NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 649
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Legjobb WR a free agents csapatban 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
4 pontot hozott a két RB-em 😀 Elég vastag vagyok a poszton.szabaeladó a 11 pontos Toston
több mint 14 éve
szaba
10 543
4 pontot hozott a két RB-em 😀 Elég vastag vagyok a poszton.
több mint 14 éve
ezt nem csak remélni tudod hanem ellenőrizni is 😛De remélem, az új draftoltaknál a 2. körös, tehát 4 éves szerződéseket UFA-nak írod az emúlt 1 vagy 2 évben, mert akkor talán ez az utolsó elbaszott generáció.SoldadosHöri!egy rakás játékos státusza el lett baszva, de ez már így marad.
Bár magam ellen beszélek, de mi lesz azokkal, akik UFA-k lennének IRL, mert már 4 évet lenyomtak a ligában, de nálunk RFA-nak írtad. Engem pl Tanard Jackson és Woodley esetében is érint. Tehát tényleg magam ellen beszélek, de ezt már tavaly is jeleztem.Soldados
RFA úgy is csak egyszer lesz valaki, szóval senki sem ússza meg, hogy előbb vagy utóbb hosszabítani kelljen az emberével.Höri
több mint 14 éve
De remélem, az új draftoltaknál a 2. körös, tehát 4 éves szerződéseket UFA-nak írod az emúlt 1 vagy 2 évben, mert akkor talán ez az utolsó elbaszott generáció.Höri!egy rakás játékos státusza el lett baszva, de ez már így marad.
Bár magam ellen beszélek, de mi lesz azokkal, akik UFA-k lennének IRL, mert már 4 évet lenyomtak a ligában, de nálunk RFA-nak írtad. Engem pl Tanard Jackson és Woodley esetében is érint. Tehát tényleg magam ellen beszélek, de ezt már tavaly is jeleztem.Soldados
RFA úgy is csak egyszer lesz valaki, szóval senki sem ússza meg, hogy előbb vagy utóbb hosszabítani kelljen az emberével.Höri
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Höri!egy rakás játékos státusza el lett baszva, de ez már így marad.
RFA úgy is csak egyszer lesz valaki, szóval senki sem ússza meg, hogy előbb vagy utóbb hosszabítani kelljen az emberével.
több mint 14 éve
Höri!Bár magam ellen beszélek, de mi lesz azokkal, akik UFA-k lennének IRL, mert már 4 évet lenyomtak a ligában, de nálunk RFA-nak írtad. Engem pl Tanard Jackson és Woodley esetében is érint. Tehát tényleg magam ellen beszélek, de ezt már tavaly is jeleztem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Szívesen, bár apróbb hibák előfordulhatnak.Hálás köszönetem!IgorEz nagyon jó.. de nem a 2010-es kellene a taghez?IgorAz is megvan valahol.
Tess: http://data.hu/get/3192793/Emberek_posztok_szerint.xlstenorx
több mint 14 éve
Hálás köszönetem!Az is megvan valahol.Itt van a lista a posztonkénti fizetésekkel: http://data.hu/get/3192761/Emberek_posztok_szerint_2011a.xlstenorxEz nagyon jó.. de nem a 2010-es kellene a taghez?Igor
Tess: http://data.hu/get/3192793/Emberek_posztok_szerint.xlstenorx
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Az is megvan valahol.Itt van a lista a posztonkénti fizetésekkel: http://data.hu/get/3192761/Emberek_posztok_szerint_2011a.xlstenorxEz nagyon jó.. de nem a 2010-es kellene a taghez?Igor
Tess: http://data.hu/get/3192793/Emberek_posztok_szerint.xls
több mint 14 éve
Itt van a lista a posztonkénti fizetésekkel: http://data.hu/get/3192761/Emberek_posztok_szerint_2011a.xlstenorxEz nagyon jó.. de nem a 2010-es kellene a taghez?
több mint 14 éve
Rajna, legalább te állj már mellém..😛fetomyNekem mi közöm ehhez az egészhez? 😛
több mint 14 éve
Itt van a lista a posztonkénti fizetésekkel: http://data.hu/get/3192761/Emberek_posztok_szerint_2011a.xls
több mint 14 éve
És szegény Vick torka, miután beleharap a sünibe 😀sőt, Vick azt mondta, hogy ha nem maradhatnak itt, akkor a szervezőbizottság tagjainak háziállatait megeszi élvefetomyszegény sünim.
neked miért nem mindegy, Whitehurst?Hörijól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromtegyetértek a döntéssel.... 😛Newman
azért, mert az ifjú hegyeShalomi barátunk azt gondolja, hogy ha FA lenne, akkor eséllyel szállna versenybe a leigazolásáért 😉
több mint 14 éve
Dual threat QBs rulezneked miért nem mindegy, Whitehurst?Hörijól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromtegyetértek a döntéssel.... 😛Newman
több mint 14 éve
sőt, Vick azt mondta, hogy ha nem maradhatnak itt, akkor a szervezőbizottság tagjainak háziállatait megeszi élvefetomyszegény sünim.
neked miért nem mindegy, Whitehurst?egyetértek a döntéssel.... 😛Newmanakkor inkább már Shalomt 😉fetomyjól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromt
több mint 14 éve
Ők pedig bejelentették, hogy sehol máshol nem hajlandók játszani, sőt, Vick azt mondta, hogy ha nem maradhatnak itt, akkor a szervezőbizottság tagjainak háziállatait megeszi élve, akinek nincs, azt meg eltiltattja az alkoholtól 😛jól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromtilletve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
Rajna, legalább te állj már mellém..😛
több mint 14 éve
egyetértek a döntéssel.... 😛jól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛haromtilletve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jól van. Troy Smitht és Vick-et rekvirálta a szervezőbizottság, így ők mától szabadon igazolhatóak 😛illetve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Engem meg akkor érdemes keresni ha egy kedvencedet draftoltam.Dömemegy pm 😊
több mint 14 éve
mindezt úgy, hogy tavaly volt kb 2 trade-m a draft előtt.igenha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy höriJah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorx
valakinek ebből jóvá kell hagynia.
tanácsot kérhetsz szabától is csak semmi értelme 😛haromt
soldados
somos
stez
stenorx
shöri
srajnaharomt
utána csak a kidobandó játékosaim löktem el 6. körökért.
több mint 14 éve
Itt tévedés van... Nem kell jóváhagynia senkinek a trédet. Csak látnia kell vkinek a Rosenhaus bizottságból és elmondani róla a véleményét. Ha vkinek ennek ellenére is akarja a trédet, megkötheti.A jóváhagyás és véleményezés kicsit mást jelent. 😉
több mint 14 éve
Engem meg akkor érdemes keresni ha egy kedvencedet draftoltam.
több mint 14 éve
de ez még Jewman számára is sértő, lesz boxHuuu ezert mit kapsz toleeeee.....Delonso_illetve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy