NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
De most komolyan, miből tart kikeresni? 10-15 perc? Vagy ha nem akarnak ezzel foglalkozni beírni, hogy nem nyújt rá igényt és kész.Azért kíváncsi vagyok, hogy miért nem voltak ezek képesek a két hónapban, amennyi adva volt 10 percet rászánni, hogy kigyűjtsék.tenorxminden csapat élére tenorxot! 😛Joci
több mint 13 éve
Azért kíváncsi vagyok, hogy miért nem voltak ezek képesek a két hónapban, amennyi adva volt 10 percet rászánni, hogy kigyűjtsék.tenorxminden csapat élére tenorxot! 😛
több mint 13 éve
Azért kíváncsi vagyok, hogy miért nem voltak ezek képesek a két hónapban, amennyi adva volt 10 percet rászánni, hogy kigyűjtsék.
több mint 13 éve
Hoppá, de régen néztem ide. Höri holnap megcsinálom az enyém, ne fáraszd magad vele.Tomeeeannyira belejöttem, hogy nem is fáraszt
több mint 13 éve
Ezt is megertem, hogy valamiben Somossal egyutt emlegetnek.Kovetkezore SB t akarok nyerni😊
több mint 13 éve
nem volt csapata
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Ha jól emlékszem Evan Mathis G is a Cowboyshoz ment (előlem szedte el Yoda), bár abban nem vagyok biztos, hogy őt nem cutolták.
több mint 13 éve
na majd ha ő lesz a következő Megatron.. 😀 😂
több mint 13 éve
Durvan kiszedte Clemons kezebol az intet.
több mint 13 éve
Ford megint jó meccset játszott -> Stez tuti elkezdi árulni.HöriEgyébként egyszer lesz normális QB-ja, simán egy DeSean 2 lehet belőle, csak KR verzsönben. Néha olyan elkapásokat csinál meg hogy nem hiszi el az ember.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na Wyatt, Danario csak nem hagyja magát 😀 hihetetlen sztoriJJ Tillerpedig már az 5. térdműtétje után nem gondoltam, hogy visszatér, csak bírja mostmár 😊
több mint 13 éve
na Wyatt, Danario csak nem hagyja magát 😀 hihetetlen sztori
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Akkor nincs itt semmi probléma, mindenki boldog, én végképp. 😀Steznek tutira 😊Delonso_nekem is 😊
bocsi, véletlenül először a jelentre mentem 😀 ha esetleg csipogott volna 😛Wyatt
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
Steznek tutira 😊Delonso_nekem is 😊
bocsi, véletlenül először a jelentre mentem 😀 ha esetleg csipogott volna 😛
több mint 14 éve
Steznek tutira 😊
több mint 14 éve
Na igen, pedig most nem kicsit jönne jól 😊rosterlezaras elott napokkal waiveltem bjget 😀Fakeakit sikerült 2 perccel Stez előtt lenyúlnom waiverrőlHöri
több mint 14 éve
rosterlezaras elott napokkal waiveltem bjget 😀Fakeakit sikerült 2 perccel Stez előtt lenyúlnom waiverről
több mint 14 éve
szaba
10 543
en is magamat igy utolagOtt van trakesz. Ő most jó és hypeolt is.
tibire ralocsolhettem vna elso korert is ha varok meg egy kicsit 😀Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en is magamat igy utolag tibire ralocsolhettem vna elso korert is ha varok meg egy kicsit 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
Már akkor is utáltalak, hogy Jackot olyan olcsón eladtad 😕