GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tracy Walker, S (Louisiana-Lafayette) - 3/82 LionsRick Leonard, OT (Florida State) 4/127 Saints
John Franklin-Myers, DT (Stephen F. Austin) 4/135 Rams
Cole Madison, OT (Washington State) 5/138 Packers
Ja'Whaun Bentley, LB (Purdue) 5/143 Pats
Jermaine Carter Jr; LB (Maryland) 5/161 Panthers
Johnny Townsend, P (Florida) 5/173 Raiders
Marquez Valdes-Scantling, WR (South Florida) 5/174 Packers
Damion Ratley, WR (Texas A&M) 6/175 Browns
Christian Campbell, CB (Penn State) 6/182 Cardinals
Marcel Harris, S (Florida) 6/184 49ers
Jacob Martin, DE (Temple) 6/186 Seahawks
Ray-Ray McCloud, WR (Clemson) 6/187 Bills
Simeon Thomas, CB (Louisiana) 6/188 Browns
Kamrin Moore, CB (Boston College) 6/189 Saints
Jamil Demby, OT (Maine) 6/192 Rams
Chris Covington, LB (Indiana) 6/193 Cowboys
Russell Gage, WR (LSU) 6/194 Falcons
Sebastian Joseph, DT (Rutgers) 6/195 Rams
Tremon Smith, CB (Central Arkansas) 6/196 Chiefs
Foyesade Oluokun, LB (Yale) 6/200 Falcons
Tanner Lee, QB (Nebraska) 6/203 Jags
Trenton Cannon, RB (Virgina State) 6/204 Jets
Matt Pryor, OT (TCU) 6/206 Eagles
Cornell Amrstrong, CB (Southern Miss) 6/209 Dolphins
Braxton Berrios, WR (Miami, Fl) 6/210 Pats
Greg Senat, OT (Wagner) 6/212 Ravens
Peter Kalambayi, LB (Stanford) 6/214 Texans
Bradley Bozeman, C (Alabama) 6/215 Ravens
Azeem Victor, LB (Washington) 6/216 Raiders
Danny Etling, QB (LSU) 7/219 Pats
Alex McGough, QB (Florida International) 7/220 Seahawks
Matthew Adams, LB (Houston) 7/221 Colts
Jermaine Kelly, CB (San Jose State) - 7/222 Texans
Jullian Taylor, DT (Temple) 7/223 49ers
Devante Downs, LB (California) 7/225 Vikings
David Williams, RB (Arkansas) 7/226 Broncos
Quentin Poling, LB (Ohio) 7/227 Dolphins
Jason Sanders, K (New Mexico) 7/229 Dolphins
Travin Howard, LB (TCU) 7/231 Rams
Jordan Mailata, OT (-) 7/233 Eagles
Zaire Franklin, LB (Syracuse) 7/235 Colts
Nick Bawden, RB (San Diego State) 7/237 Lions
Zach Sieler, DE (Ferris State) 7/238 Ravens
Hunter Bradley, LS (Miss. State) 7/239 Packers
Richie James, WR (Middle Tennessee) 7/240 49ers
Keion Crossen, CB (Western California) 7/243 Pats
Joshua Frazier, DT (Alabama) 7/246 Steelers
Logan Cooke, P (Miss. State) 7/247 Jags
Kendall Donnerson, OLB (Southeast Missouri State) 7/248 Packers
Korey Cunningham, OT (Cincinnati) 7/254 Cardinals
Austin Proehl, WR (North Carolina) 7/255 Bills
ha jól ügyeskedtem, akkor elvileg ők azok a játékosok akiket IRL kiválasztottak és nálunk UDFA-k lettek, de azért majd a licit előtt ellenőrizzétek, mert ha pl elírás volt a trackerben akkor elcsúszhatott a dolog.
a top100 ~80%-a megegyezett a valósággal, csak két UDFA-t vittünk itt (3/19-re Trenton Thompsonnal nyert empty) és leginkább az utolsó két körben jöttek a random pickek a csapatoktól. 6/22-vel vitte nálunk iktriad Mr. Irrelevantot
több mint 7 éve
dynastyfootballfactory.com/udfa-tracker/
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
Saints draft értékelés 2.0Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
somos, szépmunka, köszi.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
na, a 117. picknél ki is ment az utolsó játékosom, az egy dolog, hogy mindenki steal, de nagyjából jó helyre is kerültek 😊
több mint 7 éve
Az IRL draft után kérnék majd egy kis időt, amíg kitalálom, hogyan lesz az UDFA licitem, de igyekszem legkésőbb keddig elküldeni egy külsősnek, és utána jöhetnek majd a licitek.A szokásos módon most is két UDFA-kör lesz.
több mint 7 éve
Na Cappa is tipikusan olyan steal, amilyenről lentebb írtam, hogy maximum játékbeli/IRL draftpozíció tekintetében az. Aranyos, ahogy Div. II-es védőcskéket burogat, de totál project játékos, viszont nem jó alapanyag. Csoportriválisként azt mondom, ilyen "stealből" nyugodtan húzzál még sokat. 😛 😀Ronnie Harrisont IRL is vitte a Jags. Pont 2 körrel később, ahol én...Most nézem az 5. körbe draftolt Alex Cappa 1 pickkel ment ki Harrison mögött. Nagy reach után nagy steal.
iktriad
A 3. és 4. körös CB pickjeim még elérhetőek. Chubb és Andrews legalább már kiment.
iktriad
több mint 7 éve
Ronnie Harrisont IRL is vitte a Jags. Pont 2 körrel később, ahol én...Most nézem az 5. körbe draftolt Alex Cappa 1 pickkel ment ki Harrison mögött. Nagy reach után nagy steal.
iktriad
A 3. és 4. körös CB pickjeim még elérhetőek. Chubb és Andrews legalább már kiment.
több mint 7 éve
Akkor tessék, egy igazi steal, nem egy "véletlenül olyan játékost húztam hátul, akit IRL sokkal korábban vittek el" vagy "IRL bereachelték második napon a hátsó kört érő játékosomat" jellegű... 😛 Darius Leonard nálam első körre volt értékelve, behúztam a második végén, a Colts pedig IRL a 2. kör negyedik pickjével vitte el.Amúgy ahogy néztem hajnalban a draftot, és olyan játékosok mentek ki 3. körben, mint Chad Thomas vagy Rashaan Gaulden, az jutott eszembe, hogy a szigorúan a játékbeli és IRL draftpozíció közti különbségből vett "steal" egyetlen előnye - vagyis ha valakit korábban visznek el, annak valószínűleg alapvetően nagyobb szerepet szánnak, többet foglalkoznak vele, türelmesebbek vele - is túl van értékelve. Mert ha valaki "tud", az azért akkor is be fog válni, ha hátrébb vitték csak el, aki "nem tud", azt meg a korábbi draftpozíciója sem menti meg, maximum tovább szenved vele a csapata. Tehát maga a prospect számít igazán, és az, hogy hova / milyen edzők kezei alá került, magának a draftpozíciónak szerintem nincs igazán komoly jelentősége. Például az említett Thomason, aki a pályán messze nem mutatta egy valamire való NFL edge rusher kvalitásait, és mellé még pocsék atléta is, vagy Gauldenen, aki defensive backként 2,6%-os SPARQ atléta, szerintem a 3. körös draftpozíció sem fog segíteni. (Nem a Thomast és Gauldent behúzó GM kollégát pécéztem ki magamnak, nem is tudom fejből, hogy kihez kerültek és mikor, csak többek között ők szúrtak szemet ma/tegnap, és tudom, hogy nálunk nem mentek ki ennyire korán. De tudnék még hasonló példákat mondani.)
több mint 7 éve
Vki számolja már ki mennyi DM lenne nekem utána. 😀 Aztán akár ki is írhatja. 😀Hekkert este cutolom addig aki ad érte barmit viheti.Na? Licitálnék már 😀
Ha nem akkor FAn kell érte versenyezni.
Most még vehető
1,5-1,5-2,7es 3éves fizuval.
alatriste
Löfli

Liverpool Fc
több mint 7 éve
😊 nincs panikAzt hiszem az elso kor vegi Maurice Hurst pickemmel mindenkit verni fogok irl-hez kepesti reachben...😊ha végül jó helyre kerül, még mindig jól jársz.
Spigo
de ha ezen múlik én szívesen elcserélem 😊
kristof
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem az elso kor vegi Maurice Hurst pickemmel mindenkit verni fogok irl-hez kepesti reachben...😊ha végül jó helyre kerül, még mindig jól jársz.
Spigo
de ha ezen múlik én szívesen elcserélem 😊
több mint 7 éve
Azt hiszem az elso kor vegi Maurice Hurst pickemmel mindenkit verni fogok irl-hez kepesti reachben...😊
több mint 7 éve
Mivel gyakorlatilag Mayfielden áll vagy bukik a class, nem vagyok derűlátó, de Connor Williams (Bengals 2/2, IRL Cowboys 2/18) nagyon jó helyre került, más kérdés, hogy esélyesen guardot játszik majd.. Ellenben legalább Anthony Miller (Bengals 3/1, IRL Bears 2/19) nagyon-nagyon jó helyre kerülhet, ha nem barmolja el, nagyon simán 1000 yardos szezont hozhat, illetve Dorian "csakspecteamer" O'Daniel (Bengals 4/26, IRL Chiefs 3/36) is kezdő lehet. Nem tűnik katasztrofálisnak, igazából Mayfielden kívül mindenki olyan helyre került, ahol kiváló képzést/rendszert kaphat a segge alá, de az egészet befeketítheti a jó öreg Hue.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Asszem eddig Speaks a legdurvább steal. A Packers nálunk a 6. körben húzta 😀Francba, azt hittem én nyerek Akins kerek 4 körével 😀
tenorx
több mint 7 éve
Saints eddig:1/4 Quenton Nelson, OG -> IRL 1/6 Colts
Ez teljesen rendben van.
2/5 Sam Hubbard, DE -> IRL 3/13 Bengals
Ez szopás... 😕
3/7 James Washington, WR -> IRL 2/28 Steelers
Ez még lehet nagyon jó, főleg Bryant távozásával még labdákhoz is juthat 😊
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
Nekem kb mindenki steal 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Ronnie Harrisont IRL is vitte a Jags. Pont 2 körrel később, ahol én...
több mint 7 éve
Asszem eddig Speaks a legdurvább steal. A Packers nálunk a 6. körben húzta 😀
több mint 7 éve
Már így van 2-3 éve, annyi hogy a realitást jobban közelíti sztem, valamikor megszavaztuk, de én is kibírnám enélkül a szabály nélkül 😀@DömeNahát ez nekem új, és ja mi értelme ennek?
"Raiders újonc aki elmaradt tegnap:"
mondjuk az első kettőt biztosan újra kell csinálnod, mert az első évben nem lehet magasabb a fizetés, mint az éves átlag.
ugyanitt, miért nem?
kristof
Döme
Szerkesztette: hétszilvafás adam8
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
@Döme"Raiders újonc aki elmaradt tegnap:"
mondjuk az első kettőt biztosan újra kell csinálnod, mert az első évben nem lehet magasabb a fizetés, mint az éves átlag.
ugyanitt, miért nem?
több mint 7 éve
Hekkert este cutolom addig aki ad érte barmit viheti.Na? Licitálnék már 😀
Ha nem akkor FAn kell érte versenyezni.
Most még vehető
1,5-1,5-2,7es 3éves fizuval.
alatriste

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Nekem jó helyre ment a három pick, ráadásul elég korán, nem panaszkodok.Chubb kurva sokat fog tanulni Millertől, és ráadásul nem is rá fognak főleg figyelni, szerintem állat lesz.
Payne ment a Allen mellé, mint ahogy nálam is 😊
Alexander meg GB-ben sima kezdő lesz.
Tetszik ez a nap, ha a Steelers picket nem nézem..
több mint 7 éve
Nálam természeten (minimum) 2. körös lesz az első körös pickem, Ronnie Harrison. Anno a legelső pickem, Eric Fisher(akit Joeckelre cseréltem pár héttel később - nagy trade volt az is..) és Njoku kivételével minden 1. körös pickem 2. (vagy Jaelen Strong esetében 3.) körös lett IRL.