GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Arra mi a terv, hogyha ellentmondásos dolgok jönnek ki, egy pickre ketten is bejelentkeznek, neadjisten többen?
több mint 14 éve
soldi nekem örülhetsz, nálam nem kell majd semmit variálni 😊
több mint 14 éve
Kész a 7 körös tracker.A Draft Tracker egyeztetőben pedig leírtam, hogy miként fog zajlani a tracker "helyreállítása", azaz amikor belevezetjük a trédeket.
Nem így néz ki, ahogy most Döme csinálta, hogy beleböfögi az éterbe, azt én meg bogarásszak majd, úgyhogy mostantól senki ne kezdje nekem ide beírni a csevegőbe, mert leszarom. 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
na van tracker, akkor a nap folyamán leírom újra a rookie fizetéseket
több mint 14 éve
Ehhez még a trédeket is hozzá kell venni.Pl. Vikings első köre nálam volt (Harvin), és a Megatron trédben ment tovább a Lions-nek. Egészen pontosan a két 2011-es elsőkörösöm közül a gyengébbik, ami az 1/30 lett.
több mint 14 éve
ez már a tie breakeres sorrend vagy csak kategorizálás?OrkEz a hivatalos 1. kör.
1. PO/non-PO
2. mérleg
3. strength of schedule
4. div or conf mérleg
A látható "kategorizálás" azért kell mert a későbbi körökben az azonos mérlegű csapatok cirkulálnak, s ezt ahhoz csináltam magamnak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
ez már a tie breakeres sorrend vagy csak kategorizálás?
több mint 14 éve
User Karmában is versz. 😛háhh valami amiben verem soldit 😀Soldados GM eddigi karrierje számokban:Azért így igen keserédes az SB-győzelem, nem Soldi? 😛Döme
Raiders 0-2 0-2Soldados
Phins-Raiders Games2 Win 2 L 0 T 0 PF50 PA24briareos
több mint 14 éve
háhh valami amiben verem soldit 😀Soldados GM eddigi karrierje számokban:Azért így igen keserédes az SB-győzelem, nem Soldi? 😛Döme
Raiders 0-2 0-2Soldados
Phins-Raiders Games2 Win 2 L 0 T 0 PF50 PA24
több mint 14 éve
😀 😀Soldados GM eddigi karrierje számokban:Azért így igen keserédes az SB-győzelem, nem Soldi? 😛Döme
Raiders 0-2 0-2Soldados
Igen, Te nagyon a bögyömben vagy. 😛 És sajnos jövőre nem a Ti csoportotokkal nyomjuk keresztbe, úgyhogy ez a mérleg nem is fog változni. 😕 (AFC-ben Te vagy az egyetlen, akit még nem győztem le egyszer sem. 😉)
több mint 14 éve
Soldados GM eddigi karrierje számokban:Azért így igen keserédes az SB-győzelem, nem Soldi? 😛
Raiders 0-2 0-2Soldados
több mint 14 éve
grat soldi,és neked is gabo!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Grat Soldi és persze neked is gabo 😊 király volt a szezon nagyon jó társaságban egy nagyon jó játék 😊
több mint 14 éve
Négyszer kaptam ki, abból háromszor SB-részvevőtől, csak az Igor elleni botlás rondít bele az összképbe 😛 😊 Grat, reális eredmény született, tényleg a legerősebb keret lett a bajnok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
buzi-e vagy 😛én hivatalosan harmadéves vagyok már, szóval díjaznám, ha nem kéne folyton engedélyért kuncsorognom a rozihoz 😛Stezplayoff miatt kérelem elfogadva.
marad Szaba, Adam8, Tenorx, Newman, Kristóf, Fega és Wyatt, akinek fogni kell a kezét.Höri
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
én hivatalosan harmadéves vagyok már, szóval díjaznám, ha nem kéne folyton engedélyért kuncsorognom a rozihoz 😛Stezplayoff miatt kérelem elfogadva.
marad Szaba, Adam8, Tenorx, Newman, Kristóf, Fega és Wyatt, akinek fogni kell a kezét.
több mint 14 éve
én hivatalosan harmadéves vagyok már, szóval díjaznám, ha nem kéne folyton engedélyért kuncsorognom a rozihoz 😛
több mint 14 éve
Köszönöm mindenkinek a gratulációt, még azoknak is, akik nem bírták ki, hogy ne tegyenek bele pikírt megjegyzést. 😛Gabo neked külön gratulálok, nagyszerű csapatot hoztál össze! Annak ellenére, hogy veled minden csatám presztízsküzdelem a hosszú barátságunk folytán, egyáltalán nem éreztem volna magam rosszul, ha Te nyersz, mert méltó lettél volna rá Te is, nagyon tetszik az építkezésed, mind formailag, mind stílusában (nem tréddömping).
A döntőről annyit, hogy a statok alapján nem sok különbség van a 2 csapat között. A 10 pont mindenképpen túlzó. Alig 30 yarddal tettem meg többet, ráadásul nekem eggyel több turnoverem volt. A döntőnek (megint) a védelmem 3rd és 4th down mutatója bizonyult, ennek köszönhetően mi "hatékonyabban használtuk ki" a megtett yardjainkat. Néha szerencse is kell a sikerhez, nekünk ez megvolt, de azt hiszem a csapatom rászolgált erre, nemcsak a mostani szezonjával, hanem az előzőekkel is, amikor éppen ennyi kis mák hiányzott egy-egy meccsen, vagy az idényt nézve, hogy ilyen kevés sérültem legyen mint most volt.
A munkát folytatom a Steelers élén. Én is megpróbálom azt, ami IRL nem sikerült a csapatomnak, legalább PO-ba jutni címvédőként.
További részletek majd a nyilatkozatomban, amelyet ezen a héten adok majd a Post-Gazette-nek. 😊
több mint 14 éve
nem akarjátok előbb megvárni a szezont? 😊
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
ja, engem is lehet keresni az 1/3 ügyében, hajlandó vagyok drágán eladni
több mint 14 éve
Éljen az új Király!Grat Soldi! 😊
több mint 14 éve
grat solditovábbra is lehet bombázni pm-ben 3-4 NT/DE ügyben
keresnék, nem kinálnék a gyengébbek kedvéért, hajlandó vagyok a zsebembe is nyúlni 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Grat Soldi és neked is Gabó.Trash nem lesz.
Hát.... micsoda trash lesz itt azután...Delonso_
Kinyilatkoztatás lesz. A GM isten megosztja a tapasztalatait és intelmeit
több mint 14 éve
Grat Soldi és neked is Gabó.Hát.... micsoda trash lesz itt azután...