GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
En mar kotottem egy uzletet a jovo evi szezonra... es kiderult elsiettem, volt aki kicsit kesobb megkeresett es tobbet ajanlott volna a jatekosert. De ha egyszer valaki beleegyezik az uzletbe, attol nem illik visszalepni... (csak ha mindket fel beleegyezik!) - ez azert minimum, szerintem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bethea meg T. Thomas meg még vki jött. Talán Bowe, csak őt sikerült elszórni... A remek Fields ment még. Te tuti nem adtál ennyit.szabanem ez a lényeg, hanem hogy azt mondod, hogy OK megkötetett az üzlet. majd egyszerűen szó nélkül felrúgod. csak 2 hónap múlva derül ki hogy nem is enyém az akit lefixáltunk.
ez sima gerinctelenség.
Én csak figyelmeztettem az újoncokat hogy így kössenek veled üzletet admin szezon előtt...
több mint 13 éve
Ejj, ha annyi forintom lenne, ahányszor azt láttam, hogy "szaba bekaphatja"... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
azért szaba bekaphatja, hogy eladta az orrom elől Bowetmost ligaelit Ford-Bowe duóval nyomulhatnék 😛
több mint 13 éve
Valami jó üzletet velem is kötött, asszem ott Soldi volt a szopó fél. De legalább megadja a játék sava-borsát... 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
jaj már ne akadjunk fel ezenclady+nem tudom ki for sokminden.nem tudom kivel kötötted az üzletet, de vigyázzon mert még visszamondja az úszómesterharomtmilyen bolt volt az?
legalább bukott vele Szabolcs?Höri
majd eladta cladyt + mégvalakit sokkal kevesebbért somosnakharomt
nekem hamarabb adta el, és mint tudjuk, nálam sincs
több mint 13 éve
szaba
10 543
Bethea meg T. Thomas meg még vki jött. Talán Bowe, csak őt sikerült elszórni... A remek Fields ment még. Te tuti nem adtál ennyit.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
clady+nem tudom ki for sokminden.nem tudom kivel kötötted az üzletet, de vigyázzon mert még visszamondja az úszómesterharomtmilyen bolt volt az?
legalább bukott vele Szabolcs?Höri
majd eladta cladyt + mégvalakit sokkal kevesebbért somosnak
több mint 13 éve
LOL 😂😂igen. nekem is volt veled egy ilyen üzletem. csak elfelejtettél értesíteni róla hogy igazából eladtad másnak...nem tudom kivel kötötted az üzletet, de vigyázzon mert még visszamondja az úszómesterharomtNem kell itt rossz híremet terjeszteni (terjed az magától 😀). Korrekt üzlet született, minden részlet kidolgozva.szaba
korrekt vagy mint egy cigány beszállítóval dolgoztató zsidó szatócs.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen. nekem is volt veled egy ilyen üzletem. csak elfelejtettél értesíteni róla hogy igazából eladtad másnak...nem tudom kivel kötötted az üzletet, de vigyázzon mert még visszamondja az úszómesterharomtNem kell itt rossz híremet terjeszteni (terjed az magától 😀). Korrekt üzlet született, minden részlet kidolgozva.szaba
korrekt vagy mint egy cigány beszállítóval dolgoztató zsidó szatócs.
több mint 13 éve
nem tudom kivel kötötted az üzletet, de vigyázzon mert még visszamondja az úszómesterharomtMár írtam Hörinek ezügyben, hogy tisztább lenne, ha már most lenne trade admin. Tradek úgyis vannak, csak így nem lenne visszamondás.
(Höri ne banolj légyszíves 😕 )
több mint 13 éve
nem tudom kivel kötötted az üzletet, de vigyázzon mert még visszamondja az úszómesterharomtmilyen bolt volt az?
legalább bukott vele Szabolcs?
több mint 13 éve
Mert én biztos komolyan gondoltam, hogy Ford az új sztár elkapója... 😛 Oké, hogy Szabáról beszélünk, de azért na 😀Fetomy ne már, miért írta szaba nagy betűvel a Fehért? 😀tenorxSztem már el van ő adva 😊szabaCsak nem ő az új elit WR-ed? 😀fetomy
Amúgy meg a fehér pipával gondolhatott volna arra is, hogy kokózik az illető 😛
több mint 13 éve
szaba
10 543
nem tudom kivel kötötted az üzletet, de vigyázzon mert még visszamondja az úszómesterharomtNem kell itt rossz híremet terjeszteni (terjed az magától 😀). Korrekt üzlet született, minden részlet kidolgozva.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom kivel kötötted az üzletet, de vigyázzon mert még visszamondja az úszómester
több mint 13 éve
szaba
10 543
amíg nincs beírva addig senki sincs eladva 😛Héhé. Várjál csak. Ez ismerős hozzáállás 😀
márpedig nincs topik ahová be leehetne írni 😀Höri
több mint 13 éve
Roddy WhiteFetomy ne már, miért írta szaba nagy betűvel a Fehért? 😀tenorxSztem már el van ő adva 😊szabaCsak nem ő az új elit WR-ed? 😀fetomy
több mint 13 éve
Fetomy ne már, miért írta szaba nagy betűvel a Fehért? 😀Csak nem ő az új elit WR-ed? 😀fetomyújabb jó Jacoby Ford meccs,Sztem már el van ő adva 😊szaba
Stez alig várja, hogy eladhassaHöri
több mint 13 éve
amíg nincs beírva addig senki sincs eladva 😛márpedig nincs topik ahová be leehetne írni 😀
több mint 13 éve
Csak nem ő az új elit WR-ed? 😀újabb jó Jacoby Ford meccs,Sztem már el van ő adva 😊szaba
több mint 13 éve
szaba
10 543
újabb jó Jacoby Ford meccs,Sztem már el van ő adva 😊
több mint 13 éve
szaba
10 543
Weems áthozta a madden formát IRL-be 😛
több mint 13 éve
ja, de te is csak azért nem, mert nem tudnád megjegyezni a playbookotDeGeare kezd a Vikings-ban, így már hét kezdő OL-em van, juhéé :cool:JJ TillerVikings OL-ben kb. csak én nem kezdenék jelenleg 😀szaba
😀
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
szaba
10 543
DeGeare kezd a Vikings-ban, így már hét kezdő OL-em van, juhéé :cool:JJ TillerVikings OL-ben kb. csak én nem kezdenék jelenleg 😀