NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
rfa, 1. kör emelés, plusz normál hosszabbítások, de tény, hogy nem lett túl alacsony így sem
több mint 14 éve
Huuu ezert mit kapsz toleeeee.....illetve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉fetomy
több mint 14 éve
Nekem nem tetszik hogy ilyen magas a cap, mi ondokolja ezt a drasztikus emelest?Es meg mindig vevo vagyok nem zacsizando LT rr plane ha van belole 3
több mint 14 éve
somossal lehet tradelni mivel hiába néz ki hogy ő járt jól 1-2 év múlva már hihetetlen szívás neki
több mint 14 éve
illetve Sharomt 😀eaglesmcnabbakkor inkább már Shalomt 😉
több mint 14 éve
Velem már miért ne lenne érdemes trédelni?RajnaTúl sok felvételi pontod lett valszeg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én általában magamat húzom le.Jah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorxazt már mondta Riggins úr 😀
igenilletve Sharomt 😀eaglesmcnabb
soldados
somos
stez
stenorx
shöri
srajnaharomt
több mint 14 éve
na haromt-nek ne higyj azért el mindent, kötelezően lejárat engem, mivel csoportellenfelemvelem szabad tradelni, tényleg
több mint 14 éve
Jah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorxazt már mondta Riggins úr 😀
igenilletve Sharomt 😀
soldados
somos
stez
stenorx
shöri
srajnaharomt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igenha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy höriJah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorx
valakinek ebből jóvá kell hagynia.
tanácsot kérhetsz szabától is csak semmi értelme 😛haromt
soldados
somos
stez
stenorx
shöri
srajna
több mint 14 éve
azért, mert Soldi és somos és Sdelonso mindenkit lehúznak, azért engem ne soroljál már közéjük 😉ha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy höriJah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀tenorx
na meg persze szaba 😂
több mint 14 éve
ha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy höriJah igen, s betűsökkel nem szabad tradelni 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha nem lenne világos mit ért rózin stez: soldi, somos, fake, szegecs, én vagy hörivalakinek ebből jóvá kell hagynia.
tanácsot kérhetsz szabától is csak semmi értelme 😛
több mint 14 éve
Ingyen jótanács, rakd ki az msned a profilodba. Az hasznos tud lenni sokszor. 😀és ki a mentor? 😀 választhatok, vagy Random? 😀 nem mintha Höri nem lenne jó, csak kérdem 😊eaglesmcnabbjó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stezárat nem szab senkinél a mentor, csak segít max hogy ne csinálj hatalmas fasságot
úgy nézem hogy 25 millió körül lesz az amit idén elkölthetek
Ebben persze benne van hogy K.Jenkins és Dunta az első pillanatban cut lesz, így majdnem 6 millió büntivel kezdem az évet 😀haromt
több mint 14 éve
riziból attól kérsz segítséget, akitől csak akarszés ki a mentor? 😀 választhatok, vagy Random? 😀 nem mintha Höri nem lenne jó, csak kérdem 😊eaglesmcnabbjó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stezárat nem szab senkinél a mentor, csak segít max hogy ne csinálj hatalmas fasságot
Ebben persze benne van hogy K.Jenkins és Dunta az első pillanatban cut lesz, így majdnem 6 millió büntivel kezdem az évet 😀haromt
de tanácsot akárkitől lehet kérni, akiről úgy gondolod ért hozzá, de egy rozitagnak jóvá kell hagynia a tradet mindenképp
több mint 14 éve
és ki a mentor? 😀 választhatok, vagy Random? 😀 nem mintha Höri nem lenne jó, csak kérdem 😊jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stezárat nem szab senkinél a mentor, csak segít max hogy ne csinálj hatalmas fasságot
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stezárat nem szab senkinél a mentor, csak segít max hogy ne csinálj hatalmas fasságot
Ebben persze benne van hogy K.Jenkins és Dunta az első pillanatban cut lesz, így majdnem 6 millió büntivel kezdem az évet 😀
több mint 14 éve
Attól függ, milyen olcsón.Meg Gaithert sem? 😉 (olcson megszamitom..)IgorEgy sem RFA... mind UFA sajnos 😛Igorna, ez a másik, hogy nincs kedvem tagből elhozni 6-7 millás fizuval és még fizetni is értük neked 😀Stez
De zsidó vagyok, elvégre van egy Longom. 😛
több mint 14 éve
Meg Gaithert sem? 😉 (olcson megszamitom..)na, ez a másik, hogy nincs kedvem tagből elhozni 6-7 millás fizuval és még fizetni is értük neked 😀Stezja, de én newm 1+3-ban gondolkozom 😊Egy sem RFA... mind UFA sajnos 😛Igor
jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
na, ez a másik, hogy nincs kedvem tagből elhozni 6-7 millás fizuval és még fizetni is értük neked 😀Egy sem RFA... mind UFA sajnos 😛IgorOlyan van nalam nehany.. 😉Igorja, de én newm 1+3-ban gondolkozom 😊
jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..Stez
több mint 14 éve
Egy sem RFA... mind UFA sajnos 😛ja, de én newm 1+3-ban gondolkozom 😊Mert szeretem a nagydarab run blocker niggákat, főleg ha mögöttük CJ feszít 😊StezOlyan van nalam nehany.. 😉Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
ja, de én newm 1+3-ban gondolkozom 😊Olyan van nalam nehany.. 😉Igor😂 akkor minek neked Otah? 😂eaglesmcnabbMert szeretem a nagydarab run blocker niggákat, főleg ha mögöttük CJ feszít 😊Stez
jó, mondjuk eaglesmcnabbnél úgyis Höri szabja majd az árakat, tehát gondolom Otah sem lesz olcsóbb, még egy ilyen év után sem..
több mint 14 éve
Nekem van egy öreg Lightom illetve Watersem, egy IRes Willisem és Heitmannom, meg egy szar Studdardom 😀