GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 5 éve
Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀a jövő évi class mindig jobb!!!
tenorx

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀Én idei pickeket szeretnék. Csak sajnos az emberekek jó játékosok sem kellenek....
tenorx
több mint 5 éve
Ennyire szar az idei class, hogy mindenki jövőre akar tradelni? 😀
több mint 5 éve
Mineszotai havasokban elérhetővé vált az idei 1/10. szívesen veszek jövőbeni pickeket is érte, nem vagyok válogatós 😊
HTTR
több mint 5 éve
Na csak, hogy ne érje szó a ház elejét, kizárólag a linket teszem be.Frissült a KeKi-m, nem kicsit. Offense és defense játékosok. Kezdök és cserék egyaránt. Közepes, de kifejezetten jó játékosok is elérhetöek.
több mint 5 éve
Az FA trackert holnap este tudom legközelebb frissíteni, úgyhogy ha addig valakinek lenne rá ingerenciája/ideje, akkor szabad a pálya. (Csak kéretik jelezni, hogy ki és mikor, nehogy egyszerre többen is nekiálljanak.)én vállalom, gondolom más jelentkező úgyse lesz 😀
vassadi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Az FA trackert holnap este tudom legközelebb frissíteni, úgyhogy ha addig valakinek lenne rá ingerenciája/ideje, akkor szabad a pálya. (Csak kéretik jelezni, hogy ki és mikor, nehogy egyszerre többen is nekiálljanak.)
több mint 5 éve
Friss a keki sztem elég. Meg link
több mint 5 éve
Ja engem se zavar, meg csinálom is, nem követhetetlen.Nálam úgy megy a folyamat, hogy ha valamit specifikusan keresek akkor átmegyek KeKibe és végigolvasom őket, de ha valaki csak úgy frissít akkor nem biztos, hogy észreveszem.
több mint 5 éve
Ha szavazni kell tőlem elférnek ezek itt 😉
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
Ok nem veszem magamra. Csak megyek a régi veterànok utàn akik szintén itt (is) reklámoznak, nem gondoltam, hogy itt tilos.Ha màr úgyis lassan a zs-kategóriás OL-ekért megy a licit, újra feldobnàm a két eladó játékosom. Mindkettő 2 évig van még szerződésben.Van erre topic
B.J. Finney (C/G) egy jó csere, több, mint 300 snapet jàtszott is a Steelersben irl. 2.1 millió a fizuja mindkét évben.
Ty Sambrailo (OT), aki bár tackle-ként nem vakított el minket a tudásával, de szerzett egy TD-t. Vész cserének jó. 1.1 milla fizu.
5-6. kört kérek értük. Nem fogom őket cutolni, ha nem mennek el, de cap space növelés miatt nem szomorkodnék, ha lenne rájuk jelentkező.
Paul43
braxa88
több mint 5 éve
Ha màr úgyis lassan a zs-kategóriás OL-ekért megy a licit, újra feldobnàm a két eladó játékosom. Mindkettő 2 évig van még szerződésben.Van erre topic
B.J. Finney (C/G) egy jó csere, több, mint 300 snapet jàtszott is a Steelersben irl. 2.1 millió a fizuja mindkét évben.
Ty Sambrailo (OT), aki bár tackle-ként nem vakított el minket a tudásával, de szerzett egy TD-t. Vész cserének jó. 1.1 milla fizu.
5-6. kört kérek értük. Nem fogom őket cutolni, ha nem mennek el, de cap space növelés miatt nem szomorkodnék, ha lenne rájuk jelentkező.
Paul43
több mint 5 éve
Ha màr úgyis lassan a zs-kategóriás OL-ekért megy a licit, újra feldobnàm a két eladó játékosom. Mindkettő 2 évig van még szerződésben.B.J. Finney (C/G) egy jó csere, több, mint 300 snapet jàtszott is a Steelersben irl. 2.1 millió a fizuja mindkét évben.
több mint 5 éve
Tuioti-Mariner DI kétszer szerepel a licittáblázatban.Javítva, köszi.
dankodavid
több mint 5 éve
Tuioti-Mariner DI kétszer szerepel a licittáblázatban.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Azóta már más határértékek vannak a változó összegű szerződéseknél.A klaci kalkultáor elfogadta, van helyette másik kalkulátor program?DeAndre Carter WR 700k / 3 évEzeknek fuss neki még egyszer.
2020: 500 000
2021-2022: 800 000
Mike Iupati G 1,135M / 2 év
2020: 920 000
2021: 1 350 000
adam8
vassadi
adam8
több mint 5 éve
Cut, igen, de csak a 750 ezres fizetés után van cut büntetés.De nem én szerződtettem, csak loptam ps-ből 😊 Akkor cut, nem waive, köszi.A te játékosod, neked kellene tudni. 😛vassadiDan Arnold esetében idei év 600k, jövőév 750k, ez valami vetmines szerződés? Gyanítom, az ellenben a 750k nem rémlik, hogy valaha lett volna vetmin.
dankodavid
Amúgy nyilván szándékosan lett úgy strukturálva a szerződése, hogy idén vetmint keressen, de a 750 ezer egészen biztosan nem az.
vassadi
dankodavid
több mint 5 éve
Jaquiski Tartt SS is eladó.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 5 éve
A klaci kalkultáor elfogadta, van helyette másik kalkulátor program?DeAndre Carter WR 700k / 3 évEzeknek fuss neki még egyszer.
2020: 500 000
2021-2022: 800 000
Mike Iupati G 1,135M / 2 év
2020: 920 000
2021: 1 350 000
adam8
vassadi
több mint 5 éve
Justin Britt is vihető hátsó körös pickért, ha valakinek kell egy kezdő center. 1 évig 3,6 millió a fizuja.
több mint 5 éve
De nem én szerződtettem, csak loptam ps-ből 😊 Akkor cut, nem waive, köszi.A te játékosod, neked kellene tudni. 😛vassadiDan Arnold esetében idei év 600k, jövőév 750k, ez valami vetmines szerződés? Gyanítom, az ellenben a 750k nem rémlik, hogy valaha lett volna vetmin.
dankodavid
Amúgy nyilván szándékosan lett úgy strukturálva a szerződése, hogy idén vetmint keressen, de a 750 ezer egészen biztosan nem az.
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
A te játékosod, neked kellene tudni. 😛vassadiDan Arnold esetében idei év 600k, jövőév 750k, ez valami vetmines szerződés? Gyanítom, az ellenben a 750k nem rémlik, hogy valaha lett volna vetmin.
dankodavid
több mint 5 éve
vassadiDan Arnold esetében idei év 600k, jövőév 750k, ez valami vetmines szerződés? Gyanítom, az ellenben a 750k nem rémlik, hogy valaha lett volna vetmin.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Friss a kekim, lehet kukázni, vannak értékes játékosok is 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Ha bárki akarna adni valamit Quincy Wilson Cb/S/semmirekellőért, estig kereshet, aztán cutolom. Amennyiben bárki is megkeres ajánlattal, nem várok jobbra, egyből az övé.
Pulvis et umbra sumus.