GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És megszületett az első olyan is aki leadott listát de mégsem szeretne hosszabbítani, Mégpedig Döme személyében 😛még mr.madcatre is vonatkoznak a hivatalos közleményben leírtak 😛
több mint 13 éve
Nem mondom meg Apa hol dolgozik, mert már így is utáltok 😀Szegecs és somos vendégem egy sörre, és mivel hazaértem mindjárt küldöm a hosszabbítást. Tibi kell még segítség a táblázat függvényeivel?tenorxtenor te amennyi sorre mar meghivtad a fel forumot kezdem sejteni h edesapad nem is az apehnal v hol melozik
hanem ove a borsodi sorgyar es azert laktok szerencsenFake
Egyébként Igornak lógok vagy 3al, Soldinak, Hörinek, Szegecsnek meg Somosnak 1el 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szegecs és somos vendégem egy sörre, és mivel hazaértem mindjárt küldöm a hosszabbítást. Tibi kell még segítség a táblázat függvényeivel?tenorxnem. de ezért a cuccért mindenki jön nekem egy sörrel 😛
de beváltható egy megszavazott 1.körös kompenzációs pickkel 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szegecs és somos vendégem egy sörre, és mivel hazaértem mindjárt küldöm a hosszabbítást. Tibi kell még segítség a táblázat függvényeivel?tenorxtenor te amennyi sorre mar meghivtad a fel forumot kezdem sejteni h edesapad nem is az apehnal v hol melozik
hanem ove a borsodi sorgyar es azert laktok szerencsen
több mint 13 éve
tuti ziher hogy én vagyok a 3,és feles. fasza... :/eaglesmcnabbnézd pozitívan, legalább 1 hosszabbítás tuti megvan
több mint 13 éve
Szegecs és somos vendégem egy sörre, és mivel hazaértem mindjárt küldöm a hosszabbítást. Tibi kell még segítség a táblázat függvényeivel?
több mint 13 éve
tuti ziher hogy én vagyok a 3,és feles. fasza... :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az legalább jó, hogy a fele megvan 😊Bár úgyis inkább 2-4 ember lesz, aki miatt napokig tart, nem egy nagyobb rész miatt 😊
több mint 13 éve
de basszus, ne csigázz minket mint valami gagyi kiszavazósón 😀vagy elmondod, vagy ne is mondj semmit, amíg ki nem derül minden
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem mondom meg. majd megtudjátok
több mint 13 éve
15-tel kész vagyok... amennyi eddig jöttkorrekt,legalább rookie volt (vagy szaba 😛)?
asszem megvan az eddigi csúcs túlfizetés 😀 3,5 millávalharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
15-tel kész vagyok... amennyi eddig jöttasszem megvan az eddigi csúcs túlfizetés 😀 3,5 millával
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olvasgattam a szabálykönyvet változások után kutatva. Jól látom hogy idén a drafton poszttól függetlenül kapják a playák a fizukat az első körben is?gabokockaigen
több mint 13 éve
Olvasgattam a szabálykönyvet változások után kutatva. Jól látom hogy idén a drafton poszttól függetlenül kapják a playák a fizukat az első körben is?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Vagyok, átnézem a dolgokat, vagy még ma este, vagy holnap melóból elküldöm.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
nem fognak ülni rajta napokat. mert egyszer csak megunom és aki addig nem küldött az rábaszott. direkt nem mondom meg mikor unom meg.haromtholnap este fogom küldeni
több mint 13 éve
Volt mar ennel nagyobb sztem..volt végre egy fasza 1 200 000 millás túlfizetés 😀haromttényleg, ilyen téren mennyi a mindenkori rekord? 😀eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
volt végre egy fasza 1 200 000 millás túlfizetés 😀haromttényleg, ilyen téren mennyi a mindenkori rekord? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
volt végre egy fasza 1 200 000 millás túlfizetés 😀haromt1 200 000 000 000? :o na, meglesz az a 995 millas arc 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt végre egy fasza 1 200 000 millás túlfizetés 😀haromtmiert van egy olyan megerzesem h ez en voltam ...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akik nagyon nem küldenek azokra úgyis rászólok mielőtt lezárom. ne aggódjnem fognak ülni rajta napokat. mert egyszer csak megunom és aki addig nem küldött az rábaszott. direkt nem mondom meg mikor unom meg.haromtez szep es jo de mivan ha ebbe a szorasba olyan gm is beleesik aki nem beleszarasbol nem kuldte meg el
hanem mert mas dolga is van minthogy vegigolvasson x oldal hozongest ?
gabo sztem siman ilyen pl de ork sem viccbol szokott baszakodni szvsz vagy tyr sem rohad itt folyton.
ha szolnak nekik akkor elkuldik idoben de ez a random tema annyira nem lenne igazsagos sztem.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
volt végre egy fasza 1 200 000 millás túlfizetés 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem fognak ülni rajta napokat. mert egyszer csak megunom és aki addig nem küldött az rábaszott. direkt nem mondom meg mikor unom meg.haromtez szep es jo de mivan ha ebbe a szorasba olyan gm is beleesik aki nem beleszarasbol nem kuldte meg el
hanem mert mas dolga is van minthogy vegigolvasson x oldal hozongest ?
gabo sztem siman ilyen pl de ork sem viccbol szokott baszakodni szvsz vagy tyr sem rohad itt folyton.
ha szolnak nekik akkor elkuldik idoben de ez a random tema annyira nem lenne igazsagos sztem.