NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Bowe + Blair White 😊egy fasz vagyok amiért nem cseréltem el Whiteot Joe Webbre 😀
mindenki más 😕kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bowe + Blair White 😊mindenki más 😕
több mint 14 éve
a maradék 12 GM-et is bíztatom a comp pick topikba történő beírásra.Majd megcsinálom. De még ráér.
segítő anyag a hiv. közlemények között van.
a két rookienak majd megcsinálom ha nem boldogul.Höri
több mint 14 éve
a maradék 12 GM-et is bíztatom a comp pick topikba történő beírásra.segítő anyag a hiv. közlemények között van.
a két rookienak majd megcsinálom ha nem boldogul.
több mint 14 éve
természetes, hogy mindenki nagyon meggyőzően fel tudja vázolni, miért is nem vágja majd ki tényleg 😊 ez is része a dolognak, csak az előbb kifelejtettem 😊az én két emberem nem szar csak drága. De már megterveztem a rostert RFA aláírásokkal és így vagyok 60 misi körül tehát nyugodtan maradhat Hope és Johnson is. Én ezért írtam oda.haromtfetomy szerintem te sem gondolod komolyan hogy Hassie-t el tudod adni 😛JJ Tillertudod, hogy örök optimista vagyok ^^
mellesleg amíg Alex Smith-el mer valaki próbálkozni... 😀
Amúgy bírom, hogy mindenki odaírja a szar de drága emberéhez, hogy nem fogja kivágni, aztán a végén valahogy mégis ezek 90%-a kivágóhídra kerül.. 😀fetomy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az én két emberem nem szar csak drága. De már megterveztem a rostert RFA aláírásokkal és így vagyok 60 misi körül tehát nyugodtan maradhat Hope és Johnson is. Én ezért írtam oda.fetomy szerintem te sem gondolod komolyan hogy Hassie-t el tudod adni 😛JJ Tillertudod, hogy örök optimista vagyok ^^
Amúgy bírom, hogy mindenki odaírja a szar de drága emberéhez, hogy nem fogja kivágni, aztán a végén valahogy mégis ezek 90%-a kivágóhídra kerül.. 😀fetomy
több mint 14 éve
fetomy szerintem te sem gondolod komolyan hogy Hassie-t el tudod adni 😛JJ Tillertudod, hogy örök optimista vagyok ^^
Amúgy bírom, hogy mindenki odaírja a szar de drága emberéhez, hogy nem fogja kivágni, aztán a végén valahogy mégis ezek 90%-a kivágóhídra kerül.. 😀
több mint 14 éve
fetomy szerintem te sem gondolod komolyan hogy Hassie-t el tudod adni 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
na akkor így 2 helyet visszaestek a FÁK (Reece került be Keiland helyett) és Joci is előrement 3-4 helyet 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
csak véletlen vettem észre tegnap amikor csináltam a franchise taget. kibaszik magával eléggé joci nem kell nekünk is 😊Höri,wow
A Rotoban Keiland Williams az FA-knál szerepel, pedig a Giants rosterén van.haromt
akkor majd javítom az egészet.Höri
több mint 14 éve
😊 tenyleg nalam Hardesty is elkoszont, csoda hogy egyaltalan igy is allok
több mint 14 éve
Hát ha az ember kezdő RB-je, és kezdő QB-ja kihagy 4 illetve 5 meccset a 9-ből (ráadásul előbbi 35 pontos átlagot hoz a meccsein), akkor elég nehéz élmezőnyben járkálni fantasy szempontból 😉kösz Höri,hogy megcsináltad a Rototszívesen, máris nagyobb a visszhangja, mint az előzőnek 😛
North Powa! 😛Newman
Legjobb WR a free agents csapatban 😀Igorakinek a csapata a FA-k mögött van, az gondolkozzon el.Höri
több mint 14 éve
Höri,wow
A Rotoban Keiland Williams az FA-knál szerepel, pedig a Giants rosterén van.haromt
akkor majd javítom az egészet.
több mint 14 éve
Ok de ha szerzodteti egy qb nelkuli csapat elmegy a kedve a egesztol
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ez nem ha. Mióta visszatért, mindenki el van ájulva tőle.Ha vanDelonso_az egyszál James Harrison jutott be, de ő is azzal hogy tavaly tageltem.na Moss is kezet foghat VJ-vel, de VJ-nek legalább van jövője mondjukStez
De a legjobban fizetett WR egy meccset sem játszott és az egyik legjobban fizetett rúgónak meg nincs csapata 😀haromt
több mint 14 éve
Ha vanaz egyszál James Harrison jutott be, de ő is azzal hogy tavaly tageltem.na Moss is kezet foghat VJ-vel, de VJ-nek legalább van jövője mondjukStez
De a legjobban fizetett WR egy meccset sem játszott és az egyik legjobban fizetett rúgónak meg nincs csapata 😀haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Höri,A Rotoban Keiland Williams az FA-knál szerepel, pedig a Giants rosterén van.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
Clausennek is van 😛az egyszál James Harrison jutott be, de ő is azzal hogy tavaly tageltem.na Moss is kezet foghat VJ-vel, de VJ-nek legalább van jövője mondjukStez
több mint 14 éve
szaba
10 543
Tudom h volt már a Bucs-topikban, de itt kell kárörvendeni tibin:Not the way to start the weekend. RT @ProFootballTalk: Tampa's Mike Williams arrested for DUI http://wp.me/p14QSB-nOa
😀
több mint 14 éve
Mielott valaki beszol megint 😛 - holnap fogom felrakni az excel file-t, nem volt ra idom a heten..IgorA holnap az még 2010-zel kezdődő dátumot takar? 😛
több mint 14 éve
Mielott valaki beszol megint 😛 - holnap fogom felrakni az excel file-t, nem volt ra idom a heten..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Én csak Ruud-dal csesztem el az LB-taget, szerencsére idén nincs lejáró LB-m. 😊 És így legalább túl vagyok a fizuja 1/3-án.
több mint 14 éve
az egyszál James Harrison jutott be, de ő is azzal hogy tavaly tageltem.na Moss is kezet foghat VJ-vel, de VJ-nek legalább van jövője mondjuk
több mint 14 éve
szaba
10 543
Nálam sincs top 5. Rivers azt hittem benn lesz, de idén még nincs. Gates viszont nagyon ott lesz jövőre. 😊
több mint 14 éve
Kiegyensúlyozott a csapatom (mondhatnánk úgy is, hogy szar). Nincs senki top5-ben fizetésügyileg (skillben persze ott vannak).