GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
üdv Rata!És már én is féltem az állásom 😕
lassan a fél liga Eagles fanokból fog állni! 😛 :cool:
NFC North: 3 Eagles és 1 Steelers fan,Pennsylvania rulez 😛Newman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
üdv néked, újabb sassoldi, neked meg köszi h megcsináltad a comp pickeket
több mint 13 éve
én sose baszok át senkit 😛üdv Rata!ugye tudjátok hogy legalább az Eagles fanoktól minimum elvárás hogy nem basztok át... 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
üdv Rata!ugye tudjátok hogy legalább az Eagles fanoktól minimum elvárás hogy nem basztok át... 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
üdv Rata!lassan a fél liga Eagles fanokból fog állni! 😛 :cool:
NFC North: 3 Eagles és 1 Steelers fan,Pennsylvania rulez 😛
több mint 13 éve
6. és 7. kör, nem rossz, eddig még egyszer se kaptam... 😀Üdv Rata! 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
üdv RataIktriad majd a chargerst veszi át
több mint 13 éve
No Iktriad? 😕
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Hát mondjuk én is többre számítottam, valaki plusz 250k-ra 4,4,5,7-et kapott, én +200-ra csak a 6,7-et. Amivel úgyis csak valami future burger kingereket húzok ki... Na mindegy, nem rívok.DömeTévedés, azok az én jelöléseim magam számára, nem arra a számra kapták az emberek a pickeket 😉
A benthagyott játékosokra jártak a pickek, az alattuk lévő szám nekem szolgált segítségnek, hogy körön belül tudjak rangsorolni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek! 😊 Igor: Harvin minimum 3 első és 3 második kör, áron alul nem adom 😛RataccessÜdv Neked is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
olvasni viccesebb lett vna 😕Ja Döme franchiset épített belőle. 😀tenorxIgen, hallottam a sztorit 😊Rataccess
dome a csevegoben ezzel inditotta be a lavinat : na most beszartok.
utana meg kb 20 gm 5 perc alatt teleirt sirvarohogessel vagy 3 oldalt
több mint 13 éve
Ja Döme franchiset épített belőle. 😀tenorxIgen, hallottam a sztorit 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
még 1 Eagles fan... Jó lesz az 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ja Döme franchiset épített belőle. 😀Üdv mindenkinek! 😊 Igor: Harvin minimum 3 első és 3 második kör, áron alul nem adom 😛RataccessHelyes, nem is szabad szaré-húgyé elnyomni, Pörszi más kategória.Döme
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek! 😊 Igor: Harvin minimum 3 első és 3 második kör, áron alul nem adom 😛RataccessHelyes, nem is szabad szaré-húgyé elnyomni, Pörszi más kategória.
több mint 13 éve
Üdv mindenkinek! 😊 Igor: Harvin minimum 3 első és 3 második kör, áron alul nem adom 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
CB is csak a 40 éves Winfield van, meg a bust Lewis, LBknél lejár Greenway, Ofal fasza, csak öreg.Igen, szvsz ezért is volt szükség a váltásra, mert most már nem játszhatta azt el Go_Vikes mint pl tavaly, hogy nem csinál semmit, durva lejárók vannak, meg fizetésemelések (AP asszem +7 millát ugrik, úgy, hogy így is alig fért be a cap alá Vikes).annyira azért nem veszélyes a helyzet, a kezdők közül csak FS posztra kell ember, máshol elég a backupok közé erősíteni.Höri
Tényleg sok szerencsét Rata!tenorx
Igazából a cap management lesz itt a gond szerintem
Jah és keki frissült: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100764#p100764
több mint 13 éve
Igen, szvsz ezért is volt szükség a váltásra, mert most már nem játszhatta azt el Go_Vikes mint pl tavaly, hogy nem csinál semmit, durva lejárók vannak, meg fizetésemelések (AP asszem +7 millát ugrik, úgy, hogy így is alig fért be a cap alá Vikes).annyira azért nem veszélyes a helyzet, a kezdők közül csak FS posztra kell ember, máshol elég a backupok közé erősíteni.
Tényleg sok szerencsét Rata!tenorx
több mint 13 éve
Igen, szvsz ezért is volt szükség a váltásra, mert most már nem játszhatta azt el Go_Vikes mint pl tavaly, hogy nem csinál semmit, durva lejárók vannak, meg fizetésemelések (AP asszem +7 millát ugrik, úgy, hogy így is alig fért be a cap alá Vikes).Tényleg sok szerencsét Rata!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most látom csak rata. hát a vikeset szét kell kapni gyorsan. túl jól van felépítve 😀haromtmondjuk ezzel a rakatnyi lejaroval mar annyira nem mint 3 even keresztul
de bizonyos szempontbol igy is irigykedek egy kisse h rookiekent indulasnak
nem egy akkora foshalmot bitorolsz mint az enyem 😀
udv innet is
több mint 13 éve
Hát mondjuk én is többre számítottam, valaki plusz 250k-ra 4,4,5,7-et kapott, én +200-ra csak a 6,7-et. Amivel úgyis csak valami future burger kingereket húzok ki... Na mindegy, nem rívok.
több mint 13 éve
Üdv Ratának! Migrénes Harvin eladó egy hatosért? 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)