GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
üdv rata
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most látom csak rata. hát a vikeset szét kell kapni gyorsan. túl jól van felépítve 😀
több mint 13 éve
Van még nem GM Eagles fan?Jah és Üdv Rata, nincs kegyelem az oroszlánoktól 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne sírj Tibi, így is húzol 34 udfa-t már előre látom. És abból mind steal lesz. Csak ki is vágod végül mind.khussolsz. találtam még általam behúzott UDFA-t aki sztár lett
Kirlew üzletem nagyon bejött 6. körért 😀Höri
Davone Bess + most már Husain Abdullah is kezdő a Vikes-ban.
Milyen lenne a lehetséges
Mike Williams, Lloyd, Amendola, Davone Bess WR 4es...
És melléjük Woodhead
több mint 13 éve
Ne sírj Tibi, így is húzol 34 udfa-t már előre látom. És abból mind steal lesz. Csak ki is vágod végül mind.Kirlew üzletem nagyon bejött 6. körért 😀
több mint 13 éve
Sweet. Egy harmadik és egy negyedik kör, ebből lehet gazdálkodni.
több mint 13 éve
fizu miatt estél ki, mert többért igazoltál, mint amennyiért távoztak.jó egy nagy igazolásom volt, de 2 emberem is viszonylag nagy zséért ment elbooo.Tavaly az volt a gondom, hogy nem volt meg a 32 comp pick, most viszont többet is tudtam volna osztani, úgyhogy rostálni kellett, és Te ebben már az első körben elhullottál.Soldados
azért egy 7. kör csöpöghetett volna nekem is...
több embert vesztettem mint szereztemharomt
3 jött 4 ment.
fizuban lehet hogy sok. na mindegy.haromt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó egy nagy igazolásom volt, de 2 emberem is viszonylag nagy zséért ment elbooo.Tavaly az volt a gondom, hogy nem volt meg a 32 comp pick, most viszont többet is tudtam volna osztani, úgyhogy rostálni kellett, és Te ebben már az első körben elhullottál.Soldados
3 jött 4 ment.
fizuban lehet hogy sok. na mindegy.
több mint 13 éve
booo.Tavaly az volt a gondom, hogy nem volt meg a 32 comp pick, most viszont többet is tudtam volna osztani, úgyhogy rostálni kellett, és Te ebben már az első körben elhullottál.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
booo.azért egy 7. kör csöpöghetett volna nekem is...
több embert vesztettem mint szereztem
több mint 13 éve
egy 3.-kal számoltam,beszoptammajd megint jöhetnek a late-round stealek
több mint 13 éve
egy 3. és két 6. kör, nem rossz 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szomorú,ettől függetlenül a 7*szorzó maradhatezt nem 70%-kal kell szorozni,hanem 700-zal,úgy már helyén vanNewmanezt nem kell szorozni semmivel mert az alapfizetések 1az1-ben vannak átvéve IRL-ből.Höri
több mint 13 éve
ezt nem 70%-kal kell szorozni,hanem 700-zal,úgy már helyén vanNewmanezt nem kell szorozni semmivel mert az alapfizetések 1az1-ben vannak átvéve IRL-ből.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
IRL ennyi garantált pénz jár Charles-nak a következő 5 évrehát ha idén akar vele hosszabbítani az itteni gazdája, 6 számjegyű ajánlatot ne is küldjön a Rosenhausnak mert feleslegesen nem szeretek olvasni 😛
2011: $2.75M
2012: $3.25M ($2M guaranteed for injury only)
2013: $1.75M
2014: $2.25M
2015: $4.75M
Szerintetek ezt az ajánlatot melyik Rosenhaus tag nem röhögné ki?Höri
több mint 13 éve
IRL ennyi garantált pénz jár Charles-nak a következő 5 évreezt nem 70%-kal kell szorozni,hanem 700-zal,úgy már helyén van
2011: $2.75M
Szerintetek ezt az ajánlatot melyik Rosenhaus tag nem röhögné ki?Höri
több mint 13 éve
IRL ennyi garantált pénz jár Charles-nak a következő 5 évre2011: $2.75M
Szerintetek ezt az ajánlatot melyik Rosenhaus tag nem röhögné ki?
több mint 13 éve
az önbecsapás nem jó dolog
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Alex Smith > Elisha.Kellemes gondok 😛
több mint 13 éve
Hát ha 11 jó passzából mindig 3 TD lenne, akkor nem panaszkodnék se a kevés játékidő, se az 1 INT miatt... 😀Az én 5. (de lehet, hogy 6. 😛) körös draft-olt QB-m megnyerte első meccsét kezdőként. Sajnos pont a Broncos ellen, de azért hajrá John Skelton! 😀StormSTkell is mert Garrad egy meccset se tud végigjátszani 😂Höri
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Az én 5. (de lehet, hogy 6. 😛) körös draft-olt QB-m megnyerte első meccsét kezdőként. Sajnos pont a Broncos ellen, de azért hajrá John Skelton! 😀StormSTkell is mert Garrad egy meccset se tud végigjátszani 😂
több mint 13 éve
Az én 5. (de lehet, hogy 6. 😛) körös draft-olt QB-m megnyerte első meccsét kezdőként. Sajnos pont a Broncos ellen, de azért hajrá John Skelton! 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
3 kezdő QB-m volt a héten 😀muhaha, és Joe Webb is beáll PS-ből, akit én WR-nek draftoltam 😀
Stantonék verték a GB-t, Croyle annyira nem jó 😀Höri