NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Én elégedett vagyok a mostani pickjeimmel is. 😊Stezazt nem csodálom 😀
több mint 14 éve
Én elégedett vagyok a mostani pickjeimmel is. 😊
több mint 14 éve
Én örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
hát elvileg majd én is, de tekintve, hogy kik jöttek és mentek, már most sem vagyok elégedetlen 😛
több mint 14 éve
annál azért remélem kapok jobbakat iselég jó helyzetbe vagy akkor, ha egy 6. kör 36. pickjére építhetsz 😀 😀WyattAhogy megvan az összes. De akkor jelöljük ki nov 30-át határidőnek. És akkor én dec első hetében megcsinálom.akkor azok annullálva és kész
De amúgy a kérdéses trédekre nem igazán jöttek megoldásjavaslatok az érintettektől...Soldados
a KeKí-mel akkor megvárom a comp pickek kihirdetését, azon múlik az offseason stratégiám 😊
de egy dolog már most biztos, hogy Roman Harper kezdő DT-ért eladó!JJ Tiller
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
elég jó helyzetbe vagy akkor, ha egy 6. kör 36. pickjére építhetsz 😀 😀akkor azok annullálva és késza compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?Ahogy megvan az összes. De akkor jelöljük ki nov 30-át határidőnek. És akkor én dec első hetében megcsinálom.
kekí-t majd akkor írok, mikor a második oldal jön 😀JJ Tiller
De amúgy a kérdéses trédekre nem igazán jöttek megoldásjavaslatok az érintettektől...Soldados
a KeKí-mel akkor megvárom a comp pickek kihirdetését, azon múlik az offseason stratégiám 😊
de egy dolog már most biztos, hogy Roman Harper kezdő DT-ért eladó!JJ Tiller
több mint 14 éve
akkor azok annullálva és késza compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?Ahogy megvan az összes. De akkor jelöljük ki nov 30-át határidőnek. És akkor én dec első hetében megcsinálom.
de egy dolog már most biztos, hogy Roman Harper kezdő DT-ért eladó!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
szaba
10 543
Tartom a trendet.http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100994#p100994
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én is frissítettem 😊
több mint 14 éve
a compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?Ahogy megvan az összes. De akkor jelöljük ki nov 30-át határidőnek. És akkor én dec első hetében megcsinálom.
De amúgy a kérdéses trédekre nem igazán jöttek megoldásjavaslatok az érintettektől...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
főleg, hogy ez állítható 😊 (nálam pl. 75 csapat kéne hozzá)a compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?nincs 50+ csapat hogy másik oldal legyen 😛haromt
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
ott van az én listámban 😛tessék:
Billy Volek 1 550 000 3 Titans 4 650 000
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?nincs 50+ csapat hogy másik oldal legyen 😛
több mint 14 éve
a compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?kekí-t majd akkor írok, mikor a második oldal jön 😀
---
több mint 14 éve
Volekért mennyit adtál Wyatt? Mert gondolom az kéne márpedig az ugye nem elérhető.
több mint 14 éve
Vrgig egy csapat volt tamadasban, jol latod.Es Milloy az enyem
több mint 14 éve
király 😀 egyel több impotenciális falcon buckeye 😀amúgy király, először van, hogy egyáltalán szóba jöhet valami 😀 (bár nem tudom egy minimálbéresért jár-e egyáltalán 😛)fetomymindenért jár, ha más nem akkor Mr.Irrelevant 😊
hogy végig ott kelljen maradnod a drafton 😀Höri
több mint 14 éve
amúgy király, először van, hogy egyáltalán szóba jöhet valami 😀 (bár nem tudom egy minimálbéresért jár-e egyáltalán 😛)fetomymindenért jár, ha más nem akkor Mr.Irrelevant 😊
hogy végig ott kelljen maradnod a drafton 😀
több mint 14 éve
sírni tudnék fetomy 😛zsíííír, kérem a szaba awardot 😀
Érkező (sosem tudom, hogy akit cutoltak, és úgy igazoltam le, beleszámítanak-e, de tessék, mindkettő cut után jött ide)fetomyelső hsz
NAGYON FONTOS: azok nem számítanak, akiket cutoltál, vagy akik cutolva voltak és úgy szedted fel.SoldadosHöri
amúgy király, először van, hogy egyáltalán szóba jöhet valami 😀 (bár nem tudom egy minimálbéresért jár-e egyáltalán 😛)
több mint 14 éve
És valóban csak egy csapat volt a pályán, a 49ers nem nagyon csinált semmit 😀fetomy, Milloy hozzám tuti nem jött.somoskovigigen, 3szor nyitottam meg a te rosteredet, abból 1szer úgy, hogy már tudtam, hogy a Bucs roster kellene, de a beírásánál csak te maradtál meg... Valahogy a 49ers és a Bucs csapatait mindig keverem IRL is...
(milyen fasza is volt a hétvégén, biztos azért untam annyira a meccset, mert azt hittem végig egy csapat támadt 😀)fetomy
több mint 14 éve
sírni tudnék fetomy 😛Érkező (sosem tudom, hogy akit cutoltak, és úgy igazoltam le, beleszámítanak-e, de tessék, mindkettő cut után jött ide)fetomyelső hsz
NAGYON FONTOS: azok nem számítanak, akiket cutoltál, vagy akik cutolva voltak és úgy szedted fel.Soldados
több mint 14 éve
fetomy, Milloy hozzám tuti nem jött.somoskovigigen, 3szor nyitottam meg a te rosteredet, abból 1szer úgy, hogy már tudtam, hogy a Bucs roster kellene, de a beírásánál csak te maradtál meg... Valahogy a 49ers és a Bucs csapatait mindig keverem IRL is...
(milyen fasza is volt a hétvégén, biztos azért untam annyira a meccset, mert azt hittem végig egy csapat támadt 😀)
több mint 14 éve
Collie 😕