NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az egyszál James Harrison jutott be, de ő is azzal hogy tavaly tageltem.De a legjobban fizetett WR egy meccset sem játszott és az egyik legjobban fizetett rúgónak meg nincs csapata 😀
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
mondjuk nálam Bodden gyorsan elvitte a maxot, úgyhogy innentől azért olcsóbb lesz legalább 😛 bár ha ir, akkor tök mindegywatson meg legalább abszolút rászolgál a 3 misijére
több mint 14 éve
milyen pénzéhes játékosaim vannak 2. QB, 1. TE, 4. DEmég jó hogy már nem nekem kell fizetni Husit és Justin Smitht és végre Levi Jonestól is megszabadulhatok, csak nehogy felvegye még valaki 😀
több mint 14 éve
a 3 RB jól felhúzott 😀 Még ha lenne QBm vagy TEm is 😀
több mint 14 éve
Vazz! Egy milliószor megégett csere QB milliókat keres és arra azt mondod, hogy nem sok? Baszod, Troy Smith kiszorította... 😉 (Sing nyilatkozta tudtommal, hogy ha Alex játszhatna, akkor is Troy kezdene, mert annyival jobb volt Alexnél)Aki elviszi Tibitől Alex Smith-t, azt nyilvánosan hülyének nyilvánítom. 😛Soldadoskivágni nem fogom. annyira nem keres sokat. van időm és pénzem kivárni hogy esdekeljetek érte majd 😛haromt
De akkor rohadjon csak rajtad 3-4 illáért ez a "nem rossz" QB. 😂 Aki elvinné, az kérem hivatalból forduljon hozzám láttamozni a trédet, mint ugye Rosi-tag, és annyi lesz a válaszom, ha belemész, azonnal kezdeményezem a leváltásod. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Aki elviszi Tibitől Alex Smith-t, azt nyilvánosan hülyének nyilvánítom. 😛Soldadoskivágni nem fogom. annyira nem keres sokat. van időm és pénzem kivárni hogy esdekeljetek érte majd 😛
több mint 14 éve
Aki elviszi Tibitől Alex Smith-t, azt nyilvánosan hülyének nyilvánítom. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
biztos Merrimant szeretné visszacsábítani a parádés éve miatt.szaba: MSN-re én csak nagyon ritkán megyek. főleg, mivel amikor utoljára (kb egy-két hónapja) próbáltam felmenni, akkor ledobált 2 percenként ez az új msn akárhány.deny79szabával vigyázz,könnyen letudja húzni saját magát,ami által a trade "billenős" lesz,a javadra 😀Newman
több mint 14 éve
szaba: MSN-re én csak nagyon ritkán megyek. főleg, mivel amikor utoljára (kb egy-két hónapja) próbáltam felmenni, akkor ledobált 2 percenként ez az új msn akárhány.deny79szabával vigyázz,könnyen letudja húzni saját magát,ami által a trade "billenős" lesz,a javadra 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
szaba: MSN-re én csak nagyon ritkán megyek. főleg, mivel amikor utoljára (kb egy-két hónapja) próbáltam felmenni, akkor ledobált 2 percenként ez az új msn akárhány.deny79E-buddy a barátod. Pmet csekkold.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
tényleg kössz, de ez itt ennél a hozzászólásnál még bőven nem volt igaz, előtte is volt rá reagálás, csak aztán nem jött új 😛kösz Höri,hogy megcsináltad a Rototszívesen, máris nagyobb a visszhangja, mint az előzőnek 😛Höri
North Powa! 😛Newman
amúgy a Fred, LoMo kettős parádés 😀
több mint 14 éve
szaba: MSN-re én csak nagyon ritkán megyek. főleg, mivel amikor utoljára (kb egy-két hónapja) próbáltam felmenni, akkor ledobált 2 percenként ez az új msn akárhány.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ha V Jax nem hagyta volna ki az evet, nem allnek igy....Delonso_Ha Norwood nincs IR-en, Chambers nem durcázik, Floyd nem sérül meg... ha. ha.
több mint 14 éve
Ha V Jax nem hagyta volna ki az evet, nem allnek igy....Delonso_Ha Grant nem került volna IR-re,első lennék 😛
több mint 14 éve
Ha V Jax nem hagyta volna ki az evet, nem allnek igy....
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
yeee.ö :cool: nem vagyok utolsó 😊
több mint 14 éve
szaba
10 543
Azt láttam kapásból, hogy örökölt csapatom offense nem lesz olyan kegyetlenül ergya 😊 Jó az a negyedik hely 😀deny79Kapsz egy pm-et mindjárt. De msn-re is jöhetnél.
több mint 14 éve
Azt láttam kapásból, hogy örökölt csapatom offense nem lesz olyan kegyetlenül ergya 😊 Jó az a negyedik hely 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jewman ment egy PéeM. Válaszolj
több mint 14 éve
szaba
10 543
Sztem ne csak az, hiszen ennyi FA-t parlagon hagyni nem csak azok bűne, akik mögöttük vannak 😛kösz Höri,hogy megcsináltad a Rototszívesen, máris nagyobb a visszhangja, mint az előzőnek 😛
North Powa! 😛Newman
Legjobb WR a free agents csapatban 😀Igorakinek a csapata a FA-k mögött van, az gondolkozzon el.Höri
több mint 14 éve
Simán előzném, ha buzi Moss néha a pályán is alkotna valamit 😀kösz Höri,hogy megcsináltad a Rototszívesen, máris nagyobb a visszhangja, mint az előzőnek 😛
North Powa! 😛Newman
Legjobb WR a free agents csapatban 😀Igorakinek a csapata a FA-k mögött van, az gondolkozzon el.Höri
több mint 14 éve
Es Keiland-et nem? 😛Legjobb WR a free agents csapatban 😀IgorVicces hogy az FA csapat 2 sztárját, Woodheadet és Lloyd-ot is én basztam ki idén 😛
mondjuk így is fasza az offensemharomt
Hori: nem fantasy pontra jatszom a GM-jatekot 😛 es a WR osztagommal spec semmi baj.. a futoim viszon, uhum. De legalabb sok kozepes van, Pats modra 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Legjobb WR a free agents csapatban 😀Igornagy hentelés lesz érte,az biztos
több mint 14 éve
kösz Höri,hogy megcsináltad a Rototszívesen, máris nagyobb a visszhangja, mint az előzőnek 😛
North Powa! 😛Newman
Legjobb WR a free agents csapatban 😀Igorakinek a csapata a FA-k mögött van, az gondolkozzon el.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Legjobb WR a free agents csapatban 😀IgorVicces hogy az FA csapat 2 sztárját, Woodheadet és Lloyd-ot is én basztam ki idén 😛
mondjuk így is fasza az offensem