NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Nem mondom, hogy ha még bent lesz, nem gondolkodom el rajta, de mivel kb. 6 DE-m van per pill sajnos egyáltalán nincs tervben 😕A többiekre meg nincs pickem 😕 Bár Szenet lehet behúzom udfán 😀
több mint 13 éve
de a játékosból lesz a pick, szóval hiába jön minden évben egy garnitúra 22 éves, ha az előző class-t elcseréli 😛legalább lesz bőőőven lehetőség fejleszteni 😊Newmanjövőre (2,3....10 év múlva) se lesz híján Delonso a pickeknek 😊Newmanmindezt egy standard top5-ös csapattal nem menő elmondani 😛Höri
több mint 13 éve
szezon közben változtatunk a szabályokon? 😀aki meg nem találja el, pofont kap 😀aki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtbriareosCam Newtontenorx
te pofont kapsz 😀briareos
több mint 13 éve
aki meg nem találja el, pofont kap 😀Cam Newtontenorxugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki z Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tilleraki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtbriareos
te pofont kapsz 😀
több mint 13 éve
Cam Newtonaki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtbriareosegyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki z Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tiller
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én most kilógok a sorból. ha szerzek addig első kört akkor az első 2 körben nem fogok SEC játékost húzni 😊egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki az Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tiller
több mint 13 éve
legalább lesz bőőőven lehetőség fejleszteni 😊jövőre (2,3....10 év múlva) se lesz híján Delonso a pickeknek 😊Newmanmindezt egy standard top5-ös csapattal nem menő elmondani 😛Höri
több mint 13 éve
elvhűek a fenét, Ork is sorra viszi az afro-amerikai játékosokat...egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki az Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tiller
több mint 13 éve
aki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtegyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki z Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tiller
több mint 13 éve
egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?Höriugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki az Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
azért mondtam, hogy elsőre (1/26)egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?HöriSanzenbacher, Saine, Homan van itt még esélyes 😛
illetve ha lesz kövi szezon akkor Pryornak is érik a draftharomt
Meglátszik, hogy a Michigan is milyen szar, Joci inkább nem is draftol idén
több mint 13 éve
tényleg,én se az érettségi miatt vagyok feszült az utóbbi időben,hanem a közelgő GM draft miatt 😂ha nálad van az 1/1, akkor nagyon gyorsan, mert én már ráálltam kőkeményen a témára 😛akit aztán én szedtem fel, kiváló érzékkelkezdjek el gyúrni? 😀briareos
azt egy másik aranyos gm-mel tudnám idén megcsinálni 😛JJ Tiller
megemelkedett tesztoszteronszintem miatt kötök most bele mindenkibeJJ Tiller
több mint 13 éve
jövőre (2,3....10 év múlva) se lesz híján Delonso a pickeknek 😊Newmanmindezt egy standard top5-ös csapattal nem menő elmondani 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?HöriSanzenbacher, Saine, Homan van itt még esélyes 😛
illetve ha lesz kövi szezon akkor Pryornak is érik a draft
több mint 13 éve
jövőre (2,3....10 év múlva) se lesz híján Delonso a pickeknek 😊
több mint 13 éve
ha nálad van az 1/1, akkor nagyon gyorsan, mert én már ráálltam kőkeményen a témára 😛JJ Tillerdelonso már nem lesz pesten akkor, úgyhogy ez a fight kimarad.
több mint 13 éve
egyébként van olyan, aki szerint fetomy NEM Heywardot fogja húzni elsőre?
több mint 13 éve
ha nálad van az 1/1, akkor nagyon gyorsan, mert én már ráálltam kőkeményen a témára 😛kezdjek el gyúrni? 😀briareosMindezt úgy hogy magamtól nem akartam puntert húzni, mert a keretemben volt a KÁRPÁTOK RAY GUY-a, de hát pont draft közben főzött kávét a gépem 😛haromtakit aztán én szedtem fel, kiváló érzékkel
A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀tenorxazt egy másik aranyos gm-mel tudnám idén megcsinálni 😛JJ Tiller
megemelkedett tesztoszteronszintem miatt kötök most bele mindenkibe
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Akkor majd látunk őrjöngést, ha delonso behúzza PPt 1/1re 😀
több mint 13 éve
kezdjek el gyúrni? 😀akit aztán én szedtem fel, kiváló érzékkel, ha nem haromtnak draftolom Morsteadet 😛Mindezt úgy hogy magamtól nem akartam puntert húzni, mert a keretemben volt a KÁRPÁTOK RAY GUY-a, de hát pont draft közben főzött kávét a gépem 😛haromt
JJ Tiller
A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀tenorxazt egy másik aranyos gm-mel tudnám idén megcsinálni 😛JJ Tiller
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀tenorxidén nem valószínű hogy húzok bármilyen louisianai-t. 1 darab esélyes van maximum
több mint 13 éve
A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀tenorxélő közvetítéssel,mert ezt látni kell
egy kör alakú asztalt körül ültök kb 10-en laptoppal és egymást oltjátok miközben ragadtok a képernyőre 😀
több mint 13 éve
akit aztán én szedtem fel, kiváló érzékkel, ha nem haromtnak draftolom Morsteadet 😛Mindezt úgy hogy magamtól nem akartam puntert húzni, mert a keretemben volt a KÁRPÁTOK RAY GUY-a, de hát pont draft közben főzött kávét a gépem 😛haromt
JJ Tiller
A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀tenorxazt egy másik aranyos gm-mel tudnám idén megcsinálni 😛
---
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
akkor Wyattel kettő, kinek a sérülékeny lelkébe gázoljak bele még ma?JJ Tillerja még véletlenül se tetted
ezek szerint én voltam a bunkó, de majd igyekszem a jövőben nem az lenni
több mint 13 éve
A budapesti GMeknek igazán lehetne szervezni valami wifivel rendelkező kocsmában élő draftot. Megnézém, ahogy JJ üti Tibit, mert kihúzott valami louisianai prospectet előtte egy pickkel 😀