GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Azért az nem egy sima 2. kör, hanem egy 2/1, gyakorlatilag első kör. A 3/1 meg gyakorlatilag második, nem volt ez annyira borzalmas.
több mint 13 éve
Mit fejtsek ki rajta?A 2012/2 és a 3/1 kiesik,mert értékben kb egyenlőkbiztos nem bír
így meg marad a 2/1+5/22,ez kevés Ricért,pláne úgy,hogy engem elküldtél melegebb éghajlatra az idei 2.+jövő évi 3.körösömmel 😛Newman
több mint 13 éve
Mit fejtsek ki rajta?A 2012/2 és a 3/1 kiesik,mert értékben kb egyenlőkígy meg marad a 2/1+5/22,ez kevés Ricért,pláne úgy,hogy engem elküldtél melegebb éghajlatra az idei 2.+jövő évi 3.körösömmel 😛
több mint 13 éve
Hát, ez van... Kifejthetnéd bővebben is 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Én már basztam végig az évet kukázott Kickerrel... Azóta inkább hosszabbítok azzal aki van 😛 LS-nél meg ahogy elmondták, 1-2 kiló lóf. azért, hogy ne kelljen kukázni.Amúgy lol, erre nem számítottam 😀 Lényegében minden úgy alakult ahogy akartam 😊
több mint 13 éve
tibi nem fordítva akartad írni a 31 és 30-at?
több mint 13 éve
csak most látom, de külön gratulálnom kell azoknak, akik kickerrel meg punterral akarnak hosszabítani.Nem bírná elviselni a lelkem ha akár csak virtuálisan csak, de más mezben rugdosna János.
Janit még megértem, de Maynard meg Barth?Höri
Nekem a Bears ill. 49ers GM-nek kell gratulálnom, akinek egy emberének sem sikerült eltalálnia az igényét. 😛
több mint 13 éve
Azt hittem Foster többet fog kérni.
több mint 13 éve
dettó ugyanez, fene sem fog ls-eket kukázni, ha van a csapatban IRL évekre szerződött PB LS-edinkább hosszabbítok LS-sel akiről tudom hogy játszik és lesz jövőre is csapata, mint hogy kukázzak. most az a 100 ezer plusz tökmindegy.haromtTavaly volt aki LS-el is hosszabbított.eaglesmcnabbigen, pl haromt 😀 ki is röhögte mindenki miután FA-n minimumért lehetett igazolni. kivéve Purdum perszeHöri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
inkább hosszabbítok LS-sel akiről tudom hogy játszik és lesz jövőre is csapata, mint hogy kukázzak. most az a 100 ezer plusz tökmindegy.igen, pl haromt 😀 ki is röhögte mindenki miután FA-n minimumért lehetett igazolni. kivéve Purdum perszeHöricsak most látom, de külön gratulálnom kell azoknak, akik kickerrel meg punterral akarnak hosszabítani.Tavaly volt aki LS-el is hosszabbított.eaglesmcnabb
Janit még megértem, de Maynard meg Barth?Höri
több mint 13 éve
Utólag jó kérdés, fogalmam sincs mi alapján határoztam el ezt, de még hetekkel ezelőtt valamit számoltam, hogy miért ez lesz.Na, mindegy, majd kap szép szerződést, elosztjuk.
több mint 13 éve
franchise tag értéke szépen megugrott most 😀Ware-rel biztosra kellett menni, nem szabadott piacra engedni.de bazzeg, ez alapján hogy jött ki neked a 11 millió? 😀 😐
Legalább ő lett a túlfizetett emberke a legjobban? 😀deny79
Defensive end: 7 865 000
Julius Peppers 10 000 000, Jared Allen 9 000 000, Dwight Freeney 8 825 000
Linebacker: 7 438 000
Barrett Ruud 10 150 000, Terrell Suggs 7 500 000, Lance Briggs 6 750 000Höri
több mint 13 éve
na jól van,Foster megvan,pedig azt hittem ez nem lesz elégJenningsnek is lesz egy szép fizetése 😀
több mint 13 éve
semmi szükségem nincs rá, szóval magam se tudom miért akartam marasztalni, de az árát akkor fel fogom verni ha lesz rá igény 😊 😀van itt 1-2 ár, amin röhögnöm kell 😀ne legyél benne olyan biztosJJ Tiller
szerencsére Addai nem lett meg, így FA-n el tudom vinni olcsóbban ha akarom 😊Höri
több mint 13 éve
Ware-rel biztosra kellett menni, nem szabadott piacra engedni.de bazzeg, ez alapján hogy jött ki neked a 11 millió? 😀 😐
Defensive end: 7 865 000
Julius Peppers 10 000 000, Jared Allen 9 000 000, Dwight Freeney 8 825 000
Linebacker: 7 438 000
Barrett Ruud 10 150 000, Terrell Suggs 7 500 000, Lance Briggs 6 750 000
több mint 13 éve
van itt 1-2 ár, amin röhögnöm kell 😀ne legyél benne olyan biztos
szerencsére Addai nem lett meg, így FA-n el tudom vinni olcsóbban ha akarom 😊Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
lemaradtam valamiről és 120 milla a cap idén? 😀
több mint 13 éve
szerintem ez nem is kérdésSajnos az lesz.jujj, izgulok, inkább 3.5-lel fizessek túl valakit, mint hogy elmenjen.én úgy hallottam, hogy a Free Agents nevű csapat érdeklődik iránta, ők talán ki tudják fizetni neki az évi hat millát 😊JJ Tiller
És gyorsan megjegyzem, Shawne Merriman szinte szotyiért vihetődeny79
Ware-rel biztosra kellett menni, nem szabadott piacra engedni.
több mint 13 éve
Na ez sem úgy sikerült mint ahogyan elképzeltem. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
van itt 1-2 ár, amin röhögnöm kell 😀szerencsére Addai nem lett meg, így FA-n el tudom vinni olcsóbban ha akarom 😊
több mint 13 éve
Sajnos az lesz.jujj, izgulok, inkább 3.5-lel fizessek túl valakit, mint hogy elmenjen.én úgy hallottam, hogy a Free Agents nevű csapat érdeklődik iránta, ők talán ki tudják fizetni neki az évi hat millát 😊JJ Tiller
Ware-rel biztosra kellett menni, nem szabadott piacra engedni.
Legalább ő lett a túlfizetett emberke a legjobban? 😀
több mint 13 éve
jujj, izgulok, inkább 3.5-lel fizessek túl valakit, mint hogy elmenjen.én úgy hallottam, hogy a Free Agents nevű csapat érdeklődik iránta, ők talán ki tudják fizetni neki az évi hat millát 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Franchise QB :cool: