GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
Hát Hawk se tűnt a 3-4es ILB prototípusának, de megoldották.ja csak mondjuk cullen jenkins konvertalhatonak tunt mar eleveatvetted az irl divatotFakeHát a Packersnek bejött a gyors átállás.tenorx
majd drafton gyorsban bepattintottak az elso korben egy pass rushert meg egy noset
ezen kivul mi hianyzott ahhoz h meglegyen a 3-4 fronthoz valo emberanyaguk ?Fake
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ja csak mondjuk cullen jenkins konvertalhatonak tunt mar eleveHát a Packersnek bejött a gyors átállás.tenorxÉn 3-4ezek 4-3as emberekkel.atvetted az irl divatotFake
😀tenorx
majd drafton gyorsban bepattintottak az elso korben egy pass rushert meg egy noset
ezen kivul mi hianyzott ahhoz h meglegyen a 3-4 fronthoz valo emberanyaguk ?
több mint 15 éve
Hát a Packersnek bejött a gyors átállás.Én 3-4ezek 4-3as emberekkel.atvetted az irl divatotFake
😀tenorx
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én 3-4ezek 4-3as emberekkel.atvetted az irl divatot
😀tenorx
több mint 15 éve
Nálam csak tervben volt. De elvetettem az ötletet.nah, a keki ismét frissültfetomyte is 3-4-ezel? 😂
egyre jobb, lassan az összes 4-3-as játékos hozzám fog kerülniHöri
Viszont kezdő 3-4es LB-m van, sőt DE-m is szóval Fetomy tudod kit keress 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
néztem már de még nem gondolkoztam rajtaharomtjah, akkor okés 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
köszi newman!néztem már de még nem gondolkoztam rajta
nah, remélem működik, és tán kell is valakinek amíg nincsenek DC-k mindenkitől, egyberaktam a csapatok 2011-es rostereit, és még PM-et is lehet küldeni a csapatnevek mellől az illetőnek 😛
2011 gm rosters
haromt és igor meg nézhetne pmet 😛fetomy
több mint 15 éve
köszi newman!nah, remélem működik, és tán kell is valakinek amíg nincsenek DC-k mindenkitől, egyberaktam a csapatok 2011-es rostereit, és még PM-et is lehet küldeni a csapatnevek mellől az illetőnek 😛
2011 gm rosters
haromt és igor meg nézhetne pmet 😛
több mint 15 éve
semmi baj se lesz ha nem áll neki mindenki azonnal felírni a csapatát.csak a hónapokig rá se hederítő mentalitást kerüljük
több mint 15 éve
Mindig megcsináltam. De mivel nem nagyon szoktam trédelni, amíg nem megy le a hosszabbítás és az RFA, addig felesleges. Én azok után látom/döntöm el, hogy mit hogyan akarok megoldani.Én, mint minden évben, akkor írom meg, ha lementek a hosszabbítások és az RFA. 25-30 embert nem szedek DC-be.Soldadosez a DC arról szól, hogy ha valakivel majd tradelsz lásd hogy ő mit játszik, hogy áll, ne a levegőbe ajánlgass.
átláthatóbb mint az excel tábla és nem kell vele gecizniharomt
Eddig sose volt gond, hogy mikor írtam be, mire elkezdődött a tréddömping, FA addigra már rég bent volt. De 25 embert nem írok össze, mert minden 2. hely lyukas, így még én sem látom tisztán a DC-t. RFA után másnap be szoktam írni, mert hossz. és RFA-k után már van kb 40 játékosom, s így már van értelme. 25-t szvsz nincs értelme beírogatni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
ki az eagles gm?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Én, mint minden évben, akkor írom meg, ha lementek a hosszabbítások és az RFA. 25-30 embert nem szedek DC-be.Soldadosez a DC arról szól, hogy ha valakivel majd tradelsz lásd hogy ő mit játszik, hogy áll, ne a levegőbe ajánlgass.
átláthatóbb mint az excel tábla és nem kell vele gecizni
több mint 15 éve
Én, mint minden évben, akkor írom meg, ha lementek a hosszabbítások és az RFA. 25-30 embert nem szedek DC-be.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
nekem nyolc, majd megírom akkor holnap valamikor, mondjuk azt nem értem, hogy minek fél évvel a szezon előtt, de ha ez kell a népnekjobb ha mindenki saját maga ír depth chartot, mert én mindenféleképpen megírom azokét is, akik szarnak bele 😛HöriLOLDEHOGY
tényleg azt hiszed, hogy ha nem írsz depth chartot akkor nem ismerik fel a hiányposztjaidat? 😀Höri
de most ha valakit igazán érdekel, akkor az utánajár, most minek könnyítsem meg bármiben így a dolgát? 😛
btw, 60 másodpercet még mindig utálomWyatt

több mint 15 éve
jobb ha mindenki saját maga ír depth chartot, mert én mindenféleképpen megírom azokét is, akik szarnak bele 😛DEHOGYoké, de miért akarnád a másik dolgát megkönnyíteni? 😊WyattLOL
tényleg azt hiszed, hogy ha nem írsz depth chartot akkor nem ismerik fel a hiányposztjaidat? 😀Höri
de most ha valakit igazán érdekel, akkor az utánajár, most minek könnyítsem meg bármiben így a dolgát? 😛
btw, 60 másodpercet még mindig utálomWyatt
több mint 15 éve
DEHOGYLOLTököm tele van az állandó excel fájl töltögetésből. Tudom hogy sokan úgyse írják be, csak ha kötelező, de mindegy. A másik rosterének átnézését megkönnyíti.haromtoké, de miért akarnád a másik dolgát megkönnyíteni? 😊Wyatt
btw, 60 másodpercet még mindig utálom

több mint 15 éve
LOLTököm tele van az állandó excel fájl töltögetésből. Tudom hogy sokan úgyse írják be, csak ha kötelező, de mindegy. A másik rosterének átnézését megkönnyíti.haromtoké, de miért akarnád a másik dolgát megkönnyíteni? 😊Wyatt
tényleg azt hiszed, hogy ha nem írsz depth chartot akkor nem ismerik fel a hiányposztjaidat? 😀
több mint 15 éve
Kellene csinálni egy darab excel fájlt 32 lappal, és úgy egy nagy kellene, amiben minden roster benne van.tenorxsemmiből nem áll megcsinálnod 😀