NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
na megkaptam szegecstől az első 9 számjegyű fizetés igényt 😊haromt9 számjegyű? az nehezen fog beférni a 89 millás sapka alá 😀
több mint 13 éve
ezekkel a mondatokkal pillanatok alatt a porba döntöd azt, amit eddig alkottálHelyesbítek. Herremans nem ér egy 1/9-et. De azért tény hogy egy jó Guardot könnyebb találni mint egy jó Tacklet.eaglesmcnabbAnnyit biza maga Chuck Norris sem érne, nemhogy egy 29 éves Guard.eaglesmcnabbezt remélem csak viccből írtadSzegecs
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
na megkaptam szegecstől az első 9 számjegyű fizetés igényt 😊haromttehát 100.000.000 feletti? 😀
több mint 13 éve
Helyesbítek. Herremans nem ér egy 1/9-et. De azért tény hogy egy jó Guardot könnyebb találni mint egy jó Tacklet.ezt remélem csak viccből írtadSzegecsHerremans?SzegecsAnnyit biza maga Chuck Norris sem érne, nemhogy egy 29 éves Guard.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
ezt remélem csak viccből írtadAnnyit biza maga Chuck Norris sem érne, nemhogy egy 29 éves Guard.eaglesmcnabbAz Atkins-Ngata kombót fogom használni. Csak szerintem van jobb megoldás is 1/9-re mint Dareus?eaglesmcnabbHerremans?Szegecs
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na megkaptam szegecstől az első 9 számjegyű fizetés igényt 😊
több mint 13 éve
Annyit biza maga Chuck Norris sem érne, nemhogy egy 29 éves Guard.Az Atkins-Ngata kombót fogom használni. Csak szerintem van jobb megoldás is 1/9-re mint Dareus?eaglesmcnabbHerremans?Szegecs
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Az Atkins-Ngata kombót fogom használni. Csak szerintem van jobb megoldás is 1/9-re mint Dareus?eaglesmcnabbHerremans?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az Atkins-Ngata kombót fogom használni. Csak szerintem van jobb megoldás is 1/9-re mint Dareus?eaglesmcnabbpersze hogy van. Nekem adod a picket valami szarért 😊
több mint 13 éve
Az Atkins-Ngata kombót fogom használni. Csak szerintem van jobb megoldás is 1/9-re mint Dareus?
több mint 13 éve
Úgy látom, be kellene trédelnem az 1. körbe, mert így érdektelenek számomra a mockok. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Áh, nem kell Mike.
több mint 13 éve
Höri azt akarta írni, hogy sémaváltás Suggssémaváltás rulez.DömeSmith-Knighton-Houston a kezdő dlineomSzegecssémaváltás SucksHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sémaváltás rulez.sémaváltás SucksHörihát mondjál jobbat 😛Smith-Knighton-Houston a kezdő dlineomSzegecs
Dorrell Scott tán kezdeni fog?Höri
több mint 13 éve
Need az OT.. de nagyon gyenge az idei class, sztem en elso korben egyetlen OT-t se vinnek. Akkor inkabb Cam Newtont 😀 😛 (viszont Gabbertet nem adtad oda, nagy plusz)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Bowers jóó pick lenne 😊Csak tibi bemegy elém és elviszi biztosan 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nem kell stresszelni, ha holnap estig meglesz, egyből elküldöm az árakat, ha nem, akkor csak hétfőn, péntek hajnalban ugyanis megyek Londonbanem sürgettelek csak hogy mikorra számítsam. mondjuk jobb minél hamarabb mert így is geci hosszú lesz 3 embertől összeszedni az ajánlatokat. főleg úgy hogy csak annyi lesz a határidő hogy minél hamarabb...megnéztem pót-rosenhaus rajna árait. Fejlődik fejlődik 😊 szereti ő is a nagy számokatnajo mostmar ugyis elegge elmerultem az iccakaban sztem nekiesek most hamar igy kerded.
a fake-szegecs párostól mikorra várjam?haromt
de ha nem tudom befejezni akkor legkesobb csutortok kora du kuldom.Fake
bár akinek még nincsenek meg most az összegek hogy mit kíván adni az eléggé szarik a cuccraharomt
na megvan itt is a slágerpick 😀
több mint 13 éve
sémaváltás SucksSmith-Knighton-Houston a kezdő dlineomSzegecsNekem minek Liuget?Szegecshát mondjál jobbat 😛
több mint 13 éve
Smith-Knighton-Houston a kezdő dlineomNekem minek Liuget?Szegecshát mondjál jobbat 😛
több mint 13 éve
Na, pedig 90%ig hittem, hogy heyward lesz 😛😀
több mint 13 éve
Nekem minek Liuget?Szegecshát mondjál jobbat 😛
Dorrell Scott tán kezdeni fog?
több mint 13 éve
Nekem minek Liuget?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
joaz. a dolgok jelenlegi allasa szerint valoban DEt vinnek elso karikabanviszont nekem watt es kerrigan szimpatikusabb egyenlore.