GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Hosszabbításnál gondolom csak az éves átlagfizut kell elküldeni, évek számát meg a fizu konkrét alakulását nem, ugye? Vagy igen? 😀Rataccesséves fizu + évek száma
több mint 13 éve
Hosszabbításnál gondolom csak az éves átlagfizut kell elküldeni, évek számát meg a fizu konkrét alakulását nem, ugye? Vagy igen? 😀Rataccessahogy mondod
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Hosszabbításnál gondolom csak az éves átlagfizut kell elküldeni, évek számát meg a fizu konkrét alakulását nem, ugye? Vagy igen? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Elvileg ha fake elküldi a listát.
több mint 13 éve
fetomy biztos boldog, Stroudot kivágtákStezKonkrétan leszarom.
több mint 13 éve
fetomy biztos boldog, Stroudot kivágták
több mint 13 éve
En is megkerdeztem mibe fajna.. amikor meg filoztam 3-4-en, de nem akartam sokat adni erte. Sztem nem veszes ez..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3 napja írta h eladná, akkor tettem egy ajánlatot kevés volt, ma még megkérdezte h ráajánlok-e de többet nem ért nekemMondjuk akkor te nagyon aktív voltál, nekem már kb. hetekkel ezelőtt kínálgatta Rata Smitht 😀srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareosbooo, mert előlem (is?) elvittedkristof
de hát ilyen fizetésselStez
több mint 13 éve
hiába, nincs DL-emMondjuk akkor te nagyon aktív voltál, nekem már kb. hetekkel ezelőtt kínálgatta Rata Smitht 😀srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareosbooo, mert előlem (is?) elvittedkristof
de hát ilyen fizetésselStez
több mint 13 éve
Mondjuk akkor te nagyon aktív voltál, nekem már kb. hetekkel ezelőtt kínálgatta Rata Smitht 😀srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareosbooo, mert előlem (is?) elvittedkristof
de hát ilyen fizetéssel
több mint 13 éve
kevés voltál 😀srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareosbooo, mert előlem (is?) elvittedkristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareosbooo, mert előlem (is?) elvitted
több mint 13 éve
akkor beszéljünk pm-benhát én mondtam, hogy adott esetben mozdítható.. 😊Steztőlem nem kell Moss? 😀Stezpontosan tudod h tőled ki kell 😛briareos
több mint 13 éve
hát én mondtam, hogy adott esetben mozdítható.. 😊pontosan tudod h tőled ki kell 😛briareossrácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareostőlem nem kell Moss? 😀Stez
több mint 13 éve
Odrickpontosan tudod h tőled ki kell 😛briareossrácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareostőlem nem kell Moss? 😀Stez
több mint 13 éve
pontosan tudod h tőled ki kell 😛srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareostőlem nem kell Moss? 😀Stez
több mint 13 éve
srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?briareostőlem nem kell Moss? 😀
több mint 13 éve
srácok, semmi booo rata tradeje miatt? hát mi történt?
több mint 13 éve
Azért a sack bajnokságokat nem osztogatják csak úgy. Meg az all-prokat sem. És azért itt nem fillérre kell differenciálni. Vsz ez a 4 ember ugyan annyi pénzt akarna kb IRL is.Ebben nem értünk egyet. Nálam pénzben Ware - Harrison - Hali, Woodley, Dumervil
Harrisont nem vettem ide mert rá ugye nem írhattam 😛 meg tényleg nem sok van már neki hátra a többi meg éppen a zeniten vanharomt
A másik 3 még nem győzött meg arról, hogy olyan korszakos egyéniség, mint Ware és Harrison. Halinak és Doomnak volt 1-1 kiemelkedő éve, Woodleynak meg három kiegyensúlyozottan jó, de kiemelkedő nem. Előbbi kettő viszont évről évre, minden egyes alkalommal bizonyítja, hogy posztja csúcskategóriája. Harrisonnak én olyan összeget írtam, ami 3 évre jó, magamból indultam ki, hogy annál hosszabb szerződést nem adnék neki. Viszont arra a 3 évre csúcskategóriát kell neki fizetni. 😊 Ha előre tudnám, hogy mondjuk 5 évest akarsz, akkor kisebb összeget írtam volna, de így csak saját gondolkodásomra számíthattam, aszerint pedig 3 éves szerződés, de arra csúcsgázsi. (De Ware-nél kisebb a kora miatt)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Igor reppent egy PM, majd ha időd engedi, megköszönném, ha válaszolnál 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azért a sack bajnokságokat nem osztogatják csak úgy. Meg az all-prokat sem. És azért itt nem fillérre kell differenciálni. Vsz ez a 4 ember ugyan annyi pénzt akarna kb IRL is.Harrisont nem vettem ide mert rá ugye nem írhattam 😛 meg tényleg nem sok van már neki hátra a többi meg éppen a zeniten van
több mint 13 éve
Nálam Ware messze kiemelkedik a többi közül, mert már régóta qrva jó és qrva jó korban is van. Abszolút sztár, nem egy-két éves csoda. Utána jön nálam Harrison, aki szintén jobb a másik háromnál, csak öregebb, de ha van eszed 3 évnél nem adsz neki nagyobb szerződést. És Hali-Dume-Woodley nálam egy kaptafa (ebből nekem Woodleyra nem kellett tennem, de így lett volna, ha kell).jó harrison 33 éves, míg a másik 4 sokkal fiatalabba lényeg a következetesség. van például most a hosszabbítandók között 4 elit OLB. (Ware, Hali, Woodley és Doom) evidens nálam hogy mindnek ugyan akkora összeget adok, na jó Doom-nak kicsit kevesebbet mert mégis csak kihagyta az idei szezont. szerintem nem gáz, hogy ha valaki drágábbnak vagy olcsóbbnak gondolja, csak legyen következetes az egyező kategóriájú játékosoknálharomtEhhez vegyük hozzá Harrisont is. Hát mondjuk ebből az egyik sztem bőven kiemelkedik felfelé. Aztán van egy aki még mindig a másik három előtt van, akik viszont valóban egy kategória.Soldados
27 éves woodley, doom és hali, 28 ware
ők nem egy kategória pénzbenharomt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
de harrison steeler IRLjó harrison 33 éves, míg a másik 4 sokkal fiatalabba lényeg a következetesség. van például most a hosszabbítandók között 4 elit OLB. (Ware, Hali, Woodley és Doom) evidens nálam hogy mindnek ugyan akkora összeget adok, na jó Doom-nak kicsit kevesebbet mert mégis csak kihagyta az idei szezont. szerintem nem gáz, hogy ha valaki drágábbnak vagy olcsóbbnak gondolja, csak legyen következetes az egyező kategóriájú játékosoknálharomtEhhez vegyük hozzá Harrisont is. Hát mondjuk ebből az egyik sztem bőven kiemelkedik felfelé. Aztán van egy aki még mindig a másik három előtt van, akik viszont valóban egy kategória.Soldados
ők nem egy kategória pénzbenharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó harrison 33 éves, míg a másik 4 sokkal fiatalabba lényeg a következetesség. van például most a hosszabbítandók között 4 elit OLB. (Ware, Hali, Woodley és Doom) evidens nálam hogy mindnek ugyan akkora összeget adok, na jó Doom-nak kicsit kevesebbet mert mégis csak kihagyta az idei szezont. szerintem nem gáz, hogy ha valaki drágábbnak vagy olcsóbbnak gondolja, csak legyen következetes az egyező kategóriájú játékosoknálharomtEhhez vegyük hozzá Harrisont is. Hát mondjuk ebből az egyik sztem bőven kiemelkedik felfelé. Aztán van egy aki még mindig a másik három előtt van, akik viszont valóban egy kategória.Soldados
ők nem egy kategória pénzben