NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
DeGeare kezd a Vikings-ban, így már hét kezdő OL-em van, juhéé :cool:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 543
😂 Mért, már akkora az arca?A cap mennyi lesz?szaba120 milla
nem fér bele RiversStez
több mint 13 éve
A cap mennyi lesz?szaba120 milla
nem fér bele Rivers
több mint 13 éve
szaba
10 543
A cap mennyi lesz?
több mint 13 éve
szaba
10 543
Köszi höri. Amúgy vágtam h nem jár pick, és ezt be is írtam, de kösz.
több mint 13 éve
TyR milyen nagyvonalúan nem írt senkit a comp pickek közé, pedig van 5 távozója és 0 db érkező.Baz, erősen ütöd Teréz anyát és a Máltai Szeretetszolgálatot együtt is, állj má le 😛
át is írtam a fair play miatt.
meg Szabát is, aki 3-3 érkezővel és távozóval bír. Neki a kicker miatt nem jár pick, ez a ŁoŁHöri
több mint 13 éve
TyR milyen nagyvonalúan nem írt senkit a comp pickek közé, pedig van 5 távozója és 0 db érkező.át is írtam a fair play miatt.
meg Szabát is, aki 3-3 érkezővel és távozóval bír. Neki a kicker miatt nem jár pick, ez a ŁoŁ
több mint 13 éve
Mint általában. 😉 😛Mint mindig 😀tenorxJa persze, te is azt vartad, hogy Foster hirtelen folbukkan, es Slaton soha tobbe egyetlen cipelest sem kap 😛IgorNem. Én azt mondtam, hogy nem kezdő szintű futó. És már megint igazam volt. 😛Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Mint mindig 😀Nem. Én azt mondtam, hogy nem kezdő szintű futó. És már megint igazam volt. 😛SoldadosFikáztatok, pedig én akkor is mondtam, hogy Slaton szar kezdőnek, nem is kezdő szintű. Ennek ellenére nekem jó csere volt, nem mondom, hogy nem, de korántsem annyira mint egyesek vizionálták. Egész egyszerűen sokan túlértékelték Slatont, amit én akkor is mondtam. 😉SoldadosJa persze, te is azt vartad, hogy Foster hirtelen folbukkan, es Slaton soha tobbe egyetlen cipelest sem kap 😛Igor
több mint 13 éve
Nem. Én azt mondtam, hogy nem kezdő szintű futó. És már megint igazam volt. 😛Ja persze, te is azt vartad, hogy Foster hirtelen folbukkan, es Slaton soha tobbe egyetlen cipelest sem kap 😛IgorA vicc, hogyha belegondolsz, nem is volt annyira sz@r uzlet, mint amit vartunk, mert Slaton palyafutasanak mint elsoszamu futo kb. annyi (legalabbis Houstonban)IgorFikáztatok, pedig én akkor is mondtam, hogy Slaton szar kezdőnek, nem is kezdő szintű. Ennek ellenére nekem jó csere volt, nem mondom, hogy nem, de korántsem annyira mint egyesek vizionálták. Egész egyszerűen sokan túlértékelték Slatont, amit én akkor is mondtam. 😉Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ja persze, te is azt vartad, hogy Foster hirtelen folbukkan, es Slaton soha tobbe egyetlen cipelest sem kap 😛Fikáztatok, pedig én akkor is mondtam, hogy Slaton szar kezdőnek, nem is kezdő szintű. Ennek ellenére nekem jó csere volt, nem mondom, hogy nem, de korántsem annyira mint egyesek vizionálták. Egész egyszerűen sokan túlértékelték Slatont, amit én akkor is mondtam. 😉Soldadosakkor eladhatod a csoda SpaethetStezA vicc, hogyha belegondolsz, nem is volt annyira sz@r uzlet, mint amit vartunk, mert Slaton palyafutasanak mint elsoszamu futo kb. annyi (legalabbis Houstonban)Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
szaba
10 543
FA lesz 😀 😀 Nem is marad, Beckum jó lesz Gates mellé 😛Elit-WR kérdés kipipálva, Fehér pipával 😛 Durva lesz 😀szabaakkor eladhatod a csoda SpaethetStez
több mint 13 éve
Fikáztatok, pedig én akkor is mondtam, hogy Slaton szar kezdőnek, nem is kezdő szintű. Ennek ellenére nekem jó csere volt, nem mondom, hogy nem, de korántsem annyira mint egyesek vizionálták. Egész egyszerűen sokan túlértékelték Slatont, amit én akkor is mondtam. 😉A vicc, hogyha belegondolsz, nem is volt annyira sz@r uzlet, mint amit vartunk, mert Slaton palyafutasanak mint elsoszamu futo kb. annyi (legalabbis Houstonban)IgorElit-WR kérdés kipipálva, Fehér pipával 😛 Durva lesz 😀szabaakkor eladhatod a csoda SpaethetStez
több mint 13 éve
A vicc, hogyha belegondolsz, nem is volt annyira sz@r uzlet, mint amit vartunk, mert Slaton palyafutasanak mint elsoszamu futo kb. annyi (legalabbis Houstonban)Elit-WR kérdés kipipálva, Fehér pipával 😛 Durva lesz 😀szabaakkor eladhatod a csoda SpaethetStez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Elit-WR kérdés kipipálva, Fehér pipával 😛 Durva lesz 😀szabaakkor eladhatod a csoda Spaethet
több mint 13 éve
ejj látom nagyon fáj, hogy 7 éve gyalázunk titeket :/ Megértelek, nehéz lehet elviselni, hogy a szeretett "csapatod" rendre a földbe döngölve végzi az ősi rivális ellen..a legnagyobb hazug fetomy.Höriilyen ez a buckeye nation 😊Joci
Mellesleg engem megtévesztett, hogy Schnell ing mindig is falcon volt irl, és azt hittem nálam is végig itt volt.
több mint 13 éve
a legnagyobb hazug fetomy.Höriilyen ez a buckeye nation 😊
több mint 13 éve
átnéztem a comp-pick topikot és javítottam is néhány helyen.Oks. Legkésőbb jövő hét végére meglesz.
a legnagyobb hazug fetomy.
szóval mostmár megadom a zöldutat Soldi, hogy oszd ki a 32 picket.Höri
több mint 13 éve
átnéztem a comp-pick topikot és javítottam is néhány helyen.a legnagyobb hazug fetomy.
szóval mostmár megadom a zöldutat Soldi, hogy oszd ki a 32 picket.
több mint 13 éve
szaba
10 543
Elit-WR kérdés kipipálva, Fehér pipával 😛 Durva lesz 😀
több mint 13 éve
Stez, új szerelmed jó híreket kapott IRL 😀a tavalyi év igazolása :cool:
http://twitter.com/kentbabb/statuses/9996973125926912
Purdum who ?Höri
vele meg sem állok a super bowlig 😛
több mint 13 éve
Stez, új szerelmed jó híreket kapott IRL 😀http://twitter.com/kentbabb/statuses/9996973125926912
Purdum who ?
több mint 13 éve
ha mindenki beírta volna akkor fél perc alatt le lehetne ellenőrizni.Én beírtam, hogy nem élek vele, miután -20 millió körül vagyok átlagfizetésben, de ha szükség van rá mégis, megcsinálom.tenorxDe most komolyan, miből tart kikeresni? 10-15 perc? Vagy ha nem akarnak ezzel foglalkozni beírni, hogy nem nyújt rá igényt és kész.tenorxte se csináltad meg. 😛
de ezzel még nincs kész mert páran hülyeségeket írtak bele vagy kihagytak valakit vagy félbehagyták, szóval még a többit is végig kell ellenőriznem valamikorHöri
több mint 13 éve
Én beírtam, hogy nem élek vele, miután -20 millió körül vagyok átlagfizetésben, de ha szükség van rá mégis, megcsinálom.te se csináltad meg. 😛minden csapat élére tenorxot! 😛JociDe most komolyan, miből tart kikeresni? 10-15 perc? Vagy ha nem akarnak ezzel foglalkozni beírni, hogy nem nyújt rá igényt és kész.tenorx
de ezzel még nincs kész mert páran hülyeségeket írtak bele vagy kihagytak valakit vagy félbehagyták, szóval még a többit is végig kell ellenőriznem valamikorHöri
több mint 13 éve
te se csináltad meg. 😛De most komolyan, miből tart kikeresni? 10-15 perc? Vagy ha nem akarnak ezzel foglalkozni beírni, hogy nem nyújt rá igényt és kész.tenorxAzért kíváncsi vagyok, hogy miért nem voltak ezek képesek a két hónapban, amennyi adva volt 10 percet rászánni, hogy kigyűjtsék.tenorxminden csapat élére tenorxot! 😛Joci
de ezzel még nincs kész mert páran hülyeségeket írtak bele vagy kihagytak valakit vagy félbehagyták, szóval még a többit is végig kell ellenőriznem valamikor