GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Smitty God üzemmódba kapcsolt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
grat soldi, gabo kíváncsi vagyok nagyon a Superbowlra 😉 természetesen grat a kiesetteknek nagyon jól teljesítettek ők is 😊
több mint 14 éve
Döme: mikorra várható Madcat?SoldadosKiment a fejemből, mindjárt meglesz.
több mint 14 éve
Némá megyünk a Superbowlba 😊Boldogság Aprajafalván! 😀
3-mat nyertünk idegenben a PO-ban, remélem a semleges pálya sem fog összezavarni minket 😊
Persze pont Soldi az ellenfél, jó csörte lesz, biztosan méltó helyre kerül a bajnoki cím (nem mintha a Colts-Vikings SB esetén nem így lett volna)
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Döme: mikorra várható Madcat?
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
szaba
10 542
Basszus 😕 Mind1, magas lóról lehet nagyot zuhanni 😛
több mint 14 éve
Höri! Sérülés ezek szerint nem volt egyik oldalon sem? (Mármint a Panthersre és a Steelersre gondolok)Soldadoselfelejtettem.
Roscoe Parrish 10 hét
több mint 14 éve
4 év, 4 elbukott NFC döntő... talán itt az ideje átadni a stafétabotot...😕Go Vikings!lehetne rosszabb is, legalabb nem Scott Norwood a neved..
de ha Soldi nyer.. hat no comment 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Höri! Sérülés ezek szerint nem volt egyik oldalon sem? (Mármint a Panthersre és a Steelersre gondolok)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Grat Soldi és elnézést azoktól, akik nekem szurkoltak 😛HöriKöszönöm. De talán így igazságos, elvégre 3-adszor találkoztunk a PO-ban, ebből az előbbi kettőt Te nyerted, most ez nekem "járt". Aminek különösen örülök, hogy most már senki nem mondhatja, hogy semmit nem nyertem, hiába van jó csapatom, mert azért a Lamar Hunt Trophy és az ezzel járó SB-részvétel mégiscsak valami. Persze a Vince Lombardi Trophy lenne az igazi... 😊
Mondjuk Vikesot rettenetesen sajnálom... 4ből 4 elbukott főcsoportdöntő, az elég frusztráló lehet. De a múlt kötelez 😛 (4 elbukott SB), de nézd a jó oldalát, jó csapatod van minden évben, egyszer csak összejön, plusz a Bills sorozata sokkal gázabb volt IRL. 😊
Az SB-párosításnak különösen örülök több szempontból is. Egyrészt gabóval mindig presztízspárharcot vívunk, elvégre csak gimis osztálytársak és jó haverok vagyunk, másrészt a 3 vereségemből az egyik ellene volt, s akkor nem játszott Big Ben, így most lesz egy reális visszavágó 2 egészen kiváló védelem között úgy, hogy ezúttal én is a legjobb Offense-t tudom pályára küldeni az ő kiváló védelme ellen.
Grat mind Hörinek, mind Vikes-nak kiváló csapatuk van és jó, szoros meccset kívánok gabónak, amelyen nyerjen a jobb. 😊
több mint 14 éve
Grat Soldi és elnézést azoktól, akik nekem szurkoltak 😛Hörihttp://www.youtube.com/watch?v=cEc9W2-NPVs
Grat Soldi és Gabo!
több mint 14 éve
4 év, 4 elbukott NFC döntő... talán itt az ideje átadni a stafétabotot...😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a draftolás igaz. csak sajnos tényleg kurva sok embert herdáltam el utána.Hosszú távon kijön hogy én draftolok a legjobban 😛haromtez egyébként nem igaz, de ha így is lenne, cseréléssel és free agency-vel sikerül akkor is elbasznod 😊Höri
ezen kell változtatnom (2 évvel ezelőtti draftból 3 all-rookie teames (Pollak, Jason Jones, Mayo) és ebből csak Mayoért kaptam rendes értéket. Szóval legalább a hiba megvan
több mint 14 éve
Hosszú távon kijön hogy én draftolok a legjobban 😛haromtez egyébként nem igaz, de ha így is lenne, cseréléssel és free agency-vel sikerül akkor is elbasznod 😊
több mint 14 éve
😕 😕A 3. emberem Dykes inkább roster vagy PS-töltelék, de 3/2 igen jó játékos, az igen jó arány.Soldadospont a Paradicsomban voltál, de írtam, hogy Dykes IR lett triceps szakadás miattFucu
több mint 14 éve
A 3. emberem Dykes inkább roster vagy PS-töltelék, de 3/2 igen jó játékos, az igen jó arány.Soldadospont a Paradicsomban voltál, de írtam, hogy Dykes IR lett triceps szakadás miatt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az első körösöket nem számolom, de a másodikat sem nagyon. evidens hogy Trent Williams és Spikes kezdő. (Chad Jones is az lehetett volna, de így nem.)Az hogy rosteren lesz nálam nem számít. Kezdő, vagy rotációs csere. Ebben kicsit jobban működöm az átlagnál a draft középső és hátsó köreiben de még UDFA-n is.
Hosszú távon kijön hogy én draftolok a legjobban 😛
több mint 14 éve
2008-as draftból, Tyvon Branch és Carl Nicks a kezdő. 😉 A 3. emberem Dykes inkább roster vagy PS-töltelék, de 3/2 igen jó játékos, az igen jó arány.egy ilyen ócska szar szezon után hagy fényezzem legalább a draftomat 😛Soldi itt verte a nyálát, hogy a 3 éve draftolt valakije egy preseason meccsen kezdő lett.Az hogy Hooma/Cunningham kezdo, az sokat elmond az adott egysegrol... 😛 es Gano is hatalmas kiraly :rolleyes:
Az idei draftomból, az első körösökön kívül eddig Az 5. körös Mike Williams és a 6. körös Hoomanawanui lett kezdő és van sansz hogy a szintén 6. körös Cunningham is az legyen 😛 Tavalyról a kicker Gano helye lett megkérdőjelezhetetlen.
Arról nem is beszélve hogy korábbi UDFA-m közül Brad Jones is az lesz. Még Amendolát is én UDFA-ztam, de kivágtam 😊 + Frank Zombo-t is, aki viszont keményen állatkodik a Preseasonban. Még PM-et is megborította 😀haromt
nehogymar fertozokepes legyen a soldadocitis...Igor
Soldi arra volt oda hogy 3 év után egy pre meccsen kezdő OT volt Beatty. Ennyit a draftolásáról 😛haromt
TAVALYI draftomból (ne ferdíts haromt 😉) már újoncként kezdő volt Moreno, Vasquez, Sammie Lee Hill, egyik sem vallott szégyent, és a többi is végig rosteren volt, idén Beatty és Sherod Martin is kezdő lesz, de sajna Hill Suh miatt kikerül a kezdőből. Patrick Turner szintén rosteren lesz (nem bántam Camarillo elcserélését 😊), Gilbertet eltrédeltem, Brandstater pedig szvsz vmelyik PS-en fog kikötni.
több mint 14 éve
Nekem idén kezd Graham, Burnett, Vernernek is sansza van rá, Dexter Davis Seattle TC MVP lett, Stephens kitúrta Luigst, Dodge kezd a Giantsben és Galette is elég jó eddig a Saintsben 😊 Jónak néz ki ez a draft eddig, Damian Williamsnek kéne még mutatni valamit, Dixon elé meg sajnos jött Westbrook.egy ilyen ócska szar szezon után hagy fényezzem legalább a draftomat 😛Soldi itt verte a nyálát, hogy a 3 éve draftolt valakije egy preseason meccsen kezdő lett.Az hogy Hooma/Cunningham kezdo, az sokat elmond az adott egysegrol... 😛 es Gano is hatalmas kiraly :rolleyes:
Az idei draftomból, az első körösökön kívül eddig Az 5. körös Mike Williams és a 6. körös Hoomanawanui lett kezdő és van sansz hogy a szintén 6. körös Cunningham is az legyen 😛 Tavalyról a kicker Gano helye lett megkérdőjelezhetetlen.
Arról nem is beszélve hogy korábbi UDFA-m közül Brad Jones is az lesz. Még Amendolát is én UDFA-ztam, de kivágtam 😊 + Frank Zombo-t is, aki viszont keményen állatkodik a Preseasonban. Még PM-et is megborította 😀haromt
Soldi arra volt oda hogy 3 év után egy pre meccsen kezdő OT volt Beatty. Ennyit a draftolásáról 😛haromt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egy ilyen ócska szar szezon után hagy fényezzem legalább a draftomat 😛Soldi itt verte a nyálát, hogy a 3 éve draftolt valakije egy preseason meccsen kezdő lett.Az hogy Hooma/Cunningham kezdo, az sokat elmond az adott egysegrol... 😛 es Gano is hatalmas kiraly :rolleyes:
Soldi arra volt oda hogy 3 év után egy pre meccsen kezdő OT volt Beatty. Ennyit a draftolásáról 😛
több mint 14 éve
Soldi itt verte a nyálát, hogy a 3 éve draftolt valakije egy preseason meccsen kezdő lett.Az hogy Hooma/Cunningham kezdo, az sokat elmond az adott egysegrol... 😛 es Gano is hatalmas kiraly :rolleyes:
nehogymar fertozokepes legyen a soldadocitis...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Soldi itt verte a nyálát, hogy a 3 éve draftolt valakije egy preseason meccsen kezdő lett.Az idei draftomból, az első körösökön kívül eddig Az 5. körös Mike Williams és a 6. körös Hoomanawanui lett kezdő és van sansz hogy a szintén 6. körös Cunningham is az legyen 😛 Tavalyról a kicker Gano helye lett megkérdőjelezhetetlen.
Arról nem is beszélve hogy korábbi UDFA-m közül Brad Jones is az lesz. Még Amendolát is én UDFA-ztam, de kivágtam 😊 + Frank Zombo-t is, aki viszont keményen állatkodik a Preseasonban. Még PM-et is megborította 😀
több mint 14 éve
Toston szépen kapja a carryket egyelőre a Ramsben, reméljük SJ mögött alapszakaszban is szóhoz jut majd, meg a többi UDFA-mnak sem ártana 😀tenorx meg biztos nem boldog, nem volt szép Avery sérülése
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
üdv, holnap reggel eltávozok horvátországba, szeptember 3-ig nem nagyon leszek erre, ha lenne bármi is, amiben dönteni kellsok sikert mindenkinek a po-ban, és előre grat a nyertesnek 😊