja hogy erre nem emlékszel? Pedig bizony, ezzel rosszul járnék. De engem ez nem érdekel, engem az érdekel, hogy a játék minél igazságosabb legyen és minél jobban hajazzon az IRL-re. Ha rosszul járok ezzel, ha jól. De Te mártírkodj tovább, jól áll neked, engem meg hidegen hagy, hogy engem utálnak. Attól még én tudom, hogy jobbító szándékom volt, nem pedig rosszindulat. Sőt most geci nagyképűen még azt is kijelentem, hogy azt is tudom, hogy igazam volt.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jason brown, 28 évesen 3 éves szerződést írt alá a sztílerszhez. senkinek nem volt hozzá egy szava sem. vajon csak nem azért mert a rozik többségének nem kötözködés a lételeme?
több mint 13 éve
Ok, neked van igazad. 😊Nem. Azok a simulékony többség. Az igazán nagyok felvállalják a véleményüket.Fred Robbinsra 2,8 millát írtam, tehát az én értékrendem szerint bőven túl lett fizetve a 4 millával, emellett Harrison egész más kategória az OLB-k között, mint Robbins a DT-k között. Az elmúlt 4 év legproduktivabb 3-4-OLB-jét nem tudom egy lapon emlegetni egy posztja átlagemberével.Soldi, az igazán nagyok a "ráhagyom és csendben vagyok"-ot vállalják be.briareos
Én ezt ezért nem kifogásoltam, azaz amíg a kiemelkedő Harrison nem lett túlfizetve az én értékrendem szerint, ezért kifogásoltam az időtartamot, míg az átlagos Robbins az én értékrendem szerint túl lett fizetve jócskán, ezért nem kifogásoltam az időtartamot.
Engem nem zavar, ha ördögűzőset játszunk a topikban, leszarom, én bevállalom a rosszfiú szerepet, és felvállalom a vitákat, de ha vmi nekem nem tetszik azt mindig világos érvrendzerrel támasztom alá (aztán azzal vagy egyetértenek vagy nem), de legalább nem olyan lózungokkal jövök, hogy "ilyen-olyan homer", "csak kötözködik" ésatöbbi...Soldados
Soldados