GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
sírni tudnék fetomy 😛zsíííír, kérem a szaba awardot 😀
Érkező (sosem tudom, hogy akit cutoltak, és úgy igazoltam le, beleszámítanak-e, de tessék, mindkettő cut után jött ide)fetomyelső hsz
NAGYON FONTOS: azok nem számítanak, akiket cutoltál, vagy akik cutolva voltak és úgy szedted fel.SoldadosHöri
amúgy király, először van, hogy egyáltalán szóba jöhet valami 😀 (bár nem tudom egy minimálbéresért jár-e egyáltalán 😛)
több mint 15 éve
És valóban csak egy csapat volt a pályán, a 49ers nem nagyon csinált semmit 😀fetomy, Milloy hozzám tuti nem jött.somoskovigigen, 3szor nyitottam meg a te rosteredet, abból 1szer úgy, hogy már tudtam, hogy a Bucs roster kellene, de a beírásánál csak te maradtál meg... Valahogy a 49ers és a Bucs csapatait mindig keverem IRL is...
(milyen fasza is volt a hétvégén, biztos azért untam annyira a meccset, mert azt hittem végig egy csapat támadt 😀)fetomy
több mint 15 éve
sírni tudnék fetomy 😛Érkező (sosem tudom, hogy akit cutoltak, és úgy igazoltam le, beleszámítanak-e, de tessék, mindkettő cut után jött ide)fetomyelső hsz
NAGYON FONTOS: azok nem számítanak, akiket cutoltál, vagy akik cutolva voltak és úgy szedted fel.Soldados
több mint 15 éve
fetomy, Milloy hozzám tuti nem jött.somoskovigigen, 3szor nyitottam meg a te rosteredet, abból 1szer úgy, hogy már tudtam, hogy a Bucs roster kellene, de a beírásánál csak te maradtál meg... Valahogy a 49ers és a Bucs csapatait mindig keverem IRL is...
(milyen fasza is volt a hétvégén, biztos azért untam annyira a meccset, mert azt hittem végig egy csapat támadt 😀)
több mint 15 éve
Collie 😕
több mint 15 éve
Bowe + Blair White 😊egy fasz vagyok amiért nem cseréltem el Whiteot Joe Webbre 😀
mindenki más 😕kristof
több mint 15 éve
Bowe + Blair White 😊mindenki más 😕
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
a maradék 12 GM-et is bíztatom a comp pick topikba történő beírásra.Majd megcsinálom. De még ráér.
segítő anyag a hiv. közlemények között van.
a két rookienak majd megcsinálom ha nem boldogul.Höri
több mint 15 éve
a maradék 12 GM-et is bíztatom a comp pick topikba történő beírásra.segítő anyag a hiv. közlemények között van.
a két rookienak majd megcsinálom ha nem boldogul.
több mint 15 éve
természetes, hogy mindenki nagyon meggyőzően fel tudja vázolni, miért is nem vágja majd ki tényleg 😊 ez is része a dolognak, csak az előbb kifelejtettem 😊az én két emberem nem szar csak drága. De már megterveztem a rostert RFA aláírásokkal és így vagyok 60 misi körül tehát nyugodtan maradhat Hope és Johnson is. Én ezért írtam oda.haromtfetomy szerintem te sem gondolod komolyan hogy Hassie-t el tudod adni 😛JJ Tillertudod, hogy örök optimista vagyok ^^
mellesleg amíg Alex Smith-el mer valaki próbálkozni... 😀
Amúgy bírom, hogy mindenki odaírja a szar de drága emberéhez, hogy nem fogja kivágni, aztán a végén valahogy mégis ezek 90%-a kivágóhídra kerül.. 😀fetomy
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
az én két emberem nem szar csak drága. De már megterveztem a rostert RFA aláírásokkal és így vagyok 60 misi körül tehát nyugodtan maradhat Hope és Johnson is. Én ezért írtam oda.fetomy szerintem te sem gondolod komolyan hogy Hassie-t el tudod adni 😛JJ Tillertudod, hogy örök optimista vagyok ^^
Amúgy bírom, hogy mindenki odaírja a szar de drága emberéhez, hogy nem fogja kivágni, aztán a végén valahogy mégis ezek 90%-a kivágóhídra kerül.. 😀fetomy
több mint 15 éve
fetomy szerintem te sem gondolod komolyan hogy Hassie-t el tudod adni 😛JJ Tillertudod, hogy örök optimista vagyok ^^
Amúgy bírom, hogy mindenki odaírja a szar de drága emberéhez, hogy nem fogja kivágni, aztán a végén valahogy mégis ezek 90%-a kivágóhídra kerül.. 😀
több mint 15 éve
fetomy szerintem te sem gondolod komolyan hogy Hassie-t el tudod adni 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
na akkor így 2 helyet visszaestek a FÁK (Reece került be Keiland helyett) és Joci is előrement 3-4 helyet 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
csak véletlen vettem észre tegnap amikor csináltam a franchise taget. kibaszik magával eléggé joci nem kell nekünk is 😊Höri,wow
A Rotoban Keiland Williams az FA-knál szerepel, pedig a Giants rosterén van.haromt
akkor majd javítom az egészet.Höri
több mint 15 éve
😊 tenyleg nalam Hardesty is elkoszont, csoda hogy egyaltalan igy is allok
több mint 15 éve
Hát ha az ember kezdő RB-je, és kezdő QB-ja kihagy 4 illetve 5 meccset a 9-ből (ráadásul előbbi 35 pontos átlagot hoz a meccsein), akkor elég nehéz élmezőnyben járkálni fantasy szempontból 😉kösz Höri,hogy megcsináltad a Rototszívesen, máris nagyobb a visszhangja, mint az előzőnek 😛
North Powa! 😛Newman
Legjobb WR a free agents csapatban 😀Igorakinek a csapata a FA-k mögött van, az gondolkozzon el.Höri
több mint 15 éve
Höri,wow
A Rotoban Keiland Williams az FA-knál szerepel, pedig a Giants rosterén van.haromt
akkor majd javítom az egészet.
több mint 15 éve
Ok de ha szerzodteti egy qb nelkuli csapat elmegy a kedve a egesztol
több mint 15 éve
Ez nem ha. Mióta visszatért, mindenki el van ájulva tőle.Ha vanDelonso_az egyszál James Harrison jutott be, de ő is azzal hogy tavaly tageltem.na Moss is kezet foghat VJ-vel, de VJ-nek legalább van jövője mondjukStez
De a legjobban fizetett WR egy meccset sem játszott és az egyik legjobban fizetett rúgónak meg nincs csapata 😀haromt
több mint 15 éve
Ha vanaz egyszál James Harrison jutott be, de ő is azzal hogy tavaly tageltem.na Moss is kezet foghat VJ-vel, de VJ-nek legalább van jövője mondjukStez
De a legjobban fizetett WR egy meccset sem játszott és az egyik legjobban fizetett rúgónak meg nincs csapata 😀haromt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Höri,A Rotoban Keiland Williams az FA-knál szerepel, pedig a Giants rosterén van.
több mint 15 éve
Clausennek is van 😛az egyszál James Harrison jutott be, de ő is azzal hogy tavaly tageltem.na Moss is kezet foghat VJ-vel, de VJ-nek legalább van jövője mondjukStez

több mint 15 éve
Tudom h volt már a Bucs-topikban, de itt kell kárörvendeni tibin:Not the way to start the weekend. RT @ProFootballTalk: Tampa's Mike Williams arrested for DUI http://wp.me/p14QSB-nOa
😀