GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
hogyne 😛Nem, akkor szopo 😛IgorRajottem, ha 2011-ben nincs szezon, akkor szopo a kondis pick.. szoval egy evvel eltoltuk (de neked mas tackle adatok voltak amugy..)tényleg,akkor a jövőévi pickek tolódni fognak,ha nem lesz szezon jövőre?Newman
Most megint en vagyok a legnagyobb ZS a vegen? 😛Igor
több mint 13 éve
mintha az lett volna, h csak kondíciós pickek tolódnak (tehát amelyet x feltétel mellett eligérted másnak) de az alap pickjeid természetesen nem mentődnek átNem, akkor szopo 😛IgorRajottem, ha 2011-ben nincs szezon, akkor szopo a kondis pick.. szoval egy evvel eltoltuk (de neked mas tackle adatok voltak amugy..)tényleg,akkor a jövőévi pickek tolódni fognak,ha nem lesz szezon jövőre?Newman
több mint 13 éve
Azt beszéltük a múltkor, hogy tolódnak.
több mint 13 éve
Nem, akkor szopo 😛tényleg,akkor a jövőévi pickek tolódni fognak,ha nem lesz szezon jövőre?NewmanNekem bezzeg nagyobbat mondtál 😕tenorxRajottem, ha 2011-ben nincs szezon, akkor szopo a kondis pick.. szoval egy evvel eltoltuk (de neked mas tackle adatok voltak amugy..)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
a lényeg a következetesség. van például most a hosszabbítandók között 4 elit OLB. (Ware, Hali, Woodley és Doom) evidens nálam hogy mindnek ugyan akkora összeget adok, na jó Doom-nak kicsit kevesebbet mert mégis csak kihagyta az idei szezont. szerintem nem gáz, hogy ha valaki drágábbnak vagy olcsóbbnak gondolja, csak legyen következetes az egyező kategóriájú játékosoknálharomtés előre látom, hogyan fognak ezek a játékosok ratingben megjelenni a következő simnél
97, 84, 90, 88
több mint 13 éve
tényleg,akkor a jövőévi pickek tolódni fognak,ha nem lesz szezon jövőre?Rajottem, ha 2011-ben nincs szezon, akkor szopo a kondis pick.. szoval egy evvel eltoltuk (de neked mas tackle adatok voltak amugy..)marmint? 2013-es kondi pick? 😀Nekem bezzeg nagyobbat mondtál 😕tenorx
Direkt meg akartam tartani, erre mondtam egy nagyot.. de Fucunak muszaj volt, elfogadni...Igor
több mint 13 éve
szaba
10 547
Avval mondjuk sokra megy 😀egy idei első körös pickért megadom a jelszavamat 😛haromtodaadom szabáétSzegecs
több mint 13 éve
Rajottem, ha 2011-ben nincs szezon, akkor szopo a kondis pick.. szoval egy evvel eltoltuk (de neked mas tackle adatok voltak amugy..)Nekem bezzeg nagyobbat mondtál 😕tenorxlikeolom igor legújabb tradejétbriareosmarmint? 2013-es kondi pick? 😀
Direkt meg akartam tartani, erre mondtam egy nagyot.. de Fucunak muszaj volt, elfogadni...Igor
Most megint en vagyok a legnagyobb ZS a vegen? 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
nem 😀likeolom igor legújabb tradejétbriareosmarmint? 2013-es kondi pick? 😀
magát azt likeolom h létrejött a trade 😀
több mint 13 éve
Nekem bezzeg nagyobbat mondtál 😕likeolom igor legújabb tradejétbriareosmarmint? 2013-es kondi pick? 😀
több mint 13 éve
egy idei első körös pickért megadom a jelszavamat 😛haromtodaadom szabáét
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
likeolom igor legújabb tradejétbriareosmarmint? 2013-es kondi pick? 😀
Direkt meg akartam tartani, erre mondtam egy nagyot.. de Fucunak muszaj volt, elfogadni...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egy idei első körös pickért megadom a jelszavamat 😛
több mint 13 éve
Mert nyilván a feltörés megvan 2 perc alatt 😛
több mint 13 éve
szaba
10 547
Főleg a gyorsabban nem, még az olcsó az csak-csak. 😀ebben nem lennék biztosSzegecsHm... Pedig én azt hittem a tavalyi hosszabbításos táblázat alapján jól be tudom lőni az árakat, de lehet egy 10%-os emelést még be kell vállalnom, nehogy szarba kerüljek. Vagy szerzek egy hackert aki feltöri TTT postafiókját 😀RataccessSzerintem gyorsabb és olcsóbb, ha leitatod Tibit.tenorx
több mint 13 éve
ebben nem lennék biztosHm... Pedig én azt hittem a tavalyi hosszabbításos táblázat alapján jól be tudom lőni az árakat, de lehet egy 10%-os emelést még be kell vállalnom, nehogy szarba kerüljek. Vagy szerzek egy hackert aki feltöri TTT postafiókját 😀RataccessSzerintem gyorsabb és olcsóbb, ha leitatod Tibit.tenorx
több mint 13 éve
Hm... Pedig én azt hittem a tavalyi hosszabbításos táblázat alapján jól be tudom lőni az árakat, de lehet egy 10%-os emelést még be kell vállalnom, nehogy szarba kerüljek. Vagy szerzek egy hackert aki feltöri TTT postafiókját 😀RataccessSzerintem gyorsabb és olcsóbb, ha leitatod Tibit.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a lényeg a következetesség. van például most a hosszabbítandók között 4 elit OLB. (Ware, Hali, Woodley és Doom) evidens nálam hogy mindnek ugyan akkora összeget adok, na jó Doom-nak kicsit kevesebbet mert mégis csak kihagyta az idei szezont. szerintem nem gáz, hogy ha valaki drágábbnak vagy olcsóbbnak gondolja, csak legyen következetes az egyező kategóriájú játékosoknál
több mint 13 éve
Hm... Pedig én azt hittem a tavalyi hosszabbításos táblázat alapján jól be tudom lőni az árakat, de lehet egy 10%-os emelést még be kell vállalnom, nehogy szarba kerüljek. Vagy szerzek egy hackert aki feltöri TTT postafiókját 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Lehetne majd csinálni egy statisztikát, hogy melyik rozi átlagban mennyivel tért el az átlagoktól, érdekes stat lenne.A legjobb Rozit meghívom egy sörre 😛
több mint 13 éve
szaba
10 547
Vagy a többiek rosszul 😛 Igazából leszarom, ha büntet Rózi, majd én is megteszem azt a FA piacon. 😀Miért érzem, hogy vissza fogjuk sírni a tavalyi Rozenhauzt... :rolleyes:szabaÉn tuti hogy keményebb voltam, mint tavaly. Zavart, hogy tavaly én voltam az egyik legpuhányabb, most azt szeretném, ha nekem esne ki a legkevesebb ajánlatom, mert az jelenti azt, hogy jól végeztem a dolgom.. 😊Soldados
több mint 13 éve
Miért érzem, hogy vissza fogjuk sírni a tavalyi Rozenhauzt... :rolleyes:szabaÉn tuti hogy keményebb voltam, mint tavaly. Zavart, hogy tavaly én voltam az egyik legpuhányabb, most azt szeretném, ha nekem esne ki a legkevesebb ajánlatom, mert az jelenti azt, hogy jól végeztem a dolgom.. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Miért érzem, hogy vissza fogjuk sírni a tavalyi Rozenhauzt... :rolleyes:szabapont ugyan ez volt a tavalyi rozenhauz összetétel is 😛
több mint 13 éve
Miért érzem, hogy vissza fogjuk sírni a tavalyi Rozenhauzt... :rolleyes:szabate biztos