GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Egyszerűbb lenne megelőzni a jövő évi galibákat azzal Soldi ha átadnád a helyed a bizottságban és akkor nem baszogatna senki az elfogultsággal.
több mint 13 éve
szaba
10 551
Soldi: a vicc te magad vagy.
több mint 13 éve
Én vagyok azon kevesek egyike, aki pl emlékszik arra is, ha téved. 😉 Én voltam most is az egyetlen Rosi, aki leírta, hogy miben hibázott. Ez pl ugye nem tűnt fel senkinek.Ne hidd magad tévedhetetlennek az értékítéleteddel kapcsolatban.tavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.HöriEz hogy jön ide? Igen én többet írtam rá, mint mások. És?Soldados
Harrison 33 éves, a következő szezonban simán lehet, hogy nem 7 hanem 4 milliót se fog érniHöri
A szerződést pedig most kötik és nem jövőre. Egyelőre pedig jele sincs a lassulásnak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem, mert nem igaz. Mint ahogy fetomynak írtam haromt-témában, mindenki azt gondol, amit akar, de nem személyeket támadok és nem Steelers-playákat védek, hanem globálisan nézem a helyzetet. Ettől még Te és még mások is gondolhattok, amit akartok, de az igazságot csak én tudhatom, hogy mit miért teszek, Te csak feltételezhetsz dolgokat e tekintetben, hogy az én motivációmat kitaláld...Arra nem gondoltál, hogy azért ez az érv mert igaz?SzegecsEzért mondjuk, hogy rajtad van a Steelers szemüveg. És ez sajnálatos.szabaIgen, ez a szomorú, hogy általában ez a jolly joker nyerő érvetek, ami tulajdonképpen nem is érv.
Soldados
Csak hát arra soha senki nem szokott emlékezni, amikor Steelers-playákat szidok, kritizálok, mint ahogy azt sem. És most épp egy Steelers-playa volt terítéken. De ez nem egyenlő azzal, hogy azért kifogásoltam vmit, mert ő IRL Steelers-playa.
De fura ez, hogy ha Steelers-playa képbe kerül, akkor mindenki jön hozzám, hogy mit gondolok róla, ha meg kifogást emelek, akkor meg jöttök a homerséggel... Na ez az igazi vicc.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ne hidd magad tévedhetetlennek az értékítéleteddel kapcsolatban.Ez hogy jön ide? Igen én többet írtam rá, mint mások. És?SoldadosMert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Soldadostavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.Höri
Harrison 33 éves, a következő szezonban simán lehet, hogy nem 7 hanem 4 milliót se fog érni
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De ugyanúgy nem engedtem volna franchise QB-k 3 éves szerződését és még sorolhatnám. De nem találtam kirívó szerződést időtartamot tekintve.Soldadosegy 36 éves franchise QBnak is szerettél volna 3 évet?
több mint 13 éve
Arra nem gondoltál, hogy azért ez az érv mert igaz?Igen, ez a szomorú, hogy általában ez a jolly joker nyerő érvetek, ami tulajdonképpen nem is érv.Mert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.SoldadosEzért mondjuk, hogy rajtad van a Steelers szemüveg. És ez sajnálatos.szaba
Soldados
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Ez hogy jön ide? Igen én többet írtam rá, mint mások. És?Mert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Soldadostavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.Höri
több mint 13 éve
Igen, ez a szomorú, hogy általában ez a jolly joker nyerő érvetek, ami tulajdonképpen nem is érv.Ezért mondjuk, hogy rajtad van a Steelers szemüveg. És ez sajnálatos.szabaEz egy igen jó kérdésSzegecsMert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Soldados
Most is végignéztem a listát és ilyen necces dealt nem találtam. De ugyanúgy nem engedtem volna franchise QB-k 3 éves szerződését és még sorolhatnám. De nem találtam kirívó szerződést időtartamot tekintve.
több mint 13 éve
szaba
10 551
Nekem RFA-ra kell az áru. Ha neked is, akkor kampobasso.mondtam, hogy az RFA-kon múlik. az meg odébb vanHöritavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.HöriNeked nincs kedved gyorsan csinálni egy dealt a tegnapi ötleten felbuzdulva? 😛szaba
több mint 13 éve
mondtam, hogy az RFA-kon múlik. az meg odébb vanNeked nincs kedved gyorsan csinálni egy dealt a tegnapi ötleten felbuzdulva? 😛szabaMert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Soldadostavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.Höri
több mint 13 éve
szaba
10 551
Neked nincs kedved gyorsan csinálni egy dealt a tegnapi ötleten felbuzdulva? 😛Mert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Soldadostavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.Höri
több mint 13 éve
Mert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Soldadostavaly azon voltál kiakadva, hogy milyen olcsón szereztem meg LT-nek Charlie Johnsont aztán olyan bűnrossz volt idén, hogy elmondani se lehet.
több mint 13 éve
szaba
10 551
Ezért mondjuk, hogy rajtad van a Steelers szemüveg. És ez sajnálatos.Mert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.SoldadosGondolom 20 milánál sem. De miért nem jelezted a többi neccesnél?szabaEz egy igen jó kérdésSzegecs
több mint 13 éve
Mert nem találtam neccesnek. Nem szólok minden egyes dealnél, csak amit kirívónak találok és ez volt mostanáig az egyetlen.Ez egy igen jó kérdésSzegecsNyilvánvalóan erről a konkrét szerződésről beszélek. Nagyon sok HSZ-ben benne van a kijelölő szó, ebben épp nem. De mondom 9-10 millánál nem jeleztem volna, hogy ennél hosszabb szerződés kell.SoldadosGondolom 20 milánál sem. De miért nem jelezted a többi neccesnél?szaba
több mint 13 éve
szaba
10 551
Ne offold már a topikot ember.amúgy szerintem nem kéne ezzel teleoffolni a topicotWyattMár bocsánat de nem én hoztam fel a témát, egyébként meg hol máshol van helye mint a csevegő topicban? 😊 Egyébként nem látom hol írtam hogy Rice = 1/7... Nem ugyanaz, mint hogy az 1/7 is a trade részét képezheti.Rataccess
több mint 13 éve
amúgy szerintem nem kéne ezzel teleoffolni a topicotWyattMár bocsánat de nem én hoztam fel a témát, egyébként meg hol máshol van helye mint a csevegő topicban? 😊 Egyébként nem látom hol írtam hogy Rice = 1/7... Nem ugyanaz, mint hogy az 1/7 is a trade részét képezheti.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ez egy igen jó kérdésGondolom 20 milánál sem. De miért nem jelezted a többi neccesnél?szabaLehet.. csak egy peldat irtam, arra, hogy az alabbi bekezdesed pl. miert alapul teves allitason. Ha valaki gazillio dollart kap ket evre -> alairja.Nyilvánvalóan erről a konkrét szerződésről beszélek. Nagyon sok HSZ-ben benne van a kijelölő szó, ebben épp nem. De mondom 9-10 millánál nem jeleztem volna, hogy ennél hosszabb szerződés kell.Soldados
Ezert nem jo ennyire abszolut allitasokat tenni.
"Harrison pedig kizárt dolog, hogy aláírt volna 2 évre. Akinek van kicsi rálátása erre a sportra, annak ez nem kérdés, ezt jól mutatja a Rozik egyhangú véleménye is, sőt IRL is alátámasztja ezt, ugyanis Harrison 2 éve 6 éves szerződést kapott. A legutóbbi szezonja sorozatban 3. All-Pro és 4. Pro Bowl-szereplése volt, plusz 3. lett a def. MVP szavazáson. Ha vki ezután azt mondja, hogy aláírna 2 évre, az téved."
Igor
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
szaba
10 551
Gondolom 20 milánál sem. De miért nem jelezted a többi neccesnél?Lehet.. csak egy peldat irtam, arra, hogy az alabbi bekezdesed pl. miert alapul teves allitason. Ha valaki gazillio dollart kap ket evre -> alairja.Nyilvánvalóan erről a konkrét szerződésről beszélek. Nagyon sok HSZ-ben benne van a kijelölő szó, ebben épp nem. De mondom 9-10 millánál nem jeleztem volna, hogy ennél hosszabb szerződés kell.Soldados
"Harrison pedig kizárt dolog, hogy aláírt volna 2 évre. Akinek van kicsi rálátása erre a sportra, annak ez nem kérdés, ezt jól mutatja a Rozik egyhangú véleménye is, sőt IRL is alátámasztja ezt, ugyanis Harrison 2 éve 6 éves szerződést kapott. A legutóbbi szezonja sorozatban 3. All-Pro és 4. Pro Bowl-szereplése volt, plusz 3. lett a def. MVP szavazáson. Ha vki ezután azt mondja, hogy aláírna 2 évre, az téved."
Igor
több mint 13 éve
Lehet.. csak egy peldat irtam, arra, hogy az alabbi bekezdesed pl. miert alapul teves allitason. Ha valaki gazillio dollart kap ket evre -> alairja.Nyilvánvalóan erről a konkrét szerződésről beszélek. Nagyon sok HSZ-ben benne van a kijelölő szó, ebben épp nem. De mondom 9-10 millánál nem jeleztem volna, hogy ennél hosszabb szerződés kell.
Igor
A hibákat pedig orvosolni kell, akár idény közben is. Ráadásul ez vmi véletlen folytán nem került át ebbe a szabálykönyvbe, korábban benne volt. De szintén idény közben módosítottuk az életkoros cuccot (amit sajna qrvára nem kommunikáltunk le helyesen), megváltoztattuk az RFA-t, lásd javaslatok topik. Ezekre szükség van, mert használat közben derülnek ki a hibák. Haromttól pedig nem kértünk extra nagy rizikót, áldozatot azzal, hogy pakoljon rá még egy évet.
több mint 13 éve
Lehet.. csak egy peldat irtam, arra, hogy az alabbi bekezdesed pl. miert alapul teves allitason. Ha valaki gazillio dollart kap ket evre -> alairja.Ezert nem jo ennyire abszolut allitasokat tenni.
A szamokon lehet vitazni.. es kellett volna. Az evek szaman - azon nem. A szabalykonyv alapjan nem hinnem, hogy a RH-bizottsag hataskorebe tartozik.. ennyit latok leirva:
"a névsor összesítése után a Rosenhaus-bizottság megszabja a játékos igényeit az alábbi módon: az 5 bizottság tag megad egy-egy összeget, ezek közül a legmagasabb és a legalacsonyabb kiesik, a maradék 3 átlaga lesz a játékos elvárása"
Egy szo nincs idotartamrol.. ezek alapjan, siman at kellett volna mennie a 7M/2 evnek. Case closed.
(egy ujabb kiskapu, amit jovore be kell toldozgatni egy ujabb alszaballyal. )
Ehhez kepest balhe.. mindenki megsertodott, es mig haromt esetebol/Harrisonbol peldat statualtunk, egy csomo masik, szvsz neccessebb szerzodes atment.
Tessek, kiprovokaltad belolem (direkt nem akartam eddig.. de akkor tessek.) Ez az en velemenyem.
Azt meg hogy mi realis IRL-hez kepest, es mi nem.. nos ezt nem szeretnem ervkent hallani, mert ezt 27 peldaval cafolom barmikor pro/contra, barmelyik iranyba.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
szaba
10 551
Akkor viccek vagytok. Főleg Soldi. 10 oldal flame, és kb. minden 2. hsz ugyanaz.
több mint 13 éve
És igen válaszolni fogok minden erre érkező HSZ-re. A beszélgetéshez, vitához 2 ember kell. Tehát nem csak én nem hagyom abba, hanem más sem. Ma pl Storm írt folyamatosan erről és igen ha vki ír erre a témára, akkor én válaszolok, mert ezt a világ legtermészetesebb dolgának tekintem.
több mint 13 éve
Rossz a példa... A 7 milliót 3 évre kellett volna vállalni. Azaz nem arról van szó, hogy 4,5 milla 3 évre, vagy 7 milla 2 évre. A 7 millát kellett volna 3 évre vállalni.Ha vki ezután azt mondja, hogy aláírna 2 évre, az téved.SoldadosPedig lefogadom, hogy alairt volna.. ez valoban csak osszegfuggo.
Ha mondjuk 15milla dohany/2 evre ajanlasz neki, vagy 10M/3 evet.. na akkor vajon melyiket irja ala?
Igor