GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
offseasonban osszesen 5 futom voltlynch, jackson, ringer, karim, bjge
eloszor azon voltam h kit adjak el a jackson, lynch kettosbol
jacksont adtam el egy 4. korert mikor lynchert kaptam vna jovoevi 2.+5. kort
majd h mindezt megtetezzem meg a biztonsag kedveert
rosterlezaras elott napokkal waiveltem bjget 😀
iden egy darab futo nem lesz a csapatomban az kurvaelet
több mint 14 éve
Grant jön vissza az Atllanta ellen,jaaaaaa,hogy IR-re tették......
több mint 14 éve
ééértem, így már teljesen logikus, hiszen.. őőő... izééé... aha. ^^a 21. hely a szerencseszámom (nem az amúgy), így beírtam arra a helyre 😀Egyelőre IRL szezon érdekesebb 😊deny79nem azért írtam, hogy miért nem írtok keres-kínált, hanem hogy minek írjátok be, hogy majd egyszer írtok? 😛fetomy
egyébként nem akarok legalulra kerülnideny79
több mint 14 éve
a 21. hely a szerencseszámom (nem az amúgy), így beírtam arra a helyre 😀nem azért írtam, hogy miért nem írtok keres-kínált, hanem hogy minek írjátok be, hogy majd egyszer írtok? 😛fetomymég jó, hogy beírjátok, hogy egyszer majd írtok kereskínált 😀fetomyEgyelőre IRL szezon érdekesebb 😊deny79
egyébként nem akarok legalulra kerülni
több mint 14 éve
nem azért írtam, hogy miért nem írtok keres-kínált, hanem hogy minek írjátok be, hogy majd egyszer írtok? 😛még jó, hogy beírjátok, hogy egyszer majd írtok kereskínált 😀fetomyEgyelőre IRL szezon érdekesebb 😊deny79
több mint 14 éve
még jó, hogy beírjátok, hogy egyszer majd írtok kereskínált 😀fetomyerről régi soccer csapattársam jut eszembe aki a téli alapozáskor sose volt edzésen, de egyszer megjelent és szólt az edzőnek, hogy jövő héten nem tud jönni sajnos.
több mint 14 éve
még jó, hogy beírjátok, hogy egyszer majd írtok kereskínált 😀fetomyEgyelőre IRL szezon érdekesebb 😊
több mint 14 éve
még jó, hogy beírjátok, hogy egyszer majd írtok kereskínált 😀
több mint 14 éve
ja7 milláról 70re
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
szaba
10 553
Te egy ÚR vagy. 😉Lehet azt is kijavítom.Hörivettem.HöriNálam meg Torrell Troup flashforward 7 milkát keres, a 700k helyett...szaba
több mint 14 éve
Lehet azt is kijavítom.Nálam meg Torrell Troup flashforward 7 milkát keres, a 700k helyett...szabaHori a rosteremben eszrevettem egy hibat, ha lesz ra erkezesed kerlek javitsd.vettem.Höri
Thurmond Nem UFA lesz hanem RFADelonso_
több mint 14 éve
szaba
10 553
Nálam meg Torrell Troup flashforward 7 milkát keres, a 700k helyett...Hori a rosteremben eszrevettem egy hibat, ha lesz ra erkezesed kerlek javitsd.vettem.Höri
több mint 14 éve
Kihagyhatatlan ajánlat, sorba kéne állnia érte mindenkinek, már most. 😂Frissült a KeKím,komolyan azért rí a szád mert a kezdés előtt 2 hónappal senki se jelentkezett Mossért?
ne mondjátok, hogy Moss senkinek sem ér meg egy 6. kört
zsidó banda 😀Stez
borzasztó.Höri
több mint 14 éve
Frissült a KeKím,komolyan azért rí a szád mert a kezdés előtt 2 hónappal senki se jelentkezett Mossért?
ne mondjátok, hogy Moss senkinek sem ér meg egy 6. kört
zsidó banda 😀Stez
borzasztó.
több mint 14 éve
Frissült a KeKím, ne mondjátok, hogy Moss senkinek sem ér meg egy 6. kört
zsidó banda 😀
több mint 14 éve
KoszonomHori a rosteremben eszrevettem egy hibat, ha lesz ra erkezesed kerlek javitsd.vettem.Höri
több mint 14 éve
Hori a rosteremben eszrevettem egy hibat, ha lesz ra erkezesed kerlek javitsd.vettem.
több mint 14 éve
Valóban így 😀annyival többért hozott játékosokat, mint amennyiért távoztak, hogy inkább neki kéne picket adni, mintsemhogy ő kapjon compenzációtÉn örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀tenorxMiért vennék el?Soldados
így értette gondolom 😛Wyatt
több mint 14 éve
amúgy az enyém is 😛
több mint 14 éve
Hori a rosteremben eszrevettem egy hibat, ha lesz ra erkezesed kerlek javitsd.Thurmond Nem UFA lesz hanem RFA
Illetve frissult a KEKI
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
annyival többért hozott játékosokat, mint amennyiért távoztak, hogy inkább neki kéne picket adni, mintsemhogy ő kapjon compenzációtÉn örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀tenorxMiért vennék el?Soldados
így értette gondolom 😛
több mint 14 éve
szaba
10 553
Mert te egy türannosz vagy.Én örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀tenorxMiért vennék el?Soldados
több mint 14 éve
Én örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀tenorxMiért vennék el?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!