GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Soldi, én arra emlékszem, hogy milyen pickek vannak jelenleg a birtokomban, de arra abszolút nem, hogy milyen picket adnam a draft alatt Igornak, mert ha jól emlékszem, nem is saját draftcetli volt... 😕 Sorry.somoskovigEgyáltalán ki trédelt fel? Te vagy Igor?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Soldi, én arra emlékszem, hogy milyen pickek vannak jelenleg a birtokomban, de arra abszolút nem, hogy milyen picket adnam a draft alatt Igornak, mert ha jól emlékszem, nem is saját draftcetli volt... 😕 Sorry.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon meg akarod verni te CardsfantDelonso_😊 bízom benne h értelmes tradeben cserélt gazdát a pick
de nekem az is jó ha vki más biztosan emlékszik rá
több mint 14 éve
Nagyon meg akarod verni te Cardsfant
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt tudom hogy egy CLE 3. kör nálam van, hogy pontosan hogy jött azt nem vágom, valami hátratrédet toltam, lehet kettőt is... Nem emlékszem pontosan.Dömeemiatt viszont mindenképpen javaslom Cardsfan_ megkeresését mert ez a trade biztosan nem akkor volt amikor én voltam a gm
több mint 14 éve
a draft közbenre volt átmenetileg felfüggesztve, de a szünet alatt mindannyian eladnátok az életeteket is, szóval ezt nem szabad.értem én, és nem is problémázok véletlenül sem, úgyis baszogattam általában valakit eddig is, csak furcsálltam 😊Wyattmondom hogy fel volt mindenkinek, a ramses trade-emhez se kellett már senkinek a véleményét kérni, a draft után már nem volt korlátWyattde most ez a legújabb szabály, ehhez kell tartanod magadOrk
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
értem én, és nem is problémázok véletlenül sem, úgyis baszogattam általában valakit eddig is, csak furcsálltam 😊mondom hogy fel volt mindenkinek, a ramses trade-emhez se kellett már senkinek a véleményét kérni, a draft után már nem volt korlátWyattde most ez a legújabb szabály, ehhez kell tartanod magadOrk
több mint 14 éve
mondom hogy fel volt mindenkinek, a ramses trade-emhez se kellett már senkinek a véleményét kérni, a draft után már nem volt korlátWyattde most ez a legújabb szabály, ehhez kell tartanod magad
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
mondom hogy fel volt mindenkinek, a ramses trade-emhez se kellett már senkinek a véleményét kérni, a draft után már nem volt korlát
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Steznek volt mert neki a harmadik éve meg PO-ba is jutottTermészetesen a leendő másodévesek és Szaba továbbra sem hozhatnak önálló döntést Rosenhaus tag beleegyezése nélkülHörimi az, hogy továbbra sem? 😀 egyszer már „fel lett oldva a kötés”Wyatt
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
na itt is üdv ismétgrat Soldinak az SB-hez, már nagyon kijárt neki
Igor, én úgy emlékszem, hogy 2012-es 5.(KC)-ra alkudtam végül a kond. picket.Mayóért 2011/1(NE)+2011/2(ATL)+2011/4 (SF)+2011/4 (NE)+2011/5 (SEA) ment, szal 2011/5. köröd volt
2011-es 5. körös KC pickem odaadtam az 1/1-ért, azt viszont nem tudom, hogy Mayoért kaptam-e 5. kört, sőt hogy egyáltalán az 1+2-n kívül miket kaptam érte, már azt sem tudom, de mikor elveszett a draft tracker Wyatt kiderítette és felírta magának. Ha ő gépnél lesz, ez ügyben csak akkor leszek okosabb
szerk.: az viszont tuti, hogy 2012-es picket lehetett már tradelni a draft után, mivel Dorseyért a 2012-es 1. körömet adtam!Stez
Természetesen a leendő másodévesek és Szaba továbbra sem hozhatnak önálló döntést Rosenhaus tag beleegyezése nélkülHörimi az, hogy továbbra sem? 😀 egyszer már „fel lett oldva a kötés”
több mint 14 éve
Próbálom bepótolni egy hét kimaradásait 😛 de mindjárt ránézek.
több mint 14 éve
Rajna, téged láttalak az oldalon tegnap többször is. Tessék leokézni az Igor által beírt trédet. 😛 Haladjunk.Fake-t nem láttam, de ha erre jár, akkor neki is van dolga az egyeztetőben.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
akkor jól emlékeztem, beraktam akkor egyeztetőbe, köszi Soldi
több mint 14 éve
Igor, én úgy emlékszem, hogy 2012-es 5.(KC)-ra alkudtam végül a kond. picket.Így van. Erre a trédre még én is emlékszem, hogy a 2012-es pick volt conditional. Mivel így volt eredetileg, ennél maradjunk.
2011-es 5. körös KC pickem odaadtam az 1/1-ért, azt viszont nem tudom, hogy Mayoért kaptam-e 5. kört, sőt hogy egyáltalán az 1+2-n kívül miket kaptam érte, már azt sem tudom, de mikor elveszett a draft tracker Wyatt kiderítette és felírta magának. Ha ő gépnél lesz, ez ügyben csak akkor leszek okosabb
szerk.: az viszont tuti, hogy 2012-es picket lehetett már tradelni a draft után, mivel Dorseyért a 2012-es 1. körömet adtam!Stez
Amúgy ez a HSZ mehet az egyeztetőbe, hiszen ez szorosan oda tartozik, főleg, hogy Igor trédjei vannak soron. 😉
több mint 14 éve
Igor, én úgy emlékszem, hogy 2012-es 5.(KC)-ra alkudtam végül a kond. picket.2011-es 5. körös KC pickem odaadtam az 1/1-ért, azt viszont nem tudom, hogy Mayoért kaptam-e 5. kört, sőt hogy egyáltalán az 1+2-n kívül miket kaptam érte, már azt sem tudom, de mikor elveszett a draft tracker Wyatt kiderítette és felírta magának. Ha ő gépnél lesz, ez ügyben csak akkor leszek okosabb
szerk.: az viszont tuti, hogy 2012-es picket lehetett már tradelni a draft után, mivel Dorseyért a 2012-es 1. körömet adtam!
több mint 14 éve
Megértelek. Még tart a házfelújítás nálunk.Hova a bánatba tűnt Newman? Vki tud róla vmit?SoldadosElment a nete és jelenleg az iskolai gépen csövezik 😛Newman
több mint 14 éve
Hova a bánatba tűnt Newman? Vki tud róla vmit?SoldadosElment a nete és jelenleg az iskolai gépen csövezik 😛
több mint 14 éve
lemondott, mert nem tradelhet egyedül
több mint 14 éve
Hova a bánatba tűnt Newman? Vki tud róla vmit?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem a draft alatti pickkekkel lesz bajom, azok nem remlenek mar/nincs roluk PM.. tradeltem asszem veled (vagy somossal?) a masodk kor kozepen, meg Fake-kel talan (3. kor vege?)Igorja 2010es 3/31em adtam neked 2011es 3. es 5. korert
kurvanagy biznisz volt nekem
több mint 14 éve
szaba
10 542
Szart, vet. minimummal 5 évig megy jaguárföldre.és akkor Romo automatikusan visszamegy Dallas-ba? 😊JJ Tillerja, plusz Brees fa leszSzegecs
több mint 14 éve
Folosleges rohanni.. van X honapunk. Most mig visszaneztem a PMjeimet, az volt egy orasorry reggel hatkor felkeltem és beírtam hogy haladjunk.Soldi, én pl. biztosan nem fogom tudni, hogy pontosan melyik csapattal milyen picket cseréltem, csak arra emlékszem kb. hogy milyen pickek vannak nálam. Szóval egy kicsit lehet, hogy egyszerűsíteni kellene a procedúrát...somoskovigNyilván az annyit ír be, amire emlékszik. 😉
De nagyon fontos, hogy sorrendben haladjunk és legyen visszaigazolás, szvsz csak így lehet hitelesen viszaállítani a trackert. Arra csak emlékszik a trédpartnered, hogy neked adta a picket. 😊
De valahol elszomorító, hogy két értelmesnek tartott GM, gabo és braxa is képtelen volt értelmezni a leírtakat, hogy miként is zajlik....Soldados
de ennek így sosem lesz vége, mert nem fogja mindenki minden pickjéről tudni hogy hogyan szerezte meg.
pl én kb a feléről nem tudom hogy került hozzám, de 100% hogy ezek nálam vannak
sztem ezerszer hasznoabb lenne két excel tábálázat, amit mindenki szerkeszthet és beírná hogy melyik pick van nála illetve a saját hova ment (már ha emlékszik rá, vagy az is elég hogy nincs nála). Ahol egyezik a két dolog pipagabokocka
Nekem a draft alatti pickkekkel lesz bajom, azok nem remlenek mar/nincs roluk PM.. tradeltem asszem veled (vagy somossal?) a masodk kor kozepen, meg Fake-kel talan (3. kor vege?)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Aki tudja leírja, hogy milyen trédben vándorolt a pick, aki nem, az csak azt írja le, hogy mi van és mi nincs nála.
több mint 14 éve
sorry reggel hatkor felkeltem és beírtam hogy haladjunk.Soldi, én pl. biztosan nem fogom tudni, hogy pontosan melyik csapattal milyen picket cseréltem, csak arra emlékszem kb. hogy milyen pickek vannak nálam. Szóval egy kicsit lehet, hogy egyszerűsíteni kellene a procedúrát...somoskovigNyilván az annyit ír be, amire emlékszik. 😉
De nagyon fontos, hogy sorrendben haladjunk és legyen visszaigazolás, szvsz csak így lehet hitelesen viszaállítani a trackert. Arra csak emlékszik a trédpartnered, hogy neked adta a picket. 😊
De valahol elszomorító, hogy két értelmesnek tartott GM, gabo és braxa is képtelen volt értelmezni a leírtakat, hogy miként is zajlik....Soldados
de ennek így sosem lesz vége, mert nem fogja mindenki minden pickjéről tudni hogy hogyan szerezte meg.
pl én kb a feléről nem tudom hogy került hozzám, de 100% hogy ezek nálam vannak
sztem ezerszer hasznoabb lenne két excel tábálázat, amit mindenki szerkeszthet és beírná hogy melyik pick van nála illetve a saját hova ment (már ha emlékszik rá, vagy az is elég hogy nincs nála). Ahol egyezik a két dolog pipa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.