NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
19
4
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Bria Harrist viszi (más U-s arc msot nem ugrik be), fetomy elviheti Chekwát, JJ Nevist, Delonso 6 pickből 7 All-Start, és új dinasztiát alapít; én megQB-zek, de hóttmindegy.. akárkit választok bust lesz.Allen Bailey
Az első kör meg is van, minek ide mock 😛Igor
több mint 13 éve
Bria Harrist viszi (más U-s arc msot nem ugrik be), fetomy elviheti Chekwát, JJ Nevist, Delonso 6 pickből 7 All-Start, és új dinasztiát alapít; én megQB-zek, de hóttmindegy.. akárkit választok bust lesz.Az első kör meg is van, minek ide mock 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor Wyattel kettő, kinek a sérülékeny lelkébe gázoljak bele még ma?JJ Tillerjaja az en lelkem aztan legalabb annyira erzekeny a hulyesegedre mint a te fuled mas velemenyere
több mint 13 éve
phil taylor első körben minden idők legbalfaszabb pickje lenne, ennyire nem szoktam mellé lőni
több mint 13 éve
--->Phil Taylor 😛 miután nincs NT-dharomtaz ok hogy ott van a power tetkó, de nem hiszem h bírná
briareos
szóval Phil Taylor
tessék nyugodtan betradelni elé, ha már ennyire akarta, hogy kitaláljuk 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nyád 😛Phil Taylor 😛 miután nincs NT-dharomtIrl a Dolphins ezt a posztot Odrickkal akarta megoldani, szóval hasonlóan jó megoldásra számítok kollégánktól 😂JJ Tiller
DE-nek húztuk 😛
több mint 13 éve
Phil Taylor 😛 miután nincs NT-dharomtaz ok hogy ott van a power tetkó, de nem hiszem h bírná
több mint 13 éve
Phil Taylor 😛 miután nincs NT-dharomtIrl a Dolphins ezt a posztot Odrickkal akarta megoldani, szóval hasonlóan jó megoldásra számítok kollégánktól 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
vidd von millert, az a tutivagy told át kövi éviért, hogy fel tudj menni luckért
több mint 13 éve
Kekíje van,jóból sose elég alapon LB kell neki 😛mivel se depth chartot, se KeKí-t nem írtál még, a baklövések kizárólag ennek a számlájára írhatóak 😛tuti a bria Kaepernick pickNewmanIn Henne we trust
eddig 4 saller 😀briareos
viccen kívül a rosteredet nézve most a WR pickre szavaznékJJ Tiller
több mint 13 éve
én is.mivel se depth chartot, se KeKí-t nem írtál még, a baklövések kizárólag ennek a számlájára írhatóak 😛tuti a bria Kaepernick pickNewmanIn Henne we trust
eddig 4 saller 😀briareos
viccen kívül a rosteredet nézve most a WR pickre szavaznékJJ Tiller
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
akkor Wyattel kettő, kinek a sérülékeny lelkébe gázoljak bele még ma?JJ TillerAz enyémbe Patrick Robinsonért 😊
Komolyra fordítva, aki segítséget kér és segítesz az köszönje meg.
több mint 13 éve
mivel se depth chartot, se KeKí-t nem írtál még, a baklövések kizárólag ennek a számlájára írhatóak 😛tuti a bria Kaepernick pickNewmanIn Henne we trust
eddig 4 saller 😀briareos
viccen kívül a rosteredet nézve most a WR pickre szavaznék
---
több mint 13 éve
valaki tényleg nyomhatna új mockot, megtenném én is de nem ismerem a prospecteket, nfl sznob vagyokbriareosna breaking bad nézés után, éjjel majd rászánom az időt, hátha lesz ihletem.
több mint 13 éve
persze terelgessetek csak... bria legalább egyenesen kijelentette az előbb, hogy Ingramet húzzaJJ Tillerazt nem mondtam, hogy tuti nem húzom be... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Phil Taylor 😛 miután nincs NT-d
több mint 13 éve
valaki tényleg nyomhatna új mockot, megtenném én is de nem ismerem a prospecteket, nfl sznob vagyok
több mint 13 éve
tuti a bria Kaepernick pickNewmanIn Henne we trust
eddig 4 saller 😀
több mint 13 éve
MasoliCam Newtontenorxugye mennyivel könnyebb (lenne) így mockokat írni? itt legalább elvhűek a gm-ek, van aki z Ohio State-esekre, van aki a louisianaiakra, van aki az egyértelmű bustokra gyúr évről-évreJJ Tilleraki megtippeli kit húzok első körben kap egy sörtbriareos
több mint 13 éve
a draftos közvetítésre hozd akkor légyszi a sört, a Leffe a kedvencem, kösz 😊persze terelgessetek csak... bria legalább egyenesen kijelentette az előbb, hogy Ingramet húzzaJJ Tillertényleg? 😀briareos
---
több mint 13 éve
persze terelgessetek csak... bria legalább egyenesen kijelentette az előbb, hogy Ingramet húzzaJJ Tillertényleg? 😀
előbb vágnám le mind két kezem minthogy satan playert húzzak
több mint 13 éve
csak minden 2.classt cseréli el,ez 10 év múlva bőven bejöhet 😛de a játékosból lesz a pick, szóval hiába jön minden évben egy garnitúra 22 éves, ha az előző class-t elcseréli 😛Hörimindezt egy standard top5-ös csapattal nem menő elmondani 😛Hörilegalább lesz bőőőven lehetőség fejleszteni 😊Newman
több mint 13 éve
persze terelgessetek csak... bria legalább egyenesen kijelentette az előbb, hogy Ingramet húzza
---