NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Hiénák már gyűlnek 😀 OLben játszom, szerintetek melyik a legfontosabb része a csapatnak számomra? 😀😀😀Visi, ha Mangoldra nem fussa, elviheted McClure-t, egy évre megteszi. 😀szabanyugi visi, ha mangoldra nem fussa, teszek róla h évente 2szer találkozhass vele 😀briareos
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
olcsóért megszerzed nekem?Visi, ha Mangoldra nem fussa, elviheted McClure-t, egy évre megteszi. 😀szabanyugi visi, ha mangoldra nem fussa, teszek róla h évente 2szer találkozhass vele 😀briareos
több mint 13 éve
Visi, ha Mangoldra nem fussa, elviheted McClure-t, egy évre megteszi. 😀szabanyugi visi, ha mangoldra nem fussa, teszek róla h évente 2szer találkozhass vele 😀
több mint 13 éve
Solder 12.-re picit reach,mondjuk a tavalyi JPP draft után nem mondok semmit 😛
több mint 13 éve
szaba
10 547
Visi, ha Mangoldra nem fussa, elviheted McClure-t, egy évre megteszi. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem az a kérdés melyiket tageli hanem hogy melyiket engedi ki a piacra 😛henne megérdemli a nagy zsét.tuti mangold 😀briareosLehetséges 😀 Vagy Henne.visi_b
kit tagelsz majd? vince v mangold?briareos
több mint 13 éve
Nem tudom még. Lehet Finleyt 😀henne megérdemli a nagy zsét.tuti mangold 😀briareosLehetséges 😀 Vagy Henne.visi_b
kit tagelsz majd? vince v mangold?briareos
több mint 13 éve
henne megérdemli a nagy zsét.Lehetséges 😀 Vagy Henne.visi_bDehogy is. Tebow. Ő megérdemli 😀visi_btuti mangold 😀briareos
kit tagelsz majd? vince v mangold?
több mint 13 éve
Lehetséges 😀 Vagy Henne.Dehogy is. Tebow. Ő megérdemli 😀visi_btuti mangold 😀briareos
több mint 13 éve
Dehogy is. Tebow. Ő megérdemli 😀visi_btuti mangold 😀
több mint 13 éve
nem is gates volt. nagyon messze voltatok mind 😛akkor Boldin, Ngata.. KOLB! 😀
de szegecstől jött az eddigi legnagyobb értelmezhető ajánlat is 😊haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem is gates volt. nagyon messze voltatok mind 😛de szegecstől jött az eddigi legnagyobb értelmezhető ajánlat is 😊
több mint 13 éve
Höri: OG kérdést megoldom trade keretén belül max egy héten belül, van bőven ajánlat 😊Szegecs meg remélem nem a várhatóan legjobban kereső LB-ere írt ennyit. Mondjuk simán benne van, hogy ő is szaba szerű Gates megoldást kap
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
csúnya dolog elárulni az árakat, de mivel gyanúsan ki fog esni, 995 000 000 dollárt kért ügynökétől valaki (és nem Brady volt 😛 )haromt
akkor ezekszerint 497 500 000 az UFA piacon Gates? 😀Gates viszont 😛tenorxJó, azért olyan hülye én se vagyok, hogy az UFA piac 2x-esét adjam neki. Akkor inkább tagelem 😛 IRL amúgy is tök normális szerződést írt alá, vmi 4-5 mila között van a base salary-je.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 547
Jennings vagy Champ kapta szerintem 😊Szart. Jani kapta.
Vagy Charles 😀Stez
több mint 13 éve
Jennings vagy Champ kapta szerintem 😊Vagy Charles 😀
több mint 13 éve
szaba
10 547
Gates viszont 😛tenorxJó, azért olyan hülye én se vagyok, hogy az UFA piac 2x-esét adjam neki. Akkor inkább tagelem 😛 IRL amúgy is tök normális szerződést írt alá, vmi 4-5 mila között van a base salary-je.
több mint 13 éve
Gates viszont 😛
több mint 13 éve
szaba
10 547
ha nem Brady volt...akkor Szaba beszoptaadam8Ja, pedig Rivers nem is UFA 😀
több mint 13 éve
faszombent maradt
😀
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
csúnya dolog elárulni az árakat, de mivel gyanúsan ki fog esni, 995 000 000 dollárt kért ügynökétől valaki (és nem Brady volt 😛 )haromt😂
Azt gondoltam, hogy megfizettetitek a játékosokat, de hogy ennyire.. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csúnya dolog elárulni az árakat, de mivel gyanúsan ki fog esni, 995 000 000 dollárt kért ügynökétől valaki (és nem Brady volt 😛 )
több mint 13 éve
hosszabbít akkor az illető majd csak a játékos jobb kezével (ugyebár nyilván Brady az 😀)na megkaptam szegecstől az első 9 számjegyű fizetés igényt 😊haromt9 számjegyű? az nehezen fog beférni a 89 millás sapka alá 😀adam8