NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 547
Miért érzem, hogy vissza fogjuk sírni a tavalyi Rozenhauzt... :rolleyes:
több mint 13 éve
50 lett, maradhat?ne provokálj mert mindenkinek beírom a 8 millát Breastonra 😛haromtfaketől még ma szeretnék táblázatot. illetve minden rozitól kérnék még PM-ben egy NAGYON ALACSONY árat steve breaston-ra!haromtFucu
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
esélyes hogy annyit meg is adnék nekiegy emberem van akit 75% hogy nem fogok megtartani mert túl lesz értékelve
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne provokálj mert mindenkinek beírom a 8 millát Breastonra 😛faketől még ma szeretnék táblázatot. illetve minden rozitól kérnék még PM-ben egy NAGYON ALACSONY árat steve breaston-ra!haromtFucu
több mint 13 éve
faketől még ma szeretnék táblázatot. illetve minden rozitól kérnék még PM-ben egy NAGYON ALACSONY árat steve breaston-ra!haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
faketől még ma szeretnék táblázatot. illetve minden rozitól kérnék még PM-ben egy árat steve breaston-ra!
több mint 13 éve
Varunk meg valakire? Nekem 2+1 fuggo tradem van, ami hosszabbitastol fugg 😛Ma este atkuldenem meg az ajanlatokat gyorsan...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
aki az utolsó pillanatban küldi, azt a többi kb31 GM kollektíven kiszavazza a picsába 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mindenki minél hamarabb küldje. lesz rá 3 napja. de minél később küldöd annál közelebb kell lenned a 100%hoz, hogy elfogadjam az ajánlatot 😛
több mint 13 éve
igenharomtEz is megtörtént, azaz Rajna PM-ládájában vannak a denveresek igényei. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ha összeszedtétek mindenki javaslatait, akkor onnantól mennyi idő lesz küldeni az ajánlatokat, ill. most tényleg össze kell várni mindenkit?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen
több mint 13 éve
Átküldtem. A denveres listát Rajnának küldjem PM-ben, ugye?Tavaly én volt az egyik legvajszívűbb Rosi, idén sztem vastagabban fogott a tollam. 😊Soldadosde akkor gyorsan is fogjon és küldjed is 😛haromt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tavaly én volt az egyik legvajszívűbb Rosi, idén sztem vastagabban fogott a tollam. 😊Soldadosde akkor gyorsan is fogjon és küldjed is 😛
több mint 13 éve
Tavaly én volt az egyik legvajszívűbb Rosi, idén sztem vastagabban fogott a tollam. 😊
több mint 13 éve
reális mock Cards szempontból, de Locker biztos, hogy nem fog nálam landolni, akkor inkább Max Hall játszik 😊
több mint 13 éve
1+1+2-es kiadás egy év alatt két RB-re 😛tényleg? 😀 egyébként ha bentmaradna Ingram 1/28ra így is simán behúznám 😊kristofáá Smitht tuti nem húzom, inkább vmi RBkristofMinek, ott van Grant 😛tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tényleg? 😀 egyébként ha bentmaradna Ingram 1/28ra így is simán behúznám 😊áá Smitht tuti nem húzom, inkább vmi RBkristofMinek, ott van Grant 😛tenorx
több mint 13 éve
áá Smitht tuti nem húzom, inkább vmi RBkristofMinek, ott van Grant 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
áá Smitht tuti nem húzom, inkább vmi RB
több mint 13 éve
jólvan akkor majd vince jön haza 😀LS, STSteznyugi visi, ha mangoldra nem fussa, teszek róla h évente 2szer találkozhass vele 😀briareosHiénák már gyűlnek 😀 OLben játszom, szerintetek melyik a legfontosabb része a csapatnak számomra? 😀😀😀visi_b
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
cheerleaderek?Hiénák már gyűlnek 😀 OLben játszom, szerintetek melyik a legfontosabb része a csapatnak számomra? 😀😀😀visi_bVisi, ha Mangoldra nem fussa, elviheted McClure-t, egy évre megteszi. 😀szabanyugi visi, ha mangoldra nem fussa, teszek róla h évente 2szer találkozhass vele 😀briareos
több mint 13 éve
FB és P 😛LS, STSteznyugi visi, ha mangoldra nem fussa, teszek róla h évente 2szer találkozhass vele 😀briareosHiénák már gyűlnek 😀 OLben játszom, szerintetek melyik a legfontosabb része a csapatnak számomra? 😀😀😀visi_b
több mint 13 éve
LS, STHiénák már gyűlnek 😀 OLben játszom, szerintetek melyik a legfontosabb része a csapatnak számomra? 😀😀😀visi_bVisi, ha Mangoldra nem fussa, elviheted McClure-t, egy évre megteszi. 😀szabanyugi visi, ha mangoldra nem fussa, teszek róla h évente 2szer találkozhass vele 😀briareos