GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
melyiket? 😀nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStezha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba

több mint 15 éve
Vagy a Titans 😛Az NFCből. Az AFCből úgyis Colts, Pats vagy Steelers döntős lesz.tenorxÍgy van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyesSzegecs
több mint 15 éve
Az NFCből. Az AFCből úgyis Colts, Pats vagy Steelers döntős lesz.Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyesSzegecs
több mint 15 éve
Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!tenorxoffseasonban mindenki sb esélyes

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
jaj milyen szép lesz amikor a szezon alatt, a vereségekkel a csapat fele visszavesz arcból 😛briareosIgen, ezt én is szoktam élvezni. :cool:

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Így van, a Lions meg Super Bowlra tör!
több mint 15 éve
jaj milyen szép lesz amikor a szezon alatt, a vereségekkel a csapat fele visszavesz arcból 😛
több mint 15 éve
akkor elkap 150 yardot, a védelem meg a földbe döngöli a KÖCSÖGötNa majd a Chargers run D stoppolja 😛De Randy Moss csít sem 😀szabanekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStez
😀szaba
komolytalan vagy 😀
több mint 15 éve
Na majd a Chargers run D stoppolja 😛nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotStezha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba
😀
több mint 15 éve
nekem nincs szükségem a Randy Moss csítre, CJ2K PO-ba futtatja a csapatotha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀szaba
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
valaki adja már meg a program elérhetőségét...2011.01.11 19:24kor írtam neked ide a csevegőben:
mondjuk dömeharomt
ez az egy merült fel eddig ha jól emlékszem dömén keresztülakkor viszont neki kell esni a simmelő cuccnak.http://www.barcodegames.com/kristof
egy linket szivesen vennék hozzáharomt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Remélem Storm GM játékban is alkalmazod OC-nak JMD-t 😀
több mint 15 éve
Látom a gyengék megint másban keresik a hibát. 😛SoldadosAz erősek meg nem látják magukban 😛
több mint 15 éve
Látom a gyengék megint másban keresik a hibát. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
valaki adja már meg a program elérhetőségét...mondjuk döme
több mint 15 éve
ha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezEbben ne reménykedj. A Colts cheat ígyis-úgyis ott lesz 😛
több mint 15 éve
ha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊StezDe Randy Moss csít sem 😀
több mint 15 éve
ha változik a sim program, nem lesz Steelers csít 😊
több mint 15 éve
max wildcardon 😊Idén alap a PO 😀tenorxViszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕tenorxA Lions se nagyon szokott 😂 😛eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Idén alap a PO 😀Viszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕tenorxA Lions se nagyon szokott 😂 😛eaglesmcnabb
több mint 15 éve
Viszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕tenorxA Lions se nagyon szokott 😂 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Viszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕tenorxEz rágalmazás. Ki fognak zárni.
több mint 15 éve
Viszont az SB győztesek nem nagyon jutnak a következő évben playoffba Soldi 😕
több mint 15 éve
Amúgy nem tudom mit vagy kiakadva a SB megnyerése óta ez az egyetlen hype, amit nyomtam. 😛 Amúgy pedig tényleg jól csinálom ezt. :cool:

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A vers pedig jól esett, meghatódtam. 😊 Köszönöm.Soldadosnem én írtam, de vedd magadra tessék megzenésítve 😊
http://www.youtube.com/watch?v=nYT0af3uqUE&feature=related