GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Az egy dolog hogy nem Herremans máshova ment, de pont Dallasba? :o 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
én is viccből szoktam kérdezősködni
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb most köti fel magát 😕SzegecsIsten nyugosztalja! Pedig én csak viccből kérdeztem rá Herremans-ra, nem őt akartam alapból, Höri jött elő hasonló ajánlattal.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb most köti fel magát 😕
több mint 13 éve
Na, lehet booozni!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
basszátok meg ez kurva hosszú lesz 😛
több mint 13 éve
Nekem viszont megvan a bérelt helyem jövőre is a Rosenhaus-bizottságban, a GM-ek bent tartanak! 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bassza meg neggyel elvesztettem a tronom 😕
több mint 13 éve
braxa88
12 534
mit kapok? 😊haromt annyit megtudsz tenni, h nyomsz egy arányszámot, h hány csapat küldött eddig hosszabbításos mailt?briareos9
és braxa volt az elsőharomt
több mint 13 éve
Lehet Soldit anyazni iden.. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
haromt annyit megtudsz tenni, h nyomsz egy arányszámot, h hány csapat küldött eddig hosszabbításos mailt?briareos9
és braxa volt az első
több mint 13 éve
haromt annyit megtudsz tenni, h nyomsz egy arányszámot, h hány csapat küldött eddig hosszabbításos mailt?
több mint 13 éve
a ct bepalacsintazom. megalazo lenne szamomra a mereteimmel visszaelni.Fakea centernek palacsinta, az irányítón RKO
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a ct bepalacsintazom. megalazo lenne szamomra a mereteimmel visszaelni.
több mint 13 éve
szinte látom ahogy a C lábai között átsurransz és sackelszdlben pusztito ero vagyok ugyhogy ezt kivetelesen elhiszem neked.de bele nem vagy szerelmes.Fakeha azokért tradelnék akikbe szerelmes vagyok, már rég itt lennél TE is miamiben 😛briareos
a scoutok mondjuk tokonszurnak magukat mikor latnak h egy 70 kilos gyerek
NTt jatszik es triplazassal sem lehet megfogni.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
dlben pusztito ero vagyok ugyhogy ezt kivetelesen elhiszem neked.ha azokért tradelnék akikbe szerelmes vagyok, már rég itt lennél TE is miamiben 😛briareospedig az valószínűbb a DL helyzetemre pillantva 😉briareosde bele nem vagy szerelmes.Fake
a scoutok mondjuk tokonszurnak magukat mikor latnak h egy 70 kilos gyerek
NTt jatszik es triplazassal sem lehet megfogni.
több mint 13 éve
onnantól bukja a lehetőséget, azt készAz a baj, hogy nincs konrket idopont, igy Ork b@xni fog ra magasbol. 😛Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxnehéz lenne kitalálni.... 😛Newman
Javaslom, hogy hatarido legyen vasarnap este ejfel, es aki nem ad ertelmes okot, hogy miert nem tudta addigra beirni.. onnantol naponta 1 miller cap hit.Igor
több mint 13 éve
Nah én is túl vagyok rajta. Mondjuk Troyon kívül a többi nem gáz ha nem sikerül, úgyhogy nem is voltam bőkezű 😛
több mint 13 éve
Az a baj, hogy nincs konrket idopont, igy Ork b@xni fog ra magasbol. 😛Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxnehéz lenne kitalálni.... 😛Newman
Javaslom, hogy hatarido legyen vasarnap este ejfel, es aki nem ad ertelmes okot, hogy miert nem tudta addigra beirni.. onnantol naponta 1 miller cap hit.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
ha azokért tradelnék akikbe szerelmes vagyok, már rég itt lennél TE is miamiben 😛de bele nem vagy szerelmes.Fakenem.Höripedig az valószínűbb a DL helyzetemre pillantva 😉briareos
több mint 13 éve
Meg el se kuldtem, meg gyakon ulok.Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxfogadjunk hogy te voltál az első 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de bele nem vagy szerelmes.pedig az valószínűbb a DL helyzetemre pillantva 😉briareosnem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésnem.Höri
egyébként:
Dockett Miamiba költözése szerintetek már nem is lehetséges?Fucu
több mint 13 éve
pedig az valószínűbb a DL helyzetemre pillantva 😉nem, csak a trade-ekben kell felsőbb átengedésnem.Höri
egyébként:
Dockett Miamiba költözése szerintetek már nem is lehetséges?Fucu
több mint 13 éve
Kene tippjatek, hogy ki kuldi el utoljara az ajanlatokat 😀tenorxfogadjunk hogy te voltál az első 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!