GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
szaba
10 537
Ne sírj mester, neked már megköszöntem párszor (nézz rá a secondary-dre 😀)Welcome back on board. Kösz tenorx, tudtam h te supporter vagy 😊szaba😕 😕 😕briareos
több mint 14 éve
Welcome back on board. Kösz tenorx, tudtam h te supporter vagy 😊szaba😕 😕 😕
több mint 14 éve
szaba
10 537
Welcome back on board. Kösz tenorx, tudtam h te supporter vagy 😊
több mint 14 éve
Szerencsés helyzetben voltam, nem kellett kezdőtől megválnom, a backup-okat meg hasonló kaliberű játékosokkal pótoltam, kevesebbért, mint amennyiért hosszabbítanom kellett volna Jeanty-vel vagy Moore-ral... Brackett meg jó volt, bár fél szezont kihagyta, de PO-ban már játszik.😊EJ Henderson meg úgy néz ki, képes stabilan jó játékot felmutatni, szóval lehet nem kellett volna megválni tőle, de ezt előre nem lehetett látni... Nem semmi az az ember.
több mint 14 éve
könnyű megtartani a kezdőket ha úgy indultál hogy a legtöbb rookie contractban volt vagy valami elbaszott kicsiben.ilyet se hittem volna, de egyszer egyetértek tibivel 😀
Elhiszem hogy nehéz volt összerakni vikes GM csapatát, de például idén ő nem csinált semmit. 1 hosszabbítása lett volna még az sem sikerült, nem tradelt, nem FA-zott csak minimálisan, és nem is draftolt.
Ez nálam nem ér gm of the YEAR szavazatot.haromt
több mint 14 éve
hmmén spec már láttam, de mivel nem pontos, nem is foglalkoztam vele, így első ránézésre csak Andre Smith és Hali tűnik fel, hogy nincs rajta, de még biztos van más is, mondjuk az látszik, hogy sokat változtattam, kellett is a szerződések miatt és a fiatalítások miatt, de szerintem jól megoldottamWyattde Bracketten kívül tényleg nem volt más.Hmmm, eddig ezt a funkciót fel se fedeztem a Madcatben. 😊 Köszi, Höri.Soldados
Henderson ugyebár elment, nyilván helyette jött ő.
Ben Leber jött vissza Jeanty helyett
Snelling és Mewelde Moore helyett meg Mike Bell és Julius Jones.
meg 5. WR-nek Arnaz Battle.
ez a menü majdnem mindent ír http://nfl.hu/madcat/offseason.php?team=Vikings&year=2010&skin=default csak azokat ne, akinek nem volt csapata tavaly.
bár nála van Meskó, így értem a hype-ot 😊Höri
lehet azért mert Andre Smith tavaly André Smith néven nyomta.
Halit nem tudom, lehet a posztváltás viselte meg a rendszert.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
én spec már láttam, de mivel nem pontos, nem is foglalkoztam vele, így első ránézésre csak Andre Smith és Hali tűnik fel, hogy nincs rajta, de még biztos van más is, mondjuk az látszik, hogy sokat változtattam, kellett is a szerződések miatt és a fiatalítások miatt, de szerintem jól megoldottamHmmm, eddig ezt a funkciót fel se fedeztem a Madcatben. 😊 Köszi, Höri.SoldadosVikes-nak kevés húzása volt idén, de azok tetszettek. Pl Brackett.Soldadosde Bracketten kívül tényleg nem volt más.
ez a menü majdnem mindent ír http://nfl.hu/madcat/offseason.php?team=Vikings&year=2010&skin=default csak azokat ne, akinek nem volt csapata tavaly.
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
na most nézem, hogy azért pusztítottam kicsit a Colts játékosait, azért sorry 😛Rajna: ez van, most öngyilkos ettől még nem leszek 😛
több mint 14 éve
Akkor nyertem, 29 változás 😀Hmmm, eddig ezt a funkciót fel se fedeztem a Madcatben. 😊 Köszi, Höri.SoldadosVikes-nak kevés húzása volt idén, de azok tetszettek. Pl Brackett.Soldadosde Bracketten kívül tényleg nem volt más.
http://nfl.hu/madcat/offseason.php?team=Lions&year=2010&skin=default
több mint 14 éve
Hmmm, eddig ezt a funkciót fel se fedeztem a Madcatben. 😊 Köszi, Höri.Vikes-nak kevés húzása volt idén, de azok tetszettek. Pl Brackett.Soldadosde Bracketten kívül tényleg nem volt más.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
En nem is panaszkodtam serulesekre, valoban jo evem volt.. Tulok fajt a vegen, de nem mulott rajta aztan semmi.Na, majdnem megjosoltam az elso harmat.. Gabonak grat magasan nyert, Szegecs, Stez talan mogottuk? De a Hori/Vikes duot benyomtak egyesek.. booo 😛
En speciel tovabbra sem latom, hogy a Vikes v. Saints/Panthers kozott mi ez a nagy kulonbseg.. plane, hogy utobbiaknak komolyabb volt a menetrendje. Ugy latszik, mas szempontok alapjan szavatunk.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Vikes-nak kevés húzása volt idén, de azok tetszettek. Pl Brackett.Soldadosde Bracketten kívül tényleg nem volt más.
bár nála van Meskó, így értem a hype-ot 😊
több mint 14 éve
Jövőre durva éve lesz Vikesnak, AP fizetése kicsit megnő 😊
több mint 14 éve
könnyű megtartani a kezdőket ha úgy indultál hogy a legtöbb rookie contractban volt vagy valami elbaszott kicsiben.Szvsz pont a rookie szerződés után nehéz őket megtartani, mert hirtelen a 6-700k-s szerződésekből többmilliósok lesznek, s erre vhogy keretet kell teremteni. Amikor veteránnal hosszabbítasz az már könnyebb, mert a fizetése valszeg nem fog tovább emelkedni az addigiakhoz képest, sőt akár csökkenhet is, ha már korosabb egyénről beszélünk.
Elhiszem hogy nehéz volt összerakni vikes GM csapatát, de például idén ő nem csinált semmit. 1 hosszabbítása lett volna még az sem sikerült, nem tradelt, nem FA-zott csak minimálisan, és nem is draftolt.
Ez nálam nem ér gm of the YEAR szavazatot.haromt
Vikes-nak kevés húzása volt idén, de azok tetszettek. Pl Brackett.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
az nem kis mennyiségű új hsz, élmény lesz majd visszaolvasni, de először is:Grat Höri a győzelemhez, és a Konferencia döntőhöz!
remélem, 1-2 éven belül beérik a csapatom nekem is 😊
több mint 14 éve
mákod van amúgy Soldi, hogy Wyatt leölte az LT-m, meg a no2 WR-em...HöriIdén nekem nagyon nagy szerencsém volt a sérülésekkel, ezt írtam is már. RB-k voltak sérültek, de abból pont van 3 elfogadható, plusz a kezdő QB dőlt ki asszem 4 meccsre, de abból a 2 "könnyű" meccset így is hozni tudtam. Talán még a csere safetym és 2 csere OL-emberem volt pár hétig maródi. Ez igen nagy mák.
De azt se feledjük, hogy tavaly pl mekkorát szívtam ezzel, volt amikor egyszerre 3 kezdő LB-m volt sérült! Azért ez durva és így is meg lett a 11-5 és az AFC-2. hely. Aztán a PO-ra meg asszem Holmes dőlt ki. De ahogy pókerben a szerencse, úgy Maddenben a sérülések is kiegyenlítődnek. 😊
Tavaly Igor is sokat szívott, most nem igazán panaszkodhat ő sem erre. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
könnyű megtartani a kezdőket ha úgy indultál hogy a legtöbb rookie contractban volt vagy valami elbaszott kicsiben.Elhiszem hogy nehéz volt összerakni vikes GM csapatát, de például idén ő nem csinált semmit. 1 hosszabbítása lett volna még az sem sikerült, nem tradelt, nem FA-zott csak minimálisan, és nem is draftolt.
Ez nálam nem ér gm of the YEAR szavazatot.
több mint 14 éve
mákod van amúgy Soldi, hogy Wyatt leölte az LT-m, meg a no2 WR-em...
több mint 14 éve
Tavaly/ket eve se volt kivalo vedelmem, epp ez a lenyeg.. iden meg bottom 5 lett belole.Soldi: de nem erted, nektek igy is van 4-5 sztarjatekos mindkettotoknel, kulcsposzton - es olyan poszton ami szamott/bejott Maddenben.Én nem Maddennek építek csapatot. Lehet, hogy a Maddent nem érdekli az OL, én mégis nagyon rendbe raktam. Áttérve a Ravensre, hiába volt kiváló védelmed, mit vártál Brohmtól? így valóban nem lehet messzire jutni. És ne mondd, hogy nem lehetett volna ennél jobb QB-t szerezni. De amúgy egyénileg az én védelmem sem volt sehol, se sackekben se INT-ekben, se Troy, se Woodley. Az összhatás mégis kijött. De ha szted könnyű 9-10 kezdőt megtartani, vagy megfelelően pótolni, akkor nincs miről beszélni, mert akkor olyan messze vannak az álláspontjaink, hogy képtelenség közelíteni egymás felé. 😊Soldados
Az en Ray Lewis-Suggs-Ed Reed triommal olyan sokra mentem.. Ed nem szerez ketszerannyi picket, mint amennyit illene, Ray serult volt, Suggs szar.. az OL-m pl. kriminalis IR-hez kepest (mondjuk OL-lel megintcsak nehez Maddenben nyerni), ugyanez az idei futoegysegem.
Ha nincs a Vince-bug, sztem ez megint egy 8-8 ev lett volna..
De legalabb jovore ezt is elvesszuk, es minthogy a franchise QB-m passzolni nem tud, jovore igen kemeny leszek :cool:Igor
Igazabol abszolut nem arra valaszoltal, amit mondani akartam... vagy amire utaltam 😐 mindegy.
Megtartani nem lehet 9-10 kezdot.. de potolni lehet oket.. es egy reszuket meg lehet tartani.
Nem annyira nehez, mint gondolod sztem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Soldi: de nem erted, nektek igy is van 4-5 sztarjatekos mindkettotoknel, kulcsposzton - es olyan poszton ami szamott/bejott Maddenben.Én nem Maddennek építek csapatot. Lehet, hogy a Maddent nem érdekli az OL, én mégis nagyon rendbe raktam. Áttérve a Ravensre, hiába volt kiváló védelmed, mit vártál Brohmtól? így valóban nem lehet messzire jutni. És ne mondd, hogy nem lehetett volna ennél jobb QB-t szerezni. De amúgy egyénileg az én védelmem sem volt sehol, se sackekben se INT-ekben, se Troy, se Woodley. Az összhatás mégis kijött. De ha szted könnyű 9-10 kezdőt megtartani, vagy megfelelően pótolni, akkor nincs miről beszélni, mert akkor olyan messze vannak az álláspontjaink, hogy képtelenség közelíteni egymás felé. 😊
Az en Ray Lewis-Suggs-Ed Reed triommal olyan sokra mentem.. Ed nem szerez ketszerannyi picket, mint amennyit illene, Ray serult volt, Suggs szar.. az OL-m pl. kriminalis IR-hez kepest (mondjuk OL-lel megintcsak nehez Maddenben nyerni), ugyanez az idei futoegysegem.
De legalabb jovore ezt is elvesszuk, es minthogy a franchise QB-m passzolni nem tud, jovore igen kemeny leszek :cool:Igor
több mint 14 éve
na mit mondjak szabának, miért nem tud ide írni?briareosaz igazat, csakis a színtiszta igazat
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
na mit mondjak szabának, miért nem tud ide írni?
több mint 14 éve
Jo, ez a 100/1 esete.. de legalabb mutatja milyen jol UDFA-ztam 😛Claytont is kiraktam.. aztan o is 12 TD-s evet csinal. Szerintem csak engem utalnak.
Soldi: de nem erted, nektek igy is van 4-5 sztarjatekos mindkettotoknel, kulcsposzton - es olyan poszton ami szamott/bejott Maddenben.
De legalabb jovore ezt is elvesszuk, es minthogy a franchise QB-m passzolni nem tud, jovore igen kemeny leszek :cool:
több mint 14 éve
támogatomnem az a kérdés, hogy triad alkalmas-e, hanem az, hogy akarjuk-e szabátSzegecsnem
de yoda,joci és fega is repüljönbriareos
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a capbünti minimalizálása az arcon lévő bőr vastagságának kérdése. de ezt már mondtam sokszor...