GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Én kurvára nem voltam bőkezű, csak a legfontosabb emberemnél. De kurvára leszarom 😀eaglesmcnabbmi is kurvára leszarjuk
😐
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxnehéz lenne kitalálni.... 😛
több mint 13 éve
Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀
több mint 13 éve
szaba
10 547
Na, volt aki 15 millert ajanlott? 😛 (szaba/Wyatt elsosorban 😉)IgorGatesre utalsz? Felét nem adtam neki. 😛
több mint 13 éve
Na, volt aki 15 millert ajanlott? 😛 (szaba/Wyatt elsosorban 😉)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Én kurvára nem voltam bőkezű, csak a legfontosabb emberemnél. De kurvára leszarom 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hű bakker, utólag lehet, hogy néhol bőkezű voltam. 😀 :oszabate mindig az vagy,ez a trade-jeidben nyilvánul meg a legjobban 😛
több mint 13 éve
nem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésahogy mondod
egyébként:
Dockett Miamiba költözése szerintetek már nem is lehetséges?Fucu
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
szaba
10 547
Hű bakker, utólag lehet, hogy néhol bőkezű voltam. 😀 :o
több mint 13 éve
nem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésnem.
egyébként:
Dockett Miamiba költözése szerintetek már nem is lehetséges?Fucu
több mint 13 éve
nem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésegyébként:
Dockett Miamiba költözése szerintetek már nem is lehetséges?
több mint 13 éve
Elküldtem már. 😀Az újoncoknak nem kell elküldeni valami sokadévesnek az ajánlatokat, mielőtt Haromt-nek megírnám az e-mailt?hazudsz,nem tudsz dönteni
Nem azért mert nem, tudok dönteni, csak a biztonság kedvéért kérdem.eaglesmcnabb
küldd csak ttt-nek 😛Newman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az újoncoknak nem kell elküldeni valami sokadévesnek az ajánlatokat, mielőtt Haromt-nek megírnám az e-mailt?hazudsz,nem tudsz dönteni
Nem azért mert nem, tudok dönteni, csak a biztonság kedvéért kérdem.eaglesmcnabb
küldd csak ttt-nek 😛
több mint 13 éve
Az újoncoknak nem kell elküldeni valami sokadévesnek az ajánlatokat, mielőtt Haromt-nek megírnám az e-mailt?csak cserénél
több mint 13 éve
Az újoncoknak nem kell elküldeni valami sokadévesnek az ajánlatokat, mielőtt Haromt-nek megírnám az e-mailt?Nem azért mert nem, tudok dönteni, csak a biztonság kedvéért kérdem.
több mint 13 éve
szaba
10 547
Na, megteszem tétjeimet. 😛
több mint 13 éve
Én is inkább erre gondolok. Na majd meglátjuk 😀vagy azert kellett neki daryl washington ilyen dragan😕 azt hittem a miénk a harmadik 😊 toljuk át holnapraFucuMiert erzem ugy bria tegnapi likeolasa utan, hogy ket elso korosert elsozod neki Daryl Washingtont...Igor
mert dansby all-time rekordert fogja attenni szekhelyet a budos floridabaFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vagy azert kellett neki daryl washington ilyen draganMiert erzem ugy bria tegnapi likeolasa utan, hogy ket elso korosert elsozod neki Daryl Washingtont...Igoraham, sőt ha mi megint elkezdünk tárgyalni, akkor 4 😀briareos😕 azt hittem a miénk a harmadik 😊 toljuk át holnapraFucu
mert dansby all-time rekordert fogja attenni szekhelyet a budos floridaba
több mint 13 éve
morgan coxról tárgyalunkMiert erzem ugy bria tegnapi likeolasa utan, hogy ket elso korosert elsozod neki Daryl Washingtont...Igoraham, sőt ha mi megint elkezdünk tárgyalni, akkor 4 😀briareos😕 azt hittem a miénk a harmadik 😊 toljuk át holnapraFucu
edit:tőlem is ment mail
több mint 13 éve
nem iszom előre a medve bőrére 😊😕 azt hittem a miénk a harmadik 😊 toljuk át holnapraFucuigen? 😀Fucuaham, sőt ha mi megint elkezdünk tárgyalni, akkor 4 😀briareos
ok 😀
több mint 13 éve
Miert erzem ugy bria tegnapi likeolasa utan, hogy ket elso korosert elsozod neki Daryl Washingtont...😕 azt hittem a miénk a harmadik 😊 toljuk át holnapraFucuigen? 😀Fucuaham, sőt ha mi megint elkezdünk tárgyalni, akkor 4 😀briareos
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Höri: Vannak sejtéseim... A Faneca traderől délelőtt meglepő magabiztossággal mondott le egy Eagles fan kolléga (aki nem eaglesmcnabb) egy másik OG (csaknem Herremans? 😛 ) javára 😊 Ráéreztem? 😊RataccessI Dunno
több mint 13 éve
😕 azt hittem a miénk a harmadik 😊 toljuk át holnapraaham, sőt ha mi megint elkezdünk tárgyalni, akkor 4 😀briareos3briareosigen? 😀Fucu
több mint 13 éve
aham, sőt ha mi megint elkezdünk tárgyalni, akkor 4 😀igen? 😀FucukettőSzegecs3briareos