GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 543
Dicsekedők sorába csatlakozva: nekem meg a kickerem futott TD-t 😛 Nate Who? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bria ment egy péem
több mint 13 éve
no wayírnám, hogy dumáljunk majd, de ránéztem a keretre és rájöttem, hogy gyalázat szar az LB sorom (a két kezdő ILB-t kivéve)
inkább valaki áruljon nekem még egy elit ILB-tbriareos
több mint 13 éve
Én 2.ért is.3. körért elviszem,ha tageled, mindig áll az ajánlat 😛StezBrady miatt?elég kellene 😀
4 év, 48.5 milliót kapott IRL.
Ez itt is elégnek kell, hogylegyen.Höri
Hali meg dettóWyatt
több mint 13 éve
3. körért elviszem,ha tageled, mindig áll az ajánlat 😛elég kellene 😀én már előre örülök a róziknakWyattBrady miatt?
Hali meg dettóWyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
elég kellene 😀én már előre örülök a róziknakWyattBrady miatt?
amúgy Brady kb nem éppen élete legszarabb formájában, Hali meg dettó
több mint 13 éve
egyébként Herremans veszélyesebb elkapásokban, mint bármelyik WR-em 😂... annyira nem szimpi a dolog, de ez van 😀McAfee collegeban csak egy balfasz kicker volt, nyilván nem draftoltam le 😛Még csak 2 PMet kaptam Torainért 😕tenorxManning+ McAfee? 😂
szerk.: mégsem, mert Höri elkövette azt a szentségtörést, hogy Dustin a Puntere 😕eaglesmcnabb
aztán így, hogy franchise P lett, már nem hajlandó Visi eladni.
Egyébként Herremans egyre többet ér, tetszik 😀Höri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
én már előre örülök a róziknakWyattBrady miatt?
Ez itt is elégnek kell, hogylegyen.
több mint 13 éve
McAfee collegeban csak egy balfasz kicker volt, nyilván nem draftoltam le 😛Még csak 2 PMet kaptam Torainért 😕tenorxManning+ McAfee? 😂
szerk.: mégsem, mert Höri elkövette azt a szentségtörést, hogy Dustin a Puntere 😕eaglesmcnabb
aztán így, hogy franchise P lett, már nem hajlandó Visi eladni.
Egyébként Herremans egyre többet ér, tetszik 😀
több mint 13 éve
Még csak 2 PMet kaptam Torainért 😕tenorxManning+ McAfee? 😂
szerk.: mégsem, mert Höri elkövette azt a szentségtörést, hogy Dustin a Puntere 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Spikes és Goff is eladó 😛Spikes még érdekelne is, drafton is vittem volna.
márint az egyikük 😊haromt
Közben én is frissítettem egy kekit
több mint 13 éve
az a mozgató rugója itt a dolgoknak, hogy a többségnek nem az a célja, hogy jó csapata legyen.de abban hol az élvezet, és a trade izgalma? 😀fetomyPersze, csak ha valakinek szar a csapata, akkor abból a kevésből aki jól játszik, el kell adni, hogy kapjon több olyan, aki legalább szarnak nem szar 😀fetomyha szar a csapat, ruházzon be a scout teamre és 3 év alatt PO csapata lesz 😛
meg igazoljon FA-n jól.
ennyi a mágja.Höri
hanem, hogy minél jobban kibasszon a többiekkel miközben jó csapata van 😛 csak ez nem igazán szokott sokaknak sikerülni 😊
több mint 13 éve
Lemaradtam valamiről, Igor csinál excel táblát scout teamhez is? 😀ha szar a csapat, ruházzon be a scout teamre és 3 év alatt PO csapata lesz 😛elmondom ezredszer is:Persze, csak ha valakinek szar a csapata, akkor abból a kevésből aki jól játszik, el kell adni, hogy kapjon több olyan, aki legalább szarnak nem szar 😀fetomy
Ha valaki jól játszik azt nem kell elcserélni.
ha valaki kurva rossz, na azt kell elküldeni.Höri
meg igazoljon FA-n jól.
ennyi a mágja.Höri
több mint 13 éve
de abban hol az élvezet, és a trade izgalma? 😀ha szar a csapat, ruházzon be a scout teamre és 3 év alatt PO csapata lesz 😛elmondom ezredszer is:Persze, csak ha valakinek szar a csapata, akkor abból a kevésből aki jól játszik, el kell adni, hogy kapjon több olyan, aki legalább szarnak nem szar 😀fetomy
meg igazoljon FA-n jól.
ennyi a mágja.Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Spikes és Goff is eladó 😛márint az egyikük 😊
több mint 13 éve
ha szar a csapat, ruházzon be a scout teamre és 3 év alatt PO csapata lesz 😛Persze, csak ha valakinek szar a csapata, akkor abból a kevésből aki jól játszik, el kell adni, hogy kapjon több olyan, aki legalább szarnak nem szar 😀fetomypecc hulladék Guyton? 😂 😂elmondom ezredszer is:
hatalmas király, ma pick + fumble return TD 😂Stez
meg igazoljon FA-n jól.
ennyi a mágja.
több mint 13 éve
na ez az,én a kezemet nyújtom,de neked az egész karom kellenne 😕igen, te teszel nekem szívességet 😀briareospontosítok olyan PB szint aki nem IR-es lett 4 meccs utánbriareosígy olcsóbb,nem hogy örülnél,nem kell odaadnod érte a fél franchiset 😛Newman
több mint 13 éve
most nyíltabban játszunk,amúgy mindig ez megy(/ment),ha jól tudomszabály szerint. csak csodálkozom a nagy aktivitáson, még nem volt SBbriareosmikortól van trade idény?briareosSzabály szerint, vagy gyakorlatilag? 😀tenorx
am február 1 volt tavaly asszem
több mint 13 éve
igen, te teszel nekem szívességet 😀így olcsóbb,nem hogy örülnél,nem kell odaadnod érte a fél franchiset 😛NewmanNick Barnett a te embered,ha van pénz.Newmanpontosítok olyan PB szint aki nem IR-es lett 4 meccs utánbriareos
több mint 13 éve
így olcsóbb,nem hogy örülnél,nem kell odaadnod érte a fél franchiset 😛pontosítok olyan PB szint aki nem IR-es lett 4 meccs utánbriareosPB szint érdekel 😊briareosNick Barnett a te embered,ha van pénz.Newman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Poz FAn ?
több mint 13 éve
szabály szerint. csak csodálkozom a nagy aktivitáson, még nem volt SBmikortól van trade idény?briareosSzabály szerint, vagy gyakorlatilag? 😀tenorx
több mint 13 éve
mikortól van trade idény?briareosSzabály szerint, vagy gyakorlatilag? 😀