GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 219
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
én örülnék ha 8-9 millióba kerülne Manning, de az igazából 15 millió 😛nyilván igaza van Igornak abban, hogy több munka kell ahhoz, hogy egy gyenge csapatból playoff team legyen, mint hogy én PO szinten tartsak egy ligaéllovast.
de azért olyan haj de szar munkát sem végzek szvsz, nyilván zajos ügyleteket nem csinálok mer nincs rá szükség. a drafton meg 3 éve húzgálok be immár kezdőjátékosokat a védelembe, amire speciel egész büszke vagyok, mégha a D# önmagában nem is jó 😊 de nekem ennyi elég jelenleg, szóval a szisztémám működik.
és Ork is jól egészítette ki: sem Manning, sem Wayne, sem Addai szerződését én csináltam, mind az alapkerettel nyomja. (jövőre jár le Addai, többiek később).
Azok közül, akik számítanak, Brackett és Dallas Clark elment, mégpedig olyan pénzért, amit a büdös életben nem tudtam volna kicsengetni. De szereztem egy Cooley-t, aki simán ugyanazt tudja, mint Clark, szóval ez mind1. Brackett hiányzik, ezt Vikes is leírta, de belefér, mint látható.
Saturday volt kb az egyetlen alapColts akivel sikerül hosszabítani, de pl Chris Snee sem kis név a posztján, és vele pl már nekem kellett megállapodnom.
(meghát azért Igor, te voltál, aki kirakta a PS-éből Garcont 😀 )
több mint 14 éve
Ja.. hacsak nem indultal 3-4 olyan emberrel, akinek meg 2011-ig nyogod a capbuntijet.Szvsz nem véletlen a 4/4 PO sem nálam, sem Hörinél, továbbá ha megnézzük alaposan kicseréltük a gárda keretét, hogy a legnagyobb sztárokat megtarthassuk. De így is van mindkettőnknek komoly vesztesége, amikor bizony áldozatot kell hozni (Harrison, Clark és még sorolhatnám), de az sem mindegy kit engedünk el, hogyan és miért (lásd Harrison), miként pótoljuk őket. Szvsz pl az én Steelersöm erősebb, mint amit annó átvettem, s legfőképpen a OL-t érdemes e tekintetben megnézni, s bizony 9-10 lejáró kezdő szerződését rohadtul nem könnyű megoldani. 😉
Egyebkent nem feltetlen kell minimalizalni.. nem biztos, hogy az a nyero.. 😉
Annyit mondtam, ebbol a harombol, teged raknalak a legmagasabbra.. de sztem TOP 10-be meg teged sem. 😉
(Es azert mert valaki kezdo, nem biztos, hogy Hall of Famer 😛)Igor
Én pl TOP5-be tenném mindhárom szóban forgó GM-et az összteljesítmény alapján. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ja.. hacsak nem indultal 3-4 olyan emberrel, akinek meg 2011-ig nyogod a capbuntijet. Egyebkent nem feltetlen kell minimalizalni.. nem biztos, hogy az a nyero.. 😉
Annyit mondtam, ebbol a harombol, teged raknalak a legmagasabbra.. de sztem TOP 10-be meg teged sem. 😉
(Es azert mert valaki kezdo, nem biztos, hogy Hall of Famer 😛)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Az is művészet, hogy minimalizáld a cutbüntit 😉, ugyanis ez elengedhetetlen ahhopz, hogy PM és BB és a többi sztár melletta csapatod maradék része is megüsse a kellő színvonalat. (Nekem pl most 9-10 kezdőmnek járt le a szerződése, s nem volt egyszerű úgy manőverezni, hogy nagyrészét megtartsam, a többit pedig MEGFELELŐEN pótoljam.Végülis azzal nyertem, hogy Clausen rookie QB. 90 yardot passzolt, ugyan nem volt INT-je, de így nem lehet meccset nyerni a PO-ban, úgyhogy ezzel nyertem.Sztem meg egyaltalan nem annyira nehez.. plane ha megnezzuk, hogy mennyi a cutbuntitek.
Ettől függetlenül jár a gratuláció az egész idényért Steznek és a Chiefs-nek.
Igor: egyáltalán nem könnyű egyben tartani egy csapatot, főleg nem PM fizetésével, de Hörinek, vagy éppen Vikes-nak évről évre sikerül. Amúgy nálam Vikes az első. 😉Soldados
Most kiszortam en is 7-8 millert franchise QB-re.. van 8-9 milla buntim, mar ott vagyok penzugyileg mint Hori.
Ehhez kepest, sztem a maradek csapatom, a QB nelkul, erosebb mint a Colts... persze o meg mindig a PO-ban van, en meg nem.. szoval megiscsak szamit valamit a poszt 😊
AP-t is igen nehez megtartani, a rookie szerzodesevel.. es Harvin-trade, ugye.
Meg ebbol a harmasbol Soldi az aki a legjobban keveri a lapokat, sztem - ugh, hanyingerem van kimondani is.. de ott is volt alapbol 5-6 elit vedo, meg BB.Igor
A bókot pedig köszönöm, tőled különösen jól esik. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Végülis azzal nyertem, hogy Clausen rookie QB. 90 yardot passzolt, ugyan nem volt INT-je, de így nem lehet meccset nyerni a PO-ban, úgyhogy ezzel nyertem.Sztem meg egyaltalan nem annyira nehez.. plane ha megnezzuk, hogy mennyi a cutbuntitek.
Ettől függetlenül jár a gratuláció az egész idényért Steznek és a Chiefs-nek.
Igor: egyáltalán nem könnyű egyben tartani egy csapatot, főleg nem PM fizetésével, de Hörinek, vagy éppen Vikes-nak évről évre sikerül. Amúgy nálam Vikes az első. 😉Soldados
Most kiszortam en is 7-8 millert franchise QB-re.. van 8-9 milla buntim, mar ott vagyok penzugyileg mint Hori.
Ehhez kepest, sztem a maradek csapatom, a QB nelkul, erosebb mint a Colts... persze o meg mindig a PO-ban van, en meg nem.. szoval megiscsak szamit valamit a poszt 😊
AP-t is igen nehez megtartani, a rookie szerzodesevel.. es Harvin-trade, ugye.
Meg ebbol a harmasbol Soldi az aki a legjobban keveri a lapokat, sztem - ugh, hanyingerem van kimondani is.. de ott is volt alapbol 5-6 elit vedo, meg BB.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
nem az a kérdés, hogy triad alkalmas-e, hanem az, hogy akarjuk-e szabátSzegecsnem
de yoda,joci és fega is repüljön
több mint 14 éve
😀 Pedig át is baszott egy tradedel, olcsóbban odaadtam Wyattnek Shaun Phillipset 😛Nálam is ott van Gerald Alexander, szal jöhet 😊 Amúgy meg szaba nélkül nincs GM! 😀“Összenő, ami összetartozik”Szegecs
I'm with Szabatenorx
több mint 14 éve
Nálam is ott van Gerald Alexander, szal jöhet 😊 Amúgy meg szaba nélkül nincs GM! 😀“Összenő, ami összetartozik”
I'm with Szabatenorx
The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Nálam is ott van Gerald Alexander, szal jöhet 😊 Amúgy meg szaba nélkül nincs GM! 😀I'm with Szaba
több mint 14 éve
nem az a kérdés, hogy triad alkalmas-e, hanem az, hogy akarjuk-e szabát
több mint 14 éve
no offense to iktriad de sztem nem alkalmasbár nekem is van jags playerem 😀
több mint 14 éve
szaba kérdezi h kibasztuk-e gm gameből mert nem tud írni beletriadot a gmbe
na? igen? 😀briareos
több mint 14 éve
braxa88
12 534
van 1-2 IRL jags játékosom, szal felőlem jöhetszaba kérdezi h kibasztuk-e gm gameből mert nem tud írni beleJöhet iktriad!tenorx
na? igen? 😀briareos
több mint 14 éve
szaba kérdezi h kibasztuk-e gm gameből mert nem tud írni beleJöhet iktriad!
na? igen? 😀briareos
több mint 14 éve
szaba kérdezi h kibasztuk-e gm gameből mert nem tud írni belena? igen? 😀
több mint 14 éve
Végülis azzal nyertem, hogy Clausen rookie QB. 90 yardot passzolt, ugyan nem volt INT-je, de így nem lehet meccset nyerni a PO-ban, úgyhogy ezzel nyertem.Ettől függetlenül jár a gratuláció az egész idényért Steznek és a Chiefs-nek.
Igor: egyáltalán nem könnyű egyben tartani egy csapatot, főleg nem PM fizetésével, de Hörinek, vagy éppen Vikes-nak évről évre sikerül. Amúgy nálam Vikes az első. 😉
több mint 14 éve
Bocs diktator ur.. de en tovabbra sem ertem, hogy Hori mitol a legjobb/masodik GM. Ha van egy 70%-kal dobalo 99-es franchise QB-d, ott van mellette Wayne, egy tulertekelt Addai es egy jol osszerakott OL (itt jar egyedul a pirospont), es nagylelkuen egy teljesen kozepszeru D.szerintem mindkettőnek még a kezdeti szerződése van
Hori az OL-n javitott kicsit, kulonben annyi volt a dolga, hogy resign PM, resign Wayne, es egy-ket tulertekelt veterant cutoljon.Igor
több mint 14 éve
Bocs diktator ur.. de en tovabbra sem ertem, hogy Hori mitol a legjobb/masodik GM. Ha van egy 70%-kal dobalo 99-es franchise QB-d, ott van mellette Wayne, egy tulertekelt Addai es egy jol osszerakott OL (itt jar egyedul a pirospont), es nagylelkuen egy teljesen kozepszeru D.Hori az OL-n javitott kicsit, kulonben annyi volt a dolga, hogy resign PM, resign Wayne, es egy-ket tulertekelt veterant cutoljon.
több mint 14 éve
Hát eddig az O-m volt pont erős, ma leszerepeltünk, de legalább nem vert agyon a Steelers, nem baj remek szezon volt a srácoktólKöszi.
grat Soldi a győzelemhezStez
Csalódott lettem volna, ha most kikapok, mert jobbnak tartom a csapatom. Viszont innentől bármi lehet. Csupa nagyon jó csapat van bent, bárkitől ki lehet kapnio, egyik sem ciki, ha nem vernek agyon. Tehát most már kijelenthetem, hogy elégedett vagyok, bármi is lesz, persze jó lenne nyerni, de szvsz a Colts elleni csata coin flip.
Amúgy a Colts-Steelers sorozatban 3. évben van, az eddigi 2-t Höri nyerte. Lassan olyan presztízspárharc lesz, mint a Raiders-Steelers volt IRL a 70-es években. 😊 (Ott sorozatban 5 találkozás a PO-ban)
több mint 14 éve
Kéred a saját picked? 😀 Amúgy lesz egy top28as pickem mostmár mindenképp.hát neked már rég tradelned kéne 😛Stezköcsög vagyHöriBocsi, örihari sosetali 😀 Amúgy meg így nem olyan várós a sim, hogy ha be se jutott a csapat 😕tenorx
több mint 14 éve
hát neked már rég tradelned kéne 😛Bocsi, örihari sosetali 😀 Amúgy meg így nem olyan várós a sim, hogy ha be se jutott a csapat 😕tenorxHány resim után sikerült? 😊tenorxköcsög vagyHöri
több mint 14 éve
Bocsi, örihari sosetali 😀 Amúgy meg így nem olyan várós a sim, hogy ha be se jutott a csapat 😕köcsög vagyHöriManning 6 TD 😀Hány resim után sikerült? 😊tenorx
szevasztokHöri
több mint 14 éve
Hát eddig az O-m volt pont erős, ma leszerepeltünk, de legalább nem vert agyon a Steelers, nem baj remek szezon volt a srácoktólgrat Soldi a győzelemhez
több mint 14 éve
Szvsz nem ennyire egyszerű a helyzet. Pl Vikes mitől nyomott dominánsabb szezont, mint a Steelers? Attól az 1 plusz győzelemtől? Mert pl az én 3 vereségemből 2-t a kezdő QB-m nélkül szenvedtem el. 😊Az legfeljebb azért van, mert nem vagy népszerű 😛 és Wyatt sem. De Höri pl. most elég jól áll, simán nyerne. A Vikes szezonja dominánsabbnak tűnt mert csak a végén eresztettek le. Bennem elég nagynak maradt emg,s ztem a többiekben is, ezért szavaztak oda.
amúgy ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ennyire szűk ez a lista: Pats, Colts, Steelers. Ha 16-0 lenne, akkor sem vagyok benne biztos, hogy ezen csapatok GM-jei nyernék a szavazást.Soldados
Nem mellesleg énis csinálhatok bármit, nem fogok nyerni 😛 minden évben PO-zom aztán nem kapok semmit, mondjuk playoffrunom nem volt még de az keveseknek. Akinek konstans jó csapata van csak a legjobb mérleggel tud szavazatot nyerni, és persze kell hozzá userszimpátia.
több mint 14 éve
köcsög vagyManning 6 TD 😀Hány resim után sikerült? 😊tenorx
szevasztokHöri