GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem. teljesen normális árért.Traktor eladó 😊haromtiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀Stez
több mint 13 éve
Traktor eladó 😊haromtiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Traktor eladó 😊
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
örülök, hogy tetszett 😊 mondjuk a gostos vidi helyére sikerült mégegyszer halist berakni, de már az is korrekt 😊ami így elsőre feltűnt rfa-knál, hogy Fortéval hosszabbított Orka lájkot én attam, me jó a képes megoldás 😊braxa88
btw, repült egy péjtonmening
na szerződésekkel sikerült kapnom egy like-ot 😂Wyatt
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ami így elsőre feltűnt rfa-knál, hogy Fortéval hosszabbított Orka lájkot én attam, me jó a képes megoldás 😊
btw, repült egy péjtonmening
na szerződésekkel sikerült kapnom egy like-ot 😂Wyatt
több mint 13 éve
És a reality show topic? Egyébként valóban minősíthetetlen, mi megy itt az utóbbi egy hétben.
több mint 13 éve
volt egy ilyen cikk a 4chanrólJa, ezt kurva gyorsan fejezzétek abba.DömeÉn legalább értelmes dolgokról vitázok. 😛SoldadosEz azért lol 😀 de tényleg abbahagyhatnánk főleg a személyeskedés részét a dolgoknak.Rajna
http://index.hu/tech/net/2011/02/16/az_internet_segglyuka/
ezt a hasonlatot használva nyugodtan kijelenthetem, hogy a gm csevegő lett a fórum segglyuka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kezdem azt érezni, hogy egyesek kurvára hülyének néznek engem, majd teljesen átesnek a ló túl oldalára, és szarért hugyért másnak adják a játékosokatVick ára három első kör, de ha valaki hét-8 6-at adna csak érte, viheti.... 😛
ehhez képest „1/7 érdekelne, mit adnál mellé?”
Cleveland Browns adja:
Jonathan Stewart
Seattle Seahawks adja:
5/3 + 5/7 + 6/4 + 2012/2 (SEA) + 2012/4 (DEN)
ez eléggé viccesWyatt
több mint 13 éve
Valamelyik Rozi láttamozta ezt a tradet? Mert ez már komolyan csúnya lehúzás.tenorxA kérdés jó.
több mint 13 éve
Valamelyik Rozi láttamozta ezt a tradet? Mert ez már komolyan csúnya lehúzás.
több mint 13 éve
Atya éééég... ez a trade megint....
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
kezdem azt érezni, hogy egyesek kurvára hülyének néznek engem, majd teljesen átesnek a ló túl oldalára, és szarért hugyért másnak adják a játékosokatehhez képest „1/7 érdekelne, mit adnál mellé?”
Cleveland Browns adja:
Jonathan Stewart
Seattle Seahawks adja:
5/3 + 5/7 + 6/4 + 2012/2 (SEA) + 2012/4 (DEN)
ez eléggé vicces
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.tenorxGrant 1+4 jelenleg de most tűnt fel igazán h mennyit adtam érte mert szvsz kurvára nincsenek megfizetve a normális rb-k. így jártam
több mint 13 éve
Nyilván, de ha Stewartot fel akarjuk írni Grantbe 😀 Akkor Stewart = Grant + 3 legalább, de inkább +2. És kristofnál tudjuk, hogy Grant az 1+2kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.tenorxInkább Grant nincs 1+2 közel sem, persze Stewart se ilyen értéktelen.Döme
több mint 13 éve
are you kiddin me?
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.tenorxInkább Grant nincs 1+2 közel sem, persze Stewart se ilyen értéktelen.
több mint 13 éve
kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.
több mint 13 éve
Most neztem a hosszabbitasokat, csak ugy erdeklodeskeppen... ki volt az az extrem allat, aki gabo szerzodeslebontasat likeolta? 😂
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ami így elsőre feltűnt rfa-knál, hogy Fortéval hosszabbított Orkbtw, repült egy péjtonmening
na szerződésekkel sikerült kapnom egy like-ot 😂
több mint 13 éve
én biztosan 😀na, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀StezIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.
Egyébként mindenki nagyot nézne, ha nem is Woodleyt hoznám 😀tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
majmokkal nem jatszik egy csapatbanHmm, Charles nem 1+3 lesz? Nem lenne rossz Mendenhall mellé.tenorxIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.Steve Smitht elviheted 1+3-ertStez
több mint 13 éve
Hmm, Charles nem 1+3 lesz? Nem lenne rossz Mendenhall mellé.Steve Smitht elviheted 1+3-ertStezna, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀StezIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.
több mint 13 éve
Steve Smitht elviheted 1+3-ertna, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀StezIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.
több mint 13 éve
na, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀StezIgazából csak visszacseréltük Fucuval azt, amit egyébként is a hülye szabály miatt cseréltem.
Egyébként mindenki nagyot nézne, ha nem is Woodleyt hoznám 😀
több mint 13 éve
na, terrorx mar gyujt az 1+3-mas tenderre 😀