GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Soldi, én nem a szabályalkotás vagy egyéb hivatalos ügy miatt szerettem volna ha lemondasz, hanem a borzalmas krízis kezelő képességed miatt.
több mint 14 éve
szaba hulyesegetol hangos a liga 😀
több mint 14 éve
ezt miért most mondod miután hosszabbítottam Forteval 😕nem. teljesen normális árért.haromtTraktor eladó 😊haromtiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀Stez
de azért küldhetsz egy pm-et hogy mi az a normális ár
több mint 15 éve
Pedig fog 😀majmokkal nem jatszik egy csapatbanStezSteve Smitht elviheted 1+3-ertStezHmm, Charles nem 1+3 lesz? Nem lenne rossz Mendenhall mellé.tenorx
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ja 😉 adom érte az 1/28at a jövő évi két első körömet plusz lefixáljuk h jövőre egy 5+6 körért viheted Grantet és Dumervillt. de ha ez nem elég még staffordot és/vagy chungot is hozzácsaphatjuk egy idei 6. körért 😉Add el kristofnak 😀tenorxiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀Steznem. teljesen normális árért.haromt
több mint 15 éve
Nálam pedig az 1/5 vagy letradelnék az első kör közepére, végére.
több mint 15 éve
nalam meg tovabbra is elado az 1/10, persze megfelelo aron 😛eddig naponta keresett erte mindenki, most senki 😀
több mint 15 éve
Add el kristofnak 😀nem. teljesen normális árért.haromtTraktor eladó 😊haromtiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀Stez
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem. teljesen normális árért.Traktor eladó 😊haromtiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀Stez
több mint 15 éve
Traktor eladó 😊haromtiranyar CJ2K-ehoz hasonlo ? 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Traktor eladó 😊
több mint 15 éve
örülök, hogy tetszett 😊 mondjuk a gostos vidi helyére sikerült mégegyszer halist berakni, de már az is korrekt 😊ami így elsőre feltűnt rfa-knál, hogy Fortéval hosszabbított Orka lájkot én attam, me jó a képes megoldás 😊braxa88
btw, repült egy péjtonmening
na szerződésekkel sikerült kapnom egy like-ot 😂Wyatt

több mint 15 éve
ami így elsőre feltűnt rfa-knál, hogy Fortéval hosszabbított Orka lájkot én attam, me jó a képes megoldás 😊
btw, repült egy péjtonmening
na szerződésekkel sikerült kapnom egy like-ot 😂Wyatt
több mint 15 éve
És a reality show topic? Egyébként valóban minősíthetetlen, mi megy itt az utóbbi egy hétben.
több mint 15 éve
volt egy ilyen cikk a 4chanrólJa, ezt kurva gyorsan fejezzétek abba.DömeÉn legalább értelmes dolgokról vitázok. 😛SoldadosEz azért lol 😀 de tényleg abbahagyhatnánk főleg a személyeskedés részét a dolgoknak.Rajna
http://index.hu/tech/net/2011/02/16/az_internet_segglyuka/
ezt a hasonlatot használva nyugodtan kijelenthetem, hogy a gm csevegő lett a fórum segglyuka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
kezdem azt érezni, hogy egyesek kurvára hülyének néznek engem, majd teljesen átesnek a ló túl oldalára, és szarért hugyért másnak adják a játékosokatVick ára három első kör, de ha valaki hét-8 6-at adna csak érte, viheti.... 😛
ehhez képest „1/7 érdekelne, mit adnál mellé?”
Cleveland Browns adja:
Jonathan Stewart
Seattle Seahawks adja:
5/3 + 5/7 + 6/4 + 2012/2 (SEA) + 2012/4 (DEN)
ez eléggé viccesWyatt
több mint 15 éve
Valamelyik Rozi láttamozta ezt a tradet? Mert ez már komolyan csúnya lehúzás.tenorxA kérdés jó.
több mint 15 éve
Valamelyik Rozi láttamozta ezt a tradet? Mert ez már komolyan csúnya lehúzás.
több mint 15 éve
Atya éééég... ez a trade megint....
több mint 15 éve
kezdem azt érezni, hogy egyesek kurvára hülyének néznek engem, majd teljesen átesnek a ló túl oldalára, és szarért hugyért másnak adják a játékosokatehhez képest „1/7 érdekelne, mit adnál mellé?”
Cleveland Browns adja:
Jonathan Stewart
Seattle Seahawks adja:
5/3 + 5/7 + 6/4 + 2012/2 (SEA) + 2012/4 (DEN)
ez eléggé vicces

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.tenorxGrant 1+4 jelenleg de most tűnt fel igazán h mennyit adtam érte mert szvsz kurvára nincsenek megfizetve a normális rb-k. így jártam
több mint 15 éve
Nyilván, de ha Stewartot fel akarjuk írni Grantbe 😀 Akkor Stewart = Grant + 3 legalább, de inkább +2. És kristofnál tudjuk, hogy Grant az 1+2kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.tenorxInkább Grant nincs 1+2 közel sem, persze Stewart se ilyen értéktelen.Döme
több mint 15 éve
are you kiddin me?

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.tenorxInkább Grant nincs 1+2 közel sem, persze Stewart se ilyen értéktelen.
több mint 15 éve
kristof ha Grant 1+2 volt, akkor Stewart valahol 1+1 környékén van. Nem itt.