GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Meghajlok nagysága előtt tribunus. Megengedi, hogy hisztizzek? Úgy tudom, itt az a divat.Pl hogy vki egyedül változtathat-e szabályt? 😀 😀Soldadosén vagyok a diktátor, szóval már annak is örülnötök kell, hogy megmondom előre ha valamit változtatokHöri
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Pl hogy vki egyedül változtathat-e szabályt? 😀 😀Soldadosén vagyok a diktátor, szóval már annak is örülnötök kell, hogy megmondom előre ha valamit változtatok
több mint 13 éve
a commish megtehetiMangoldról jut eszembe, hogy ő irl ugyebár 8 éves szerződést kapott 😀 57.4M maximummalBig Ben is 8 éves szerződést kapott IRL. De képzeld el, hogy nálunk nem lehet 5 évesnél hosszabb szerződést adni.
itt meg 5 év, 28M.
Bár ezt a vita topikba kéne írnom 😛 😛Höri
Gyenge próbálkozás volt. 😉
Mellesleg remélem, most Höri is legalább antikrisztus lesz, mint én, mert menetközben változtatott szabályt. 😂 A különbség az, hogy nem játszok mártírt, csak mert nekem épp rosszul jön, ugyanis a szabály jó, hisz IRL is így van. Épp ezért csak annyit mondok: megoldom így is.
De lehet, hogy egy szavazást kiírok azért, mert az nem járja, hogy semmi hiszti ne legyen. Pl hogy vki egyedül változtathat-e szabályt? 😀 😀Soldados
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Mangoldról jut eszembe, hogy ő irl ugyebár 8 éves szerződést kapott 😀 57.4M maximummalÉn nem fogok rajta vitatkozni 😀 Örülök, hogy a két husi megmaradt a falam közepében 😀
itt meg 5 év, 28M.
több mint 13 éve
Mangoldról jut eszembe, hogy ő irl ugyebár 8 éves szerződést kapott 😀 57.4M maximummalBig Ben is 8 éves szerződést kapott IRL. De képzeld el, hogy nálunk nem lehet 5 évesnél hosszabb szerződést adni.
itt meg 5 év, 28M.
Gyenge próbálkozás volt. 😉
Mellesleg remélem, most Höri is legalább antikrisztus lesz, mint én, mert menetközben változtatott szabályt. 😂 A különbség az, hogy nem játszok mártírt, csak mert nekem épp rosszul jön, ugyanis a szabály jó, hisz IRL is így van. Épp ezért csak annyit mondok: megoldom így is.
De lehet, hogy egy szavazást kiírok azért, mert az nem járja, hogy semmi hiszti ne legyen. Pl hogy vki egyedül változtathat-e szabályt? 😀 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ujra frissült a kerekinal: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802
több mint 13 éve
Mangoldról jut eszembe, hogy ő irl ugyebár 8 éves szerződést kapott 😀 57.4M maximummalitt meg 5 év, 28M.
Bár ezt a vita topikba kéne írnom 😛 😛
több mint 13 éve
Höri most akkor mindegy milyen pick?tenorxtavaly mondjuk ez meg volt szabva, hogy ne az legyen, hogy ne adhass direkt 1/32 + 3/32-t peldaul, ami nem hulyeseg
de ha akarmilyet lehet, mondjatok es indulok pickbeszerzo korutra 😀
több mint 13 éve
Höri most akkor mindegy milyen pick?
több mint 13 éve
Ja, ezt kurva gyorsan fejezzétek abba.Én legalább értelmes dolgokról vitázok. 😛SoldadosEz azért lol 😀 de tényleg abbahagyhatnánk főleg a személyeskedés részét a dolgoknak.Rajna
több mint 13 éve
Én legalább értelmes dolgokról vitázok. 😛SoldadosEz azért lol 😀 de tényleg abbahagyhatnánk főleg a személyeskedés részét a dolgoknak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
innen nem latom h ki diktal 😀tudlak sajnálni, ha ilyen figyelmesen olvasol.Engem nem zavart igazán Fake megnyilvánulása, tőle többre nem nagyon számítottam... De miatta csak azért is be fogok írni minden apró személyi változást is, ha megtalálom.deny79te idefigyelj. most ha azt mondom h egy onallo gondolatodat nem olvastam meg a forumon
akkor jobban megerted h mire irtam neked az elobbit ?
vagy ezert is en vagyok a hibas h nem ertesz emberi szavakbol ?Fake
most egyébként kinek a gondolatát írom?deny79
több mint 13 éve
szerinted hívtam, hogy védjem meg?ki indult ki magabol ?ti ugye mast nem szoktatok egyutt csinalni mint a forumozas ?Fakemiért magadból indulsz ki?deny79
en nagyjabol annyit szoktam a colts szurkolokkal dumalni a gm game miatt mint amugy.
gyak. semmit. neked viszont jott a kispajtasod es vedett teged a semmire nagy elannal.
felnott ember vagy nem ? akkor meg ? szukseged van ilyesmire ?Fake
vagy szerinted körüzenetet küldtem mindenkinek?
gondolom csak szimplán lenézett téged, ezért írta...
na, de én nem megyek bele egy hülyeséges vitába, felőlem aztán lehet neked mindenben igazad.
több mint 13 éve
Én legalább értelmes dolgokról vitázok. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
meghajlok e fantasztikus elme nagysága előtt csakhogy vége legyen már ennek a szarnak, mert a szarpofozás már kurvára idegesít. pont leszarom hogy ki mit gondol kinek van igaza.
több mint 13 éve
tudlak sajnálni, ha ilyen figyelmesen olvasol.Engem nem zavart igazán Fake megnyilvánulása, tőle többre nem nagyon számítottam... De miatta csak azért is be fogok írni minden apró személyi változást is, ha megtalálom.deny79te idefigyelj. most ha azt mondom h egy onallo gondolatodat nem olvastam meg a forumon
vagy ezert is en vagyok a hibas h nem ertesz emberi szavakbol ?Fake
most egyébként kinek a gondolatát írom?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ki indult ki magabol ?miért magadból indulsz ki?deny79Remélem most jobban érzed magad. Ha igen akkor megnyugodtam 😊eaglesmcnabbti ugye mast nem szoktatok egyutt csinalni mint a forumozas ?Fake
en nagyjabol annyit szoktam a colts szurkolokkal dumalni a gm game miatt mint amugy.
gyak. semmit. neked viszont jott a kispajtasod es vedett teged a semmire nagy elannal.
felnott ember vagy nem ? akkor meg ? szukseged van ilyesmire ?
több mint 13 éve
Srácok, szerintem mellőzzük a személyeskedést, semmi szükség a feszültségkeltésre (jó, tudom, húzzak inkább siget készíteni...)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Engem nem zavart igazán Fake megnyilvánulása, tőle többre nem nagyon számítottam... De miatta csak azért is be fogok írni minden apró személyi változást is, ha megtalálom.deny79te idefigyelj. most ha azt mondom h egy onallo gondolatodat nem olvastam meg a forumon
vagy ezert is en vagyok a hibas h nem ertesz emberi szavakbol ?
több mint 13 éve
miért magadból indulsz ki?ti ugye mast nem szoktatok egyutt csinalni mint a forumozas ?Fakekimelj meg a baszott nagy keleti bolcsessegektol legyszi.Remélem most jobban érzed magad. Ha igen akkor megnyugodtam 😊eaglesmcnabb
inkabb tedd magad hasznossa es ird be minden csapathoz h kikkel toltik fel a keretet.
kosziFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ti ugye mast nem szoktatok egyutt csinalni mint a forumozas ?Remélem most jobban érzed magad. Ha igen akkor megnyugodtam 😊eaglesmcnabbKomolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79kimelj meg a baszott nagy keleti bolcsessegektol legyszi.
inkabb tedd magad hasznossa es ird be minden csapathoz h kikkel toltik fel a keretet.
kosziFake
több mint 13 éve
Engem nem zavart igazán Fake megnyilvánulása, tőle többre nem nagyon számítottam... De miatta csak azért is be fogok írni minden apró személyi változást is, ha megtalálom.Remélem most jobban érzed magad. Ha igen akkor megnyugodtam 😊eaglesmcnabbKomolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79kimelj meg a baszott nagy keleti bolcsessegektol legyszi.
kosziFake
több mint 13 éve
Sajnos nincs értelme, pedig az vitt volna előre egy megoldáshoz és nem a veszekedéshez. 😕 Bár én meglepően higgadt voltam, senkit nem küldtem el a f.szba és nem bántottam szabán kívül. De ő olyan, mint a Karib-tenger kalózaiban a majom. 😀viszont, ha te vitázni szeretnél, de -hogy a te állításodnál maradjunk- a másik fél miatt már nem vita folyik hanem valami más, akkor nincs is értelme folytatni, nem? Vagy magaddal vitáznál? 😊briareosez igaz, de itt már rég nem vita megybriareosIgen, sajnos ahhoz a másik fél részéről is valós érvek kellenének. 😊Soldados
több mint 13 éve
Remélem most jobban érzed magad. Ha igen akkor megnyugodtam 😊Komolyan csodáljátok, hogy az NFL-ben lockout lesz, amikor itt ilyen, szinte apróságokról ilyen viták mennek egy JÁTÉKban?deny79kimelj meg a baszott nagy keleti bolcsessegektol legyszi.
kosziFake
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!