GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na pasztmek, akkor többre tartottam sokkal őt. 😀Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
somoskovig
több mint 6 éve
Bő 3 millával.Nálam mennyivel ment fölé Clowney?Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
somoskovig
alatriste
több mint 6 éve
Nálam mennyivel ment fölé Clowney?Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
somoskovig

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀Csak 1 szűk 5 millával. 😊
Beki
több mint 6 éve
friss keki, Nevin Lawson nagyon alacsony fizus IRL évek óta kezdő CB eladó.több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Na bakker, ennyire túltoltam Stafford ajánlatát? 😀
több mint 6 éve
Nem mondtam hogy jó vagy rossz, ténymegállapítottam 😀Én a tavalyi összegekből indultam ki (mindhárom emberre kértem ajánlatot tavaly is), és az akkori 95% kerekítve most 2 újra és 1 nemnyertet eredményezett.
Nem baj ez, majd a piacról szedek olcsóbb arcokat, inkább mint full közepes játékosoknak odatolni a cap közel egyhatodát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Kicsit megszaladtak az árak...Ha a 2. körben mindenki megadja, amit kell, akkor így is a versenyzők több, mint fele hosszabbít, 103 játékosból 33 már aláírt, 23 újrázik, illetve volt vagy 10, aki nem is kapott ajánlatot végül.
Villanueva tag+trade kombóban vihető. Ugyanúgy Winston is ötödik éves opcióval.
gabokocka
több mint 6 éve
Kicsit megszaladtak az árak...Villanueva tag+trade kombóban vihető. Ugyanúgy Winston is ötödik éves opcióval.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
seahawks?
több mint 6 éve
Nincs mit. Szívesen! 🙂Ok köszi az infót 👍Roziktól mikor kapjuk a válaszokat a hosszabbításokkal kapcsolatban?Ha jól emlékszem holnap estig van határidő a hosszabbítási ajánlatok leadására, szóval szerintem utána.
Paul43
Gergőke
Paul43
több mint 6 éve
Ok köszi az infót 👍Roziktól mikor kapjuk a válaszokat a hosszabbításokkal kapcsolatban?Ha jól emlékszem holnap estig van határidő a hosszabbítási ajánlatok leadására, szóval szerintem utána.
Paul43
Gergőke
több mint 6 éve
Roziktól mikor kapjuk a válaszokat a hosszabbításokkal kapcsolatban?Ha jól emlékszem holnap estig van határidő a hosszabbítási ajánlatok leadására, szóval szerintem utána.
Paul43
több mint 6 éve
Roziktól mikor kapjuk a válaszokat a hosszabbításokkal kapcsolatban?
több mint 6 éve
ja okés kösziaz updated minimum szerződés feltételeket hol találom ?A szabálykönyvben.
Heisman Trophy
vassadi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
az updated minimum szerződés feltételeket hol találom ?A szabálykönyvben.
Heisman Trophy
több mint 7 éve
az updated minimum szerződés feltételeket hol találom ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Nem szeretném, ha úgy járnánk, hogy szépen lassan leépülget egy gazdátlan csapat, úgyhogy amíg nem találunk új GM-et a Cowboys élére, addig én fogok minimális "életben tartó" intézkedéseket (ötödik éves opciók lehívása, szerződéshosszabbítások, stb.) tenni a csapatnál.
több mint 7 éve
Xavien Howard megfelelő ajánlat ellenében vihető a sivatagból!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Brandon Scherff (OG) eladó.
több mint 7 éve
Szerintem én 5 perc alatt megoldom, csak 2 kérdés/potenciális gondSzívesen segítek bárkinek kalkulátor nélkül is, kicsit matekolni kell a számokkal és rutinnal menni fog 😉Tényleg, új szerződéses kalkulátort a megváltozott szabályok szerint nem akar valaki csinálni?Sajnos én nem értek hozzá, de nekem nagy segítség lenne, ha valaki hozzáértő megcsinálná.
somoskovig
Gergőke
Chargers LT
1) mi a link / hol van a jelenlegi verzió?
2) angol excelem van...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)