GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Illetve sikerült labdát veszítenem pick és kierőszakolt fumble nélkül, ráadásul a redzone-ban.Rulez 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
LOL, most újra végignézve a statokat látom, hogy Ward lateralból csinált TD-t, mert elkapása nincs 😀
több mint 14 éve
Grat Soldi!Úgysem idén akartunk bajnokok lenni, jövőre szerepel a célkitűzések között, azért nem lett volna nagy probléma, ha előrébb hozzuk egy évvel a győzelmet...
A 6 beszopott sack kicsit sok, illetve a redzone-ban igen bénák voltunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
szaba
10 542
Ne már. 😕 Grat soldi, meg neked is gabo. Jöhet a hintőpor Gergelics papának 😊
több mint 14 éve
na csak sikerült kihozni Soldit győztesnekcímvédést várnak el a szurkolók! 😀
grat és akkor azért mondjál le, mert nincs többé motiváció 😀Stez
vígasztaljon mindenkit, hogy a 3 bajnok közül viito visszavonult, yoda elbújdosott, haromt meg nem emlékszik már semmire az egészből 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a csúcson kell abbahagyni 😛Soldival eddig sem lehetett értelmesen vitázni 😛
több mint 14 éve
Jah, igy eleg nehez lesz ezentul ertelmesen vitazni Soldival 😛 de azert termeszetesen grat!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Jajj úristen, apokalipszis, világvége 😀 Ezt fogjuk hallgatni most minden vitában, hogy én már nyertem SBt, te meg nem 😕Viccelek, gratulálok Soldi! Megérdemelet győzelem! (De tényleg ezt fogjuk hallgatni)
több mint 14 éve
na csak sikerült kihozni Soldit győztesnek grat és akkor azért mondjál le, mert nincs többé motiváció 😀
több mint 14 éve
Az en csapatom folyamatosan fejlodik.. nem tudom miert kene lemondanom. Max akkor mondanek le, ha mar mindent elertem volna a csapattal/nyertem egy SB-t...Azok szoktak lemondani, akik 4 év alatt semmit nem értek el csapatukkal. Ugye, Igor? 😛 Én nyertem már trófeát, tehát a Rooney-család bizalma töretlen, a célkitűzést mindig teljesítette a csapat, így az én önbecsülésemmel sincsenek gondok. 😊délutánnem csoda, Soldi biztos lemond, ha sok-sok sikertelen év után most sem tudja bezsebelni a SB-tm nagyon izgul 😛Stez
lol, hsz írás után 1 mp Soldi sms 😀Höri
Még 2 évet tuti vállalok. (Kivéve ha újra bevezetik a vétórendszert. 😛)Soldados
Trofeat 😊 nekem inkabb ez tunik kenyszeresnek, hogy mar az AFC-bajnoki cimert kapott kupaba is ennyire belehabarodtal... mintha maris feladtad volna a dontot? :o
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
rájöttem, Höri tegnap délután óta folyamatosan szimulál, de a madden csak nem akarja kihozni a Steelerst győztesnek..
több mint 14 éve
a célkitűzést mindig teljesítette a csapatSoldadoscélkitűzés: NE nyerj super bowlt 😛
több mint 14 éve
Azok szoktak lemondani, akik 4 év alatt semmit nem értek el csapatukkal. Ugye, Igor? 😛 Én nyertem már trófeát, tehát a Rooney-család bizalma töretlen, a célkitűzést mindig teljesítette a csapat, így az én önbecsülésemmel sincsenek gondok. 😊nem csoda, Soldi biztos lemond, ha sok-sok sikertelen év után most sem tudja bezsebelni a SB-tm nagyon izgul 😛StezMost mi van? Mikor lesz sim, vagy stream vagy videó vagy bármi?délután
Legyen már valami!!! 😛Soldados
Még 2 évet tuti vállalok. (Kivéve ha újra bevezetik a vétórendszert. 😛)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
nem csoda, Soldi biztos lemond, ha sok-sok sikertelen év után most sem tudja bezsebelni a SB-tm nagyon izgul 😛délutánnyilván ha működik, akkor sem nyomom le a superbowlt addig, míg Gabó le nem okézza, hogy ne szimulálva legyen, hanem játszatva.Most mi van? Mikor lesz sim, vagy stream vagy videó vagy bármi?
mondjuk eleve döglött ötlet, mert abban csak 1 RB van örökké 😀 jó, hogy eszembe jutott.Höri
több mint 14 éve
😕 😕délutánnyilván ha működik, akkor sem nyomom le a superbowlt addig, míg Gabó le nem okézza, hogy ne szimulálva legyen, hanem játszatva.Most mi van? Mikor lesz sim, vagy stream vagy videó vagy bármi?
mondjuk eleve döglött ötlet, mert abban csak 1 RB van örökké 😀 jó, hogy eszembe jutott.Höri
Akkor ezek szerint a szegedi viharos időjárás miatt elhalasztották egy nappal az SB-t... Ki látott már ilyet?! 😛
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
délutánMost mi van? Mikor lesz sim, vagy stream vagy videó vagy bármi?a superbowl tökéletes alkalom h teszteld 😀kristofnyilván ha működik, akkor sem nyomom le a superbowlt addig, míg Gabó le nem okézza, hogy ne szimulálva legyen, hanem játszatva.
lol, hsz írás után 1 mp Soldi sms 😀
több mint 14 éve
a sim technikai okok miatt elmarad, így a KC nyerte az idei SB-t, mint a legnagyobb meglepetéscsapat
több mint 14 éve
Most mi van? Mikor lesz sim, vagy stream vagy videó vagy bármi?a superbowl tökéletes alkalom h teszteld 😀kristofnyilván ha működik, akkor sem nyomom le a superbowlt addig, míg Gabó le nem okézza, hogy ne szimulálva legyen, hanem játszatva.
Legyen már valami!!! 😛
több mint 14 éve
a superbowl tökéletes alkalom h teszteld 😀kristofnyilván ha működik, akkor sem nyomom le a superbowlt addig, míg Gabó le nem okézza, hogy ne szimulálva legyen, hanem játszatva.
mondjuk eleve döglött ötlet, mert abban csak 1 RB van örökké 😀 jó, hogy eszembe jutott.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a superbowl tökéletes alkalom h teszteld 😀
több mint 14 éve
Streameld Höri, és akkor még izgalmasabb lesz 😛
több mint 14 éve
uhh, így repül az idő? 😀Huhhh! Az de fasza lenne, akkor nem is nézném meg az eredményt, hanem rögtön a videón izgulnám végig az egészet. 😊
gondoltam rá, hogy rögzítem valamivel, de erre a célra csak mobilom van, abba meg nem fér bele ekkora adat 😀
hacsak nincs valami progi, ami tudja rögzíteni a meccset.Höri