hétszilvafás adam8

Houston Texans

hétszilvafás adam8
Lakhely
Szeged
Utoljára láttuk
6 hónapja
Regisztrált
több mint 15 éve
Fórum hozzászólások
2 646Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Bocsi, ha volt mostanában ilyen kérdés, de 8 000-10 000 forintos árkategóriában milyen gin-t ajánlanátok? Egy jó barátomnak lesz születésnapja.

(Azokat a válaszokat, hogy annyiból nem lehet jó gint venni, most mellőzném, ennyit bír el a kassza. 😀)

Köszönöm előre is!

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Ez se a legjobb Lidl-termékek közé tartozott... 😀Szerkesztette: hétszilvafás adam8

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Nem különösebben gondolkozom váltáson, viszont megkerestek egy team lead pozícióval, ami felkeltette az érdeklődésem. Nyilván fizuban is elég nagy ugrás lett volna. Telefonos beszélgetés alapján még megvolt a kölcsönös szimpátia, viszont kicsit jobban utána néztem a cégnek és kiderült, hogy igazi NER közeli cég, rengeteg állami megbízással. Ma le is mondtam a további köröket. Kicsit jó érzés, hogy győzött az erkölcs, de egyben szomorú is hogy itt tartunk.
dugo93
Ahogy Sobri mondaná: nem vagy pragmatikus.
Mikey
A hozzászólásból úgy tűnik, hogy elég rosszul érezte volna magát egy ilyen helyen. Úgyhogy ebből a szempontból pragmatikusan döntött. 😀

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
 telex.hu/pr-cikk/2022/10/13/meg-nagyobb-kedvezmeny-140-magazin-75-engedmennyel-osszesen-havonta-csak-373-forint-x-4
könyvekbe nem akartam betenni
NB2
Ez nagoyn hasznos, köszi, hogy betetted!

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Idén van bennünk 6 win a regularban 8)

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
A világelsőség meg innentől úgy néz ki, hogy ha Alcaraz/Ruud döntőbe jut, akkor világelső, kivéve, ha mindkettő, mert ez esetben a nyertes a világelső, egyéb esetekben pedig Nadal.
Jughead
Elég sokkolóan nézne ki a világranglista akkor számomra 😀

Én Kyrgios vagy Berrettini győzelmének örülnék a legjobban.

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
A hűségidős készülékvásárlás veszélyes játék. Mindig jobbnak tűnik az a nagy csomag (amivel nagyobb a készüllékkedvezmény), mint amilyen. 😀

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
11 meccsnel tobbe nem ment volna bele Watson, ennyi volt a lenyeg tavasz ota.
Ez mindent el is mond arrol, hogy mennyire kell komolyan venni az egesz eljarast ami volt, mennyire volt latszat az egesz.

Ha nem aktiv min. 6 meccsen valaki egy szezonban akkor az nem szamit a felhalmozott szezonokba, igy tolodott volna a szerzodese es a jovo evi 43M helyett az idei 1M dollaros base salaryja lett volna.
Borbinho
Lol, én meg azt hittem az NFL 12-re akarta, csak úgy gondolták mekkora fun lenne a Texans ellen visszatérnie és azért lett 11 😀 de ez a magyarázat jobb

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Úgy néz ki Stingleyt nem látjuk az előszezonban.


Merlin85
ú, nagy játék lesz ez az első körös cb pick is, ahogy szokott...érzem 😀

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
 fb.watch/eR3ly-yMyl/

Itt egy újabb bizonyíték, hogy egy érvényes választáshoz elég lenne 1 kérdés helyes megválaszolása. Mondjuk egy random hasonló szintű kérdés, és máris ki lehetne szűrni egy rakás agyhalottat.
eaglesmcnabb
A KENYERET!

Beszarok 😀

Utolsó kegyetlen. Ez most izé..hmm..index..hmm.. 😀😀😀DD Sííírok
jobbágy#JC6
Amúgy ez bár faszság, de legalább annyira nem volt messze, merthogy az új kenyér ünnepe is aug 20 😀

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Trabarna védelmében mondom, hogy ő soha nem volt vicces. 😀

több mint 1 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Összekapartam az abszolutóriumot. 😀

Szerkesztette: hétszilvafás adam8

több mint 3 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Utolsó szezonjára készül a Rams magyar származású GM-je - az nfl.com-nak nyilatkozott a rutinos szakember

nfl.com: - Érdekes hírek kaptak szárnyra az utóbbi napokban az NFL berkeiben, mit szól hozzájuk?
adam8: - Avasson be, én nem hallottam semmit.

nfl.com: - Egyes beatwriterek Kalifornia-szerte cikkeznek arról, hogy lemondásra készül.
adam8: - Ugyan-ugyan, sok mindent mondtak rólam, nem csak az újságírók, de maguk a GM-kollégák is az elmúlt évtizedben. Miért mondana le valaki, aki évről-évre, éles szemmel szerez jó ár/értékű szabadügynököket. Sztárokat éppúgy, mint hatásos cseréket.

nfl.com: - Kiváló FA-igazolások, hát igen, hirtelen egyet se tudok megnevezni.
adam8: - Én se, hogy b***ná meg, de a 2010-es rookie szezonomban a Redskinsben elértem, hogy létrehozzanak egy rólam elnevezett FA-szabályt.

nfl.com: - Akkoriban volt az, hogy a fél ligát leszerződtette veteránminimumért, akkor is, ha kevesebb végtagjuk volt, mint az anatómia-könyv kérné.
adam8: - Az az (nevet).

nfl.com: - Volt egyéb szabály, amivel honorálták a munkásságát?
adam8: - Igen, a trade-ek felülvizsgálatához köze volt a stábom által nagy potenciálú irányítónak látott, Rex Grossman megszerzésének.

nfl.com: - Ezért nem hibáztathatja magát, 2010-ben senki sem tudhatta, hogy Rex nem lesz a Hall of Famer irányítók egyike.
adam8: - A draft azért jobban ment.

nfl.com: - Szerettem is volna rátérni, karrierje első draftjának hetedik körében viszont kihúzott egy HOF esélyest.
adam8: - Igen, Antonio [Brown – a szerző.]. Hihetetlen alázatos játékosként ismertem meg, és karrierje legfényesebb éveit töltötte a kezeim alatt, ezidáig egyetlen aranygyűrűm [2014] egyik fő letéteményese volt.

nfl.com: - Von Miller egy másik ékköve volt annak a csapatnak, őt egy évvel Brown után draftolta.
adam8: - Az egyik legjobb, aki valaha a csapatomban volt...na de a Ramsben [2016-] legalább annyi jó játékost draftoltam, mint a Skinsben.

nfl.com: - A rookie Justin Herbert, akit tavaly az 1/26-os pickkel láncolt a csapatához, mindenképp hatalmas dolgokra hívatott.
adam8: - Ez így van, ha egyszer felállok ebből a székből, az utódom irigylésre méltó helyzetben lesz, hiszen egy ilyen potenciálú fiatal irányítója lesz, ráadásul a csapat számára nagyon előnyös szerződéssel. De Justin mögött egyelőre csak egy – kiváló – szezon áll, vannak azonban draftoltjaim, akik már több éve konstansan remek teljesítményt nyújtanak, mint Zeke Elliott, vagy a 2. kör elején draftolt TJ Watt – aki sajnos már a Falconst erősíti.

nfl.com: - Impresszív névsor, gondolom, ha egy játékost kéne kiemelni, akinek legtöbbet köszönhet karrierje során, közülük választana egyet.
adam8: Nagyon nehéz kérdés, de nem egészen. Ha egy nevet kellene mondjak, az Drew Brees, akit 10 éve egy kockázatos franchise tag-match keretében, két első kör árán hoztam el a Redskinsbe… majd az egy éves pihenőm után egy 2. körért a Ramsbe, a franchise-aim arca.

nfl.com: - Micsoda játékos! Hát igen, az nem egy klasszikus trade volt, de sokan azt mondják jó irányítót nem lehet csere keretében megszerezni. Erről mit gondol?
adam8: - Nem teljesen értek egyet. Hadd meséljek egy történetet. Néhány éve - a Brees utódjának szánt - Mitch Trubiskyt egy 1/13-as pickért cserébe a legnagyobb riválisomhoz, Braxa csapatába cseréltem. Nagyon szurkoltam Mitchnek, hogy beváltsa a hozzáfűzött reményeket…na, de így se rossz – mosolyodik el a GM.

nfl.com: - A GM-ek időnként kockázatokat vállalnak, mely vagy bejön vagy nem. Önnek csak 2 szezonja volt a tízből melyet elit irányító nélkül töltött, mit javasolna a jelenleg QB-krízissel küzdő kollégáknak.
adam8: - Nos én már, amit szerettem volna, elértem. Megannyi csoportgyőzelem, főcsoportdöntők, SuperBowl vereség és győzelem, így szívesen adok tanácsot a fiataloknak. Ez a szakmai portál nagy segítségükre lehet a QB-kérdésben.

nfl.com: - SuperBowlt akart veszíteni?
adam8: - Akart a nyavalya, és máig nem értem, hogy bő két éve a 3. számú irányítóm miért passzolt a nagydöntő utolsó játékában, 6 pontos előnynél…

nfl.com: - Picksixet..
adam8: - Nos igen, a sors akarata volt. A szakmailag kifogástalan kollégám, Iktriad, így a csúcsra juthatott, örülök a sikerének, de jobban örültem volna, ha a segítségem nélkül sikerül – temeti kezébe az arcát a veterán GM.

nfl.com: - Lesz-e második aranygyűrűje mit gondol?
adam8: - Offseasonben minden csapat SB-esélyes, mindazonáltal a sors ajándéka lenne, ha az utolsó szezonomban beesne még egy bajnoki cím.

nfl.com: - Lebukott, utolsó szezon, szóval akkor tényleg ennyi volt?
adam8: - Hehe igen, ennyi. Örülök, hogy 11 szezonon keresztül részese lehettem egy kiváló GM-körnek, néhány kritikust megcáfolhattam, sok trash-talkban részt vehettem, izgalmas játszmáknak lehettem a részese, és rengeteg dolgot tanulhattam, őszintén kívánok minél több sikert a régi és új GM-kollégáknak... de csak 2022-től, 2021-ben a Ramsem még lenyom egy utolsó hajrát, ahol remélhetőleg mindenkit félre tudunk lökni az útból.

nfl.com: - 30 perce beszélünk és most ledobja ezt az atombombát, pedig már tényleg beleéltem magam, hogy még sokáig az NFL részese lesz Ön. Mit üzen azoknak, akik hozzám hasonlóan sokkban vannak most?
adam8: Az élet úgy hozta, hogy egy egészen más területen fogom kamatoztatni a GM-játék során elsajátított dolgokat 2022-től, köszönetem jeléül egy videoüzenettel búcsúzom.

több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Melóhelyről kilépek, itt áll egy porsche. Nézem... zöld rendszám. Porsche Panamera Hibryd. Ki az a kretén, aki porschéból hibridet vesz??? Tuti buzi 😊
NB2
És ezért kiléptél a munkahelyedről? 😮 😀

több mint 3 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Empty korábbi írása, a mostani összetűzések, és a vizsgaidőszak rohamos közeledése által inspirált, rendhagyó formátumú, teljesen szubjektív, - csak szórakoztatási céllal készült, - Ki szólhat be kinek? erősorrend.
több mint 8 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Ryan Ma lett kezdő qb.

több mint 8 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646


Szerkesztette: r.baggio

több mint 2 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Beszállok 😀

Rams 2018 draft értékelő

1/18 Vita Vea, DI - IRL 1/12 Bucs
Igor feltrade-elt az 1/14-emre, ő Lamar Jacksont húzta, ő nagyon-nagyon jól járt, én is jól jártam.
A

2/32 Chukwuma Okorafor, OT - IRL 3/28 Steelers
Hamarabb szerettem volna őt, ha elkezd játszani, de mire elkezdett lejárni a szerződése csak kezdő lett.
B-

4/1 Da’Shawn Hand, DT - IRL 4/14 Lions
Az első szezonja ígéretes volt, azóta sok mindent nem sikerült letennie az asztalra, pedig nagyon bíztam benne, idén nem biztos, hogy rosterre tudom már tenni.
D+

4/8 Micah Kiser, LB - IRL 5/10 Rams
Ő IRL is kos lett és egy gyengébb kezdővé érett, negyedik körös picktől szerintem teljesen jó.
A-

5/16 Bo Scarbrough, RB - IRL 7/18 Cowboys
Ő 2019-ben játszott pár kezdő meccset a Lionsban, szűk 400 yardig jutott, valószínű ennyi is volt az ő NFL karrierje, benne volt.
C

6/29 Jordan Lasley, WR - IRL 5/25 Ravens
Ő a sophomore éve előtt már kezdőért küzdőnek volt beharangozva, de karakterproblémái ("On July 31, 2019, Lasley was waived by the Ravens after getting into a fight with multiple teammates in practice then later throwing a football into a pond in celebration of a preseason practice touchdown catch) miatt csak annyi labdát kapott el az NFL-ben mint én, csak azért nem F, mert hatodik körös játékos volt és gondolom volt annyi tehetsége, hogy ne véletlenül jósoljanak neki a kezdőbe is kis esélyt.
D-

7/9 Garrett Dooley, DE - IRL UDFA Lions?
Ő sajnos nem érte el, hogy wikipédia oldala legyen.
-

7/33 Jordan Akins, TE - IRL 3/34 Texans
Négy körös draftsteal, hála kedvenc csapatomnak. Sok TE-et draftolt akkoriban a Texans, úgyhogy igazi kezdő sose lett, de egy 5-9 meccset eddig minden szezonban tetszett, kb 400 yardot szokott hozni szezononként, hasznos no2 TE. Szerintem ez egy hetedik köröstől nagyon jó teljesítmény.
A

7/34 Lowell Lotulelei, DI - Szívproblémái miatt visszavonult röviddel a draft után.
-

7/35 Brandon Facyson, CB - IRL UDFA Chargers
Karrierje kezdete óta stabil csere a Chargersnél, majdnem minden meccsen játszik, de ahogy Handet is, idén őt se biztos, hogy rosterre tudom tenni.
B

Armani Wattsot is én húztam papíron, de megvolt beszélve, hogy ő Jets játékos lesz, azonnal a draft után, így őt Beki húzta, az érte kapott jövő évi pickeket továbbcseréltem, talán sose tudjuk meg mit kaptam érte cserébe. 😀

Összességében Vea kiemelkedő posztján, Okorafor, Kiser és Akins is stabil tagja a rosteremnek három évvel később. Hand és Facyson is itt van még nálam ki tudja meddig, 4 hátsó körös játékos volt még mellettük, szerintem ez korrekt, de nem kiemelkedő teljesítmény egy drafttól, össz-osztályzat: B+

több mint 4 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Los Angeles Rams 2019 v 2020

QB: 0
2019: Drew Brees, Tyrod Taylor, Drew Lock
2020: Drew Brees, Drew Lock
Lock elég ígéretesen kezdte a karrierjét, eredetileg ő lett volna a kezdőm, ha nem sikerül olcsón visszaszereznem Breest, az anyagiakat leszámítva nagy változás ezen a poszton nincs.

RB: 0
2019: Ezekiel Elliott, Corey Clement, Wendell Smallwood, Brian Hill
2020: Ezekiel Elliott, LeSean McCoy, Brian Hill, Corey Clement
Smallwood távozott, az ő helyén Shady, ami egy minimális upgrade, viszont cserébe Clement visszaesett tavaly.

WR: +
2019: Mike Evans, Mohamed Sanu, Cole Beasley, Jordan Lasley, Josh Malone
2020: Mike Evans, Julian Edelman, Cole Beasley, Mohamed Sanu, DeAndre Carter
Távozott Jordan Lasley, akiről tavaly ilyenkor még azt írták, hogy bőven van esélye a Ravens kezdő közelébe odaférni, de ő inkább úgy döntött összevereti magát a csapattársaival, ezzel kijátszva magát a ligából, Malone se tűnik úgy hogy megvetheti a lábát a ligában, cserébe érkezett Edelman, akit nem kell bemutatni, és DeAndre Carter utolsó embernek, aki - amilyen tempóban szórja el a jó játékosokat BOB - még pár labdához is juthat idén vagy jövőre a Texansban, emellett returner.

TE: -
2019: Zach Ertz, Ryan Griffin, Jordan Akins
2020: Zach Ertz, Jordan Akins
Ertzöt sikerült megtartani, ami elég fontos volt, Griffin távozott, de Jordan Akins IRL is előlépett Griffin távozása mögött, akár Ertz utódja is lehet egyszer, ha úgy alakul.

OL: -
2019: Kelvin Beachum, Chukwuma Okorafor, Pat Elflein, Joe Thuney, Chris Hubbard
2020: Kelvin Beachum, Mike Iupati, Justin Britt, Pat Elflein, Chris Hubbard
Thuney távozása nem volt jó, gyenge kezdőszint kb. minden támadófal játékosom most, Okorafor előlépése remélem bekövetkezik ebben az évben, valószínű, hogy draftról erősítek ide. A cserék nagyjából maradtak ugyanazok, akik tavaly, mínusz Boehm, de a többieket inkább hagyjuk.

DL: +
2019: Muhammad Wilkerson, Vita Vea, Allen Bailey, Da'Shawn Hand, John Franklin-Myers, Nathan Shepherd, Brian Price
2020: DJ Reader, Vita Vea, Ndamukong Suh, Allen Bailey, John Franklin-Myers, Da'Shawn Hand, Brian Price, Isaiah Buggs
A fal másik oldala viszont erősödött, Reader és Suh érkezett a kezdőbe, szerintem egyik se lett túlfizetve, (mondjuk Wilkersonnál is ezt éreztem 😀), a három csere is képes dolgokra, Hand szerintem kezdőszintű játékos, Allen Bailey már valószínűleg nem, de rutinos minőségi csere.

EDGE: 0
2019: Dante Fowler Jr., Olivier Vernon, Connor Barwin, Garret Dooley
2020: Dante Fowler Jr., Olivier Vernon, Jalen Jelks
Nem igazán van változás, a tavalyi "depthet" nem lesz nehéz pótolni a draft hátsó köreiben.

LB: -
2019: Tahir Whitehead, Joe Schobert, Micah Kiser, Peter Kalambayi
2020: Tahir Whitehead, Darron Lee, Peter Kalambayi, Micah Kiser
Schobert pótlása nem sikerült, talán a drafton.

CB: +
2019: Robert Alford, Trae Waynes, Johnathan Joseph, Brandon Facyson, DaShawn Shead
2020: Trae Waynes, Janoris Jenkins, Robert Alford, Johnathan Joseph, Brandon Facyson
Érkezett Jenkins, illetve Alford az eddigi 9-10M helyett veteránminimumot fog keresni, kicsit erősödött a poszt, bár tavaly se a gyengepontok közt volt.

S: 0
2019: Glover Quin, Marcus Gilchrist, Marcell Harris, Deionte Thompson, Brandon Bryant
2020: Malcolm Jenkins, Marcell Harris, Deionte Thompson, Marcus Gilchrist
Érkezett Jenkins, Harris játszogat, de nem stabil kezdő még, Thompson is remélhetőleg előlép idén, Gilchristet újraigazoltam, mert miért ne. Nem a legerősebb poszt idén se.

ST:0
2019: K - Dan Bailey, P - Tress Way, LS - Austin Cutting, RS: Beasley, Clement
2020: K- Austin Seibert, P - Tress Way, Trevor Daniel, LS - Austin Cutting, RS: Beasley, Clement, Carter
Új kicker érkezett, azon kívül nagyjából ugyanaz az ST.

Összességében, ez a 11. szezonom GM-ként, és annak ellenére, hogy alapvetően rebuild évet terveztem, messze most változott a legkisebbet a játékosállományom. Az, hogy az idei keret erősebb vagy gyengébb lesz-e mint a tavalyi a drafttól függhet szerintem, vannak nagyobb hiányposztok (interior OL, ILB, S), meg olyanok is, ahová inkább depth kell (RB, TE, EDGE, OT), meglátjuk, hogy a játékosbörzén mennyire találok ezen needekre megfelelő embereket.

több mint 3 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 646
Rams Draft első benyomások

1/26 Justin Herbert, QB - 1/6 Chargers. A három irányító körül szerintem messze ő került a legjobb helyre a Chargersben adott Henry, Allen, Mike Williams, futójáték fal is legalább átlagos, valószínűleg day1 starter lesz, az itteni GM-ek nagy része nem szereti, én azért látok benne fantáziát, úgy voltam vele, hogy első kör végén kevés kockázat megpróbálni, mivel az első kör végén nem nagyon volt bent olyan G, LB vagy RB, akit bizalommal behúztam volna, úgyhogy vagy ő vagy Lock tartós megoldássá válik, abban bízom.

1/32 Zach Baun, ILB - 3/10 Saints. Nyilván nem örültem, hogy majd két kört csúszott, de jó hír, hogy a liga egyik leggyengébb LB sorába draftolták, ha az Anzalone-DeMario Davis-Kiko Alonso sor valamelyik helyére nem fogja tudni beverekedni magát a szezonban, akkor nyilván nem fogok neki nagy jövőt jósolni, de szerintem erre kicsi az esély.

2/30 Terrell Lewis, EDGE - 3/20 Rams. Hasonló a helyzet, később lett kihúzva, mint vártam, viszont neki kb. rivális nélkül kínálják a kezdő posztot, további jó hír, hogy 3-4-be került, az előtte lévő D-lineban is bőven van talent, jó lehetőség lehet neki.

3/12 Prince Tega Wanogho, OL - 6/31 Eagles. Hát ez nem alakul jól, OT-ként kizárt dolog, hogy a következő 2 évben kezdő legyen, Kelcevel és Brooksszal még két poszton elég jól megvan az Eagles, a maradék egy guard posztra meg elég sok pályázó lesz. Nagy szerencse lesz, ha a Hercegből lesz valami.

4/30 Logan Stenberg, G - 4/15 Lions. Az IRL Lionsban kb. olyan gyenge interior OL-be került Stenberg mint nálam, ami egyfelől jó hír, az viszont kevsébé hogy egy körrel előtte is guardot húztak, remélem bizonyít a TC-ben (ha lesz TC 😊 ).

6/30 Jared Mayben, S - UDFA SF. Szintén nem a legjobb helyre került (bár a legtöbb csapat nem kezdőket szokott vadászni UDFA-k között egyébként se), elég telített a poszt, vagy megéli a rostert vagy nem.

7/30 Shaquille Quarterman, ILB - 4/34 Jax. Na őt viszonylag korán kihúzták idén még biztos nem lesz kezdő, de Myles Jack esetleges távozása után odaférhet, ha van benne annyi.

Összességében, ami pozitív, hogy a 3 korai pick mind nagyon jó helyre került, a negatívum, hogy csak az LB-needet sikerült pótolni, az OL marad ugyanolyan gyenge ha Stenberg vagy Wanogho nem villant valami váratlant, a safety-soron se sikerült erősíteni, emellett Zekenek se sikerült megtalálni az esetleges utódját. Mayben és Quarterman idén PS-ben lesznek nálam.