NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
irl is azhát őszintén 1/1nek lenne ebben a játékban így nagyobb kibaszás, mint engedmény a szar csapatnakharomthát a draftoltaké geci sok. Azért egy 1/1 es évi fizetése a cap 10%-a? az igen lolharomtJó akkor az még több is, mint arányos.tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát őszintén 1/1nek lenne ebben a játékban így nagyobb kibaszás, mint engedmény a szar csapatnakJó akkor az még több is, mint arányos.tenorxDe én amellett vagyok, hogy növeljük arányosan az RFAt is, a draftoltak fizetése alapból már arányosítva van.tenorxhát a draftoltaké geci sok. Azért egy 1/1 es évi fizetése a cap 10%-a? az igen lolharomt
több mint 14 éve
Jó akkor az még több is, mint arányos.hát a draftoltaké geci sok. Azért egy 1/1 es évi fizetése a cap 10%-a? az igen lolharomt83-ról 92-re emelés szép is lenne 😀 páran még mindig elfelejtik, hogy a játék lényege és pont a legnagyobb kihívása a cap management, ahhoz nem kell nagy tudás, hogy behúzz pár szabadügynököt horribilis áron meg draftolj 32 embert, amiből a nagy számok törvénye alapján minimum 10 használható lesz...JJ TillerDe én amellett vagyok, hogy növeljük arányosan az RFAt is, a draftoltak fizetése alapból már arányosítva van.tenorx
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát a draftoltaké geci sok. Azért egy 1/1 es évi fizetése a cap 10%-a? az igen lol83-ról 92-re emelés szép is lenne 😀 páran még mindig elfelejtik, hogy a játék lényege és pont a legnagyobb kihívása a cap management, ahhoz nem kell nagy tudás, hogy behúzz pár szabadügynököt horribilis áron meg draftolj 32 embert, amiből a nagy számok törvénye alapján minimum 10 használható lesz...JJ TillerDe én amellett vagyok, hogy növeljük arányosan az RFAt is, a draftoltak fizetése alapból már arányosítva van.tenorx
több mint 14 éve
83-ról 92-re emelés szép is lenne 😀 páran még mindig elfelejtik, hogy a játék lényege és pont a legnagyobb kihívása a cap management, ahhoz nem kell nagy tudás, hogy behúzz pár szabadügynököt horribilis áron meg draftolj 32 embert, amiből a nagy számok törvénye alapján minimum 10 használható lesz...JJ TillerDe én amellett vagyok, hogy növeljük arányosan az RFAt is, a draftoltak fizetése alapból már arányosítva van.
több mint 14 éve
83-ról 92-re emelés szép is lenne 😀 páran még mindig elfelejtik, hogy a játék lényege és pont a legnagyobb kihívása a cap management, ahhoz nem kell nagy tudás, hogy behúzz pár szabadügynököt horribilis áron meg draftolj 32 embert, amiből a nagy számok törvénye alapján minimum 10 használható lesz...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
83 volt a cap.Mi capünk/irl cap * irl RFA ár.
az RFA-król pedig ne legyen random ár.
vagy maradjon a mostani vagy vegyük át az IRL-t.Höri
több mint 14 éve
83 volt a cap.az RFA-król pedig ne legyen random ár.
vagy maradjon a mostani vagy vegyük át az IRL-t.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hmm ezt majd höri megmondja. lehetha annyi volt akkor újraszavazás
több mint 14 éve
nyilván hülyeséget mondok,de nem 83 milla volt az idei cap?Newmanszerintem is annyi volt
---
több mint 14 éve
nyilván hülyeséget mondok,de nem 83 milla volt az idei cap?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
most megcsináltam a tervezést és meglepően jól állok úgy is ha csak 2 nagy cut-ot teszek meg. Hosszabbítani szerintem úgyse fogok senkivel. de a hiteles infokhoz jó lenne tudni az RFA árakat
több mint 14 éve
Melyiket? A komplikalt otletemet?igor akkro nyomd a fizetés összehasonlítót a javaslatokbaharomtinkább végre meg kéne beszéni az újításokat.Szavazunk capet, meg fizetesosszehasonlito modszert, az a ketto legfontosabb/legtobb idot elvevo dolog..Igor
elsőre egy szavazás a caprőlharomt
(ugyis leszavazzatok megint 😛)
RFA-k osszegen ne emeljunk picit?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
igor akkro nyomd a fizetés összehasonlítót a javaslatokbainkább végre meg kéne beszéni az újításokat.Szavazunk capet, meg fizetesosszehasonlito modszert, az a ketto legfontosabb/legtobb idot elvevo dolog..Igor
több mint 14 éve
somos, mit kaptál még CJért Sintimen és Brownon kívül?Orktavalyi 1/2X-es picket, azon húzta Spillert
több mint 14 éve
szaba
10 543
Már hogyne állatkodna, hiszen én adtam el 😛 Mondjuk Doom már kevésbé teszi meg mindezt. Legalábbis idén.Ja, és mivel Jason Hunter 3-4-be került, ezért ő eladó lesz annak, aki jó 3-4-es OLB-t szeretne magának!somoskovigengem majd érdeklne
Bowe meg állatkodik hál' istennekkristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ja, és mivel Jason Hunter 3-4-be került, ezért ő eladó lesz annak, aki jó 3-4-es OLB-t szeretne magának!somoskovigengem majd érdeklne
Bowe meg állatkodik hál' istennek
több mint 14 éve
somos, mit kaptál még CJért Sintimen és Brownon kívül?
több mint 14 éve
inkább végre meg kéne beszéni az újításokat.Szavazunk capet, meg fizetesosszehasonlito modszert, az a ketto legfontosabb/legtobb idot elvevo dolog..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
inkább végre meg kéne beszéni az újításokat.elsőre egy szavazás a capről
több mint 14 éve
szerintem nyugodtan meg lehetne nyitni a ke-kí topicot, hogy a sok karvaly kiélhesse magátSzegecsmég nem, mert sokkal viccesebb lesz, hogy az új fórum felépítése miatt majd minden hiéna versenyben írja be a maga portékáját, hogy minél fentebb legyen a topikban mert a kitörlöm/újraírom verziót itt nem eredményrevezető 😀 😀
több mint 14 éve
szerintem nyugodtan meg lehetne nyitni a ke-kí topicot, hogy a sok karvaly kiélhesse magát
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Steznek gondolom 48 órás erekciója van Thigpen játékát látva.HöriThigpen király, ezt eddig is tudtam. 😊
Most annak örülök, hogy Jimmy kezdő, de Rocky is UFA lesz, akit kétlem, hogy olcsón meg tudnék tartani, viszont a tavaly FA-ról behúzott Haggan tegnap elég beteg volt, így legalább az ILB poszton nem marad lyuk a szezon után Scott mellett.
több mint 14 éve
Ja, és mivel Jason Hunter 3-4-be került, ezért ő eladó lesz annak, aki jó 3-4-es OLB-t szeretne magának!