GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Na a Packers idén lehet elôvette a “hogyan üldözzük el Rodgerst” könyvét. AJ Dillon a második körben elég erős.Na lassan úgy érzem, hogy ha azt nézzük kit hol húztak (irl vs GM), akkor Dalton Keene-nel elég nagy stealt csináltam. IRL 3/37 va GM 6/28.Deguarat a hetedik körben vittem ki. A GB kivittek IRL a harmadikban.
Bàr fingom nincs BB mi az istent làtott benne ilyen hamar, de valamit csak tudhat 🤔
Paul43
ljambrik
De làtod, jól húztál a 7-ben 👍
több mint 5 éve
Na lassan úgy érzem, hogy ha azt nézzük kit hol húztak (irl vs GM), akkor Dalton Keene-nel elég nagy stealt csináltam. IRL 3/37 va GM 6/28.Deguarat a hetedik körben vittem ki. A GB kivittek IRL a harmadikban.
Bàr fingom nincs BB mi az istent làtott benne ilyen hamar, de valamit csak tudhat 🤔
Paul43
több mint 5 éve
Tavaly Diontae Johnsont UDFA-ként hoztam, szóval a harmadik körben már volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Tippek, hogy mikor jön az első nálunk UDFA?3. kör végén már szokott lenni, a 4.-ben biztos lesz pár.
tenorx
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Na lassan úgy érzem, hogy ha azt nézzük kit hol húztak (irl vs GM), akkor Dalton Keene-nel elég nagy stealt csináltam. IRL 3/37 va GM 6/28.Bàr fingom nincs BB mi az istent làtott benne ilyen hamar, de valamit csak tudhat 🤔
több mint 5 éve
Meg Wentzet nyomja el a Philly, es tokeletes a draft 😀 Hurts <3
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Tippek, hogy mikor jön az első nálunk UDFA?
több mint 5 éve
Köszönöm!Nem, ennyire nem szoktam szőrősszívű lenni, elfogadva. 😊B.J. Finney, OG/C - 640.000, 1 évCsapat nélkül érvénytelen, ugye jól érzem? 😀
kristóf17
kristóf17
vassadi
több mint 5 éve
Nem, ennyire nem szoktam szőrősszívű lenni, elfogadva. 😊B.J. Finney, OG/C - 640.000, 1 évCsapat nélkül érvénytelen, ugye jól érzem? 😀
kristóf17
kristóf17
több mint 5 éve
B.J. Finney, OG/C - 640.000, 1 évCsapat nélkül érvénytelen, ugye jól érzem? 😀
kristóf17
több mint 5 éve
Van itt Saints szurker? Ha igen, elmondja nekem, hogy McCoy után egy évvel mi értelme volt ennek a Ruiz picknek? Berakjak guardnak a class legjobb centeret egy életre mert hogy 1. körös guard idén nem volt?Ruiz messze a legjobb interior OL prospect az idei classban, így ha már mindenképpen belső támadófalembert akartak (nem a legjobb value, de azért nem is Becton-, Arnette-, Brooks-féle reach), akkor jól választottak. Hogy guard vagy center lesz, az már csak részletkérdés.
ljambrik
több mint 5 éve
Egyébként ezt ennyire nem venném drámaira, az első körösök fele bustol így is úgyis.Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀Helyette örvendhetsz Arnette-nek, akivel a Gruden-Mayock kabaré társulat olyat húzott, amire 10 év múlva is az évtized egyik legnagyobb reach-eként fogunk visszatekinteni, wooohooo.
tenorx
vassadi
tenorx
Nekem ez annyit jelent, hogy fog kapni lehetőséget kezdeni fixen.
több mint 5 éve
Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀Helyette örvendhetsz Arnette-nek, akivel a Gruden-Mayock kabaré társulat olyat húzott, amire 10 év múlva is az évtized egyik legnagyobb reach-eként fogunk visszatekinteni, wooohooo.
tenorx
vassadi
több mint 5 éve
Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀Helyette örvendhetsz Arnette-nek, akivel a Gruden-Mayock kabaré társulat olyat húzott, amire 10 év múlva is az évtized egyik legnagyobb reach-eként fogunk visszatekinteni, wooohooo.
tenorx
több mint 5 éve
Van itt Saints szurker? Ha igen, elmondja nekem, hogy McCoy után egy évvel mi értelme volt ennek a Ruiz picknek? Berakjak guardnak a class legjobb centeret egy életre mert hogy 1. körös guard idén nem volt?Szerintem igen
ljambrik
több mint 5 éve
Van itt Saints szurker? Ha igen, elmondja nekem, hogy McCoy után egy évvel mi értelme volt ennek a Ruiz picknek? Berakjak guardnak a class legjobb centeret egy életre mert hogy 1. körös guard idén nem volt?
több mint 5 éve
Igen, ő telitalálat lett.
több mint 5 éve
Így van, qrva jó, hogy Becton hét hellyel korábban ment ki, mint ahogy én elvittem, ellenben odakerült a liga kb legaszarabb offense-ének a legszarabb falába. Csodálatos. Wirfs később meg beül egy all star offense-be. Rohadtul nem mindegy, ki hova kerül, sokkal fontosabb, mint a draftpozíció, ahol elvisznek.Edwards-Helaire picked 3/1-re bejött neked
gabokocka
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Így van, qrva jó, hogy Becton hét hellyel korábban ment ki, mint ahogy én elvittem, ellenben odakerült a liga kb legaszarabb offense-ének a legszarabb falába. Csodálatos. Wirfs később meg beül egy all star offense-be. Rohadtul nem mindegy, ki hova kerül, sokkal fontosabb, mint a draftpozíció, ahol elvisznek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀AJ Jenkinst is 3/20-ra húztam, első körös lett, aztán mire mentem vele 😀 inkább lett volna negyedik körös és megy olyan helyre ahol játszik is 😕
tenorx
több mint 5 éve
Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀Azért, mert a Seahawks reachelt egy orbitálisat, még nem lesz steal.
tenorx
Én tudom, itt rohad a rosteremen LJ Collier.
több mint 5 éve
Ott a GM draft stealje - de kurvára sajnálom, hogy nem tudtam behúzni Brooks-ot 😀
több mint 5 éve
Lamb, Aiyuk ki is ment, Henderson meg telibe 😊 Eddig nem rossz.És ok, nem egy Rodgers fog nekik dobálni, de nem is egy Trubisky...lesz yard bőven.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
jól van Austin Jackson feltrade jó volt. Remélem teljesíteni is fog, és akkor tényleg bejött a dolog.Írtam is akkor, hogy első körös lesz.
braxa88
több mint 5 éve
jól van Austin Jackson feltrade jó volt. Remélem teljesíteni is fog, és akkor tényleg bejött a dolog.