GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
igen? 😀3briareosma még várható egy blockbuster trade is.HörikettőSzegecs
több mint 13 éve
Mivan számolni tanulunk? Különben meg egyik sem fog megtörténni, mert nem adom el a 6/7-et éspunktum.
több mint 13 éve
Höri: Vannak sejtéseim... A Faneca traderől délelőtt meglepő magabiztossággal mondott le egy Eagles fan kolléga (aki nem eaglesmcnabb) egy másik OG (csaknem Herremans? 😛 ) javára 😊 Ráéreztem? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ot?3briareosma még várható egy blockbuster trade is.HörikettőSzegecs
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
3ma még várható egy blockbuster trade is.HörikettőSzegecs
több mint 13 éve
ma még várható egy blockbuster trade is.Hörikettő
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Jahh, ha úgy van ezt a táblázatot (legjobb és legrosszabb kivéve, maradék átlagolva) még én is össze tudom hozni asszem 😊 De bízzuk inkább tenorx-re 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nehogy számolgass, ha leszek msnen írj rám és megírom a kepleteket, csak meg gyakon ülök.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
damn az nagy szopoag vna 😕haromt iden is fogsz kommentart irni a jatekosok szemszogebol nezve ?valamit megpróbálok. bár nagy öröm volt hogy megdöglött az MS office to open office konvertálásban a tavalyi táblázat így vagy újracsinálom a képletet vagy számolgatok mindenkinél...haromt
remelem igen mert mindig szetrohogtem magam rajtuk 😀Fake
ha azon mulik akkor a rizsagyartasban segedkezek.
több mint 13 éve
Na, király, el is küldtem... Remélem nem fizetek nagyon túl senkit, bár valószínű lesz 1-2 kicsivel magasabb fizu az elvártnál, eléggé biztonsági számokkal játszottam (Robisontól eltekintve 😊 )
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
haromt iden is fogsz kommentart irni a jatekosok szemszogebol nezve ?valamit megpróbálok. bár nagy öröm volt hogy megdöglött az MS office to open office konvertálásban a tavalyi táblázat így vagy újracsinálom a képletet vagy számolgatok mindenkinél...
remelem igen mert mindig szetrohogtem magam rajtuk 😀Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
haromt iden is fogsz kommentart irni a jatekosok szemszogebol nezve ?remelem igen mert mindig szetrohogtem magam rajtuk 😀
több mint 13 éve
Épp írom a mailt, egy gyors kérdés közben: ha közben meggondoltam magam és Robisont inkább tenderelném, akkor mi legyen? Adjak neki egy szarabb ajánlatot (mondjuk a tendernek megfelelő fizut), amit aztán úgyis visszautasít? Ilyenkor még RFA tendert kaphat?Rataccessyep
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Épp írom a mailt, egy gyors kérdés közben: ha közben meggondoltam magam és Robisont inkább tenderelném, akkor mi legyen? Adjak neki egy szarabb ajánlatot (mondjuk a tendernek megfelelő fizut), amit aztán úgyis visszautasít? Ilyenkor még RFA tendert kaphat?
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
holnap délután/este megy az email, addig nem leszek már
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na. nem volt egyszeru szules mert az office beadta menet kozben a kulcsot de meglett.probaltam tanulni a tavalyi hiabaimbol amikor par ember kesset megakalmar modon allapitottam meg
de igy is inkabb fole probaltam loni egy kicsit mint ala. kivancsi vagyok h a tobbiekehet kepest majd az enyeim igy hogyan alakulnak.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van meg sac/kb 20 nevem meg meg atnezem h azert egetrengeto allatsag ne legyen benne aztan mar tolom is tibinek a melt meg persze breastont is.
több mint 13 éve
A részeg táblát is tartsd meg, jo lesz rajta röhögni a hosszabbitasok után 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na az ideális lenne, akkor még van esély, hogy ma eltudjam küldeni az ajánlatot 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na vagyok. 1 ora es megszulom a dolgokat. csak tegnapelott este nekikezdtem hullareszegen es azok annyira nem lettek jo arak ahogy nezem 😀
ugyhogy lektoralni kell kemenyen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen majd szólok ha lesz. de fake még nem küldött árakat
több mint 13 éve
És mikor meg kinek?adam8elküldheted nekem, most is akár 😊