GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Én inkább hagynám ahogy irl van. Nem véletlen találták ki az nfl-ben sem úgy. A rosszabb csapat offseasonben vigye csak az embereket, ha akarja.IRL másképp működik, ez igaz, offseasonben nincs hátrasorolódás, csak szezon közben. Itt azért van így, mert az elődeink így találták ki. 😊 De egyébként így fair szerintem.Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
Paul43
vassadi
több mint 6 éve
IRL másképp működik, ez igaz, offseasonben nincs hátrasorolódás, csak szezon közben. Itt azért van így, mert az elődeink így találták ki. 😊 De egyébként így fair szerintem.Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
Paul43
több mint 6 éve
Ez irl nem így van ha jól tudom. Ha valóban, akkor itt miért van így?Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
vassadi
több mint 6 éve
Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?Aki sikertelen claimet nyújt be, az nem, csak aki sikeresen be is húz egy játékost.
Paul43
több mint 6 éve
Ha valaki claimel akkor az megint a lista végére csúszik?
több mint 6 éve
megtörtént.all-time draft tracker topicot lehetne frissíteni? 2015 után összevissza vannak a draftok különböző topicokbanFeloldottam a topicot, csinálhatod. 😊
braxa88
somoskovig
több mint 6 éve
Mit tud ez az Elliot gyerek, hogy mindenki claimelni akarja? A végén meghozzátok a kedvem és beszállok az 5. helyemmel 😂😂
több mint 6 éve
Tysom Hill, QB/svajci bicska és a Saints új franchise irányítója megszerezheto RFA tenderrelHonnan tudod, hogy nem Teddy lesz az? 😉
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal-2020/2050167 | |
Spigo
több mint 6 éve
all-time draft tracker topicot lehetne frissíteni? 2015 után összevissza vannak a draftok különböző topicokbanFeloldottam a topicot, csinálhatod. 😊
braxa88
több mint 6 éve
all-time draft tracker topicot lehetne frissíteni? 2015 után összevissza vannak a draftok különböző topicokban
több mint 6 éve
Tysom Hill, QB/svajci bicska és a Saints új franchise irányítója megszerezheto RFA tenderrel| |
több mint 6 éve
Így van.Ha waiverről szednék fel valakit, akkor az a szerződés él, amivel elküldték, vagy az új szabályok szerinti összeg? Gondolok itt pl egy 3ik éves játékosra, akinek 600-as szerződése van, de az új szabály szerint 450 járna neki.Szerintem a régi szerződése. Ha lejár a waiver határidő és FA-ként igazolod újra, akkor adhatsz neki új szerződést az új minimumokkal.
Spigo
kristof
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Michael Thomas továbbra is vihető fr taggeltöbb mint 6 éve
Ha waiverről szednék fel valakit, akkor az a szerződés él, amivel elküldték, vagy az új szabályok szerinti összeg? Gondolok itt pl egy 3ik éves játékosra, akinek 600-as szerződése van, de az új szabály szerint 450 járna neki.Szerintem a régi szerződése. Ha lejár a waiver határidő és FA-ként igazolod újra, akkor adhatsz neki új szerződést az új minimumokkal.
Spigo
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 6 éve
Ha waiverről szednék fel valakit, akkor az a szerződés él, amivel elküldték, vagy az új szabályok szerinti összeg? Gondolok itt pl egy 3ik éves játékosra, akinek 600-as szerződése van, de az új szabály szerint 450 járna neki.
több mint 6 éve
Diggs és Fitzpatrick között azért messze nincs ekkora különbség.Több van, szerintem. 😀 De ismét csak Steelers bias.
braxa88
www.youtube.com/watch?v=M7EIRjhu5X8
több mint 6 éve
Diggs és Fitzpatrick között azért messze nincs ekkora különbség.Egy Steelers szurkolónak? 😉
braxa88
több mint 6 éve
Diggs és Fitzpatrick között azért messze nincs ekkora különbség.
több mint 6 éve
Nem tudom mi ez az új módi, de légyszi a tradeknél - ahogy eddig is - írjátok oda a pickekhez, hogy eredetileg melyik csapaté (vagy ideinél a pontos sorszámát), a későbbi visszakereshetőség érdekében, akkor pedig pláne, ha a csapatnak több pickje is van az adott körben.
több mint 6 éve
látok olyat az 5. éves opciónál, hogy tavaly lehívták, most meg visszamondták.Az opciós év FA-nyitásáig vissza lehet vonni az opciót, ami kvázi egy cap büntetés nélküli cutnak minősül.
Az ilyen meggondoltam magam, milyen körülmények között lehet?
ljambrik
több mint 6 éve
látok olyat az 5. éves opciónál, hogy tavaly lehívták, most meg visszamondták.Az ilyen meggondoltam magam, milyen körülmények között lehet?
több mint 6 éve
Saints franchise tag:Erről minden évben megfeledkezik valaki... 😊 Csak azután kell rátenni a franchise taget, ha nem sikerül vele hosszabbítani.
Dak Prescott QB - 21.261.000 $
Egon bá
több mint 6 éve
Igen, használhatod.A kérdés nem is Ő, hanem hogy a saját tag-em elhasználhatom-e a resign időszak után saját lejárósra?TAG-et jól emlékszem, hogy az után is rakhatok bárkire, hogy lement a hosszabbítási időszak és ezzel tartok meg valakit akivel esetleg nem sikerült az üzlet?Szerintem ö idénre már tuti a tiéd, mindegy, hogy sikerül-e hosszabbítani vagy sem. Mivel lehívtam rá a taget így nem fog kimenni FA-re. Te max jövöre kell elhasználj rá egy taget.
(Saját tagem nem osztottam ki Clark elvileg a Bucs TAG-jét viszi el).
| Ugyanitt S. Thomas 2 marék szotyiért eladó. |
alatriste
Paul43
alatriste
több mint 6 éve
Szerintem simám. De azért valaki okosabb véleményét is várd meg.A kérdés nem is Ő, hanem hogy a saját tag-em elhasználhatom-e a resign időszak után saját lejárósra?TAG-et jól emlékszem, hogy az után is rakhatok bárkire, hogy lement a hosszabbítási időszak és ezzel tartok meg valakit akivel esetleg nem sikerült az üzlet?Szerintem ö idénre már tuti a tiéd, mindegy, hogy sikerül-e hosszabbítani vagy sem. Mivel lehívtam rá a taget így nem fog kimenni FA-re. Te max jövöre kell elhasználj rá egy taget.
alatriste
Paul43
alatriste
több mint 6 éve
A kérdés nem is Ő, hanem hogy a saját tag-em elhasználhatom-e a resign időszak után saját lejárósra?TAG-et jól emlékszem, hogy az után is rakhatok bárkire, hogy lement a hosszabbítási időszak és ezzel tartok meg valakit akivel esetleg nem sikerült az üzlet?Szerintem ö idénre már tuti a tiéd, mindegy, hogy sikerül-e hosszabbítani vagy sem. Mivel lehívtam rá a taget így nem fog kimenni FA-re. Te max jövöre kell elhasználj rá egy taget.
alatriste
Paul43

Liverpool Fc