GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
sok gm Tibort győzSzegecsén a tiborokkal vagyok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sok gm Tibort győz
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyszerre fog jönni mind szóval hiába hőzöngtök 😛
több mint 13 éve
nem lennék benne olyan biztos 😀eaglesmcnabbpedig de 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem fognak ülni rajta napokat. mert egyszer csak megunom és aki addig nem küldött az rábaszott. direkt nem mondom meg mikor unom meg.
több mint 13 éve
nem lennék benne olyan biztos 😀ja sztem simán írhatod-e hogy sikerült/nem/új ajánlat én úgyse mondom el h mennyit ajánlottam (nyilván nem érdekem) és legalább nem azok szívnának akik hamarabb elküldtékkristofígy van jöjjön a szöveges, úgyis én vagyok akinek egyse sikerült 😀fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ja sztem simán írhatod-e hogy sikerült/nem/új ajánlat én úgyse mondom el h mennyit ajánlottam (nyilván nem érdekem) és legalább nem azok szívnának akik hamarabb elküldtékkristofígy van jöjjön a szöveges, úgyis én vagyok akinek egyse sikerült 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja sztem simán írhatod-e hogy sikerült/nem/új ajánlat én úgyse mondom el h mennyit ajánlottam (nyilván nem érdekem) és legalább nem azok szívnának akik hamarabb elküldték
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha csak a szoveges ertekelest beirod mar azzal is beljebb vagyunken pl meg ma radirnam a veglegest es sztem akik mar elkuldtek azok se ulnenek rajta napokat
több mint 13 éve
Osszeg - nyetszoveges ertekeles - da
Nyomassa kerem TTT elvtars!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
nem kell összeget írninem mert akkor előnyben lesznek sokan. szakaszosan is ugyan addig tart 😛haromtbasszátok meg ez kurva hosszú lesz 😛haromtlehet mégis szakaszosan kéne eredményt hirdetnibriareos
:cool:
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megcsináltam már értékelésestől jó párat. volt már olyan akinek egy sem sikerült 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem mert akkor előnyben lesznek sokan. szakaszosan is ugyan addig tart 😛basszátok meg ez kurva hosszú lesz 😛haromtlehet mégis szakaszosan kéne eredményt hirdetnibriareos
több mint 13 éve
ja így minden világos. kösz a választ.Egyébként hülye kérdés, de a Draft Trackerben nem látom hogy el lenne tradelve a 4. és 5. köröm, de mégsincs egy pickem sem az említett körökben. Ez hogy történhet? 😀eaglesmcnabbaz előző offseasonban született változásokat törölték, hogy lássuk, idén hányat mozogtakfetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Egyébként hülye kérdés, de a Draft Trackerben nem látom hogy el lenne tradelve a 4. és 5. köröm, de mégsincs egy pickem sem az említett körökben. Ez hogy történhet? 😀eaglesmcnabbaz előző offseasonban született változásokat törölték, hogy lássuk, idén hányat mozogtak
több mint 13 éve
Az egy dolog hogy nem Herremans máshova ment, de pont Dallasba? :o 😀eaglesmcnabbhogy fájjon
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a szezonkezdetnel kinullaztak a csapatokat viszont tavaly fega volt olyan joarc h elszorta ezeket helyetted
több mint 13 éve
Egyébként hülye kérdés, de a Draft Trackerben nem látom hogy el lenne tradelve a 4. és 5. köröm, de mégsincs egy pickem sem az említett körökben. Ez hogy történhet? 😀
több mint 13 éve
szerintem is (mondom úgy, hogy már elküldtem 😛)basszátok meg ez kurva hosszú lesz 😛haromtlehet mégis szakaszosan kéne eredményt hirdetnibriareos
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az igény 95%-át kell elérni, igaz?deny79az attol fugg h mit szeretnel. sztem gyurjal csak a 80 %ra jobban jarsz azzal.
több mint 13 éve
az igény 95%-át kell elérni, igaz?deny79első körben a 80at, 95-nél meg ja, nincs 2. kör
több mint 13 éve
az igény 95%-át kell elérni, igaz?
több mint 13 éve
basszátok meg ez kurva hosszú lesz 😛haromtlehet mégis szakaszosan kéne eredményt hirdetni
több mint 13 éve
Az egy dolog hogy nem Herremans máshova ment, de pont Dallasba? :o 😀eaglesmcnabbNa, mert a Maciknál miért lett volna jobb? Soldier Field gyepe tönkretette volna karrierjét, itt legalább szép, nagy kivetítőn nézheti, ahogy elkapja a TD-ket TE-ként 😀
több mint 13 éve
azok a felmozgások a 3-4-5. körben 😀😀 összesen nincs 10 hely változás a 3 körben kb 😀😀