GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
a nagy Bőrfikt utálat közepette kíváncsi leszek, nálunk hol kel elTavaly nekem már annyira bejött Will Hill, hogy simán bekockáztatom őt is
van rá egy tippem, hogy lazán negyedik körben elviszi valaki 😀Stez

több mint 14 éve
kösz nem kell, beérem Holmessal is 😊Amíg Megatron nálam van, addig nincs para. 😊StezBoweot megkapod mellé a biztos siker érdekébena 2015ös és a 2016os pickjeidért 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Amíg Megatron nálam van, addig nincs para. 😊StezBoweot megkapod mellé a biztos siker érdekébena 2015ös és a 2016os pickjeidért 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Mennyi eladó idei pick, nah majd holnap kiküldök egy-két PMet.
több mint 14 éve
engem meg 3. kör eleji/közepi pick érdekelne, lehet keresni ezügyben
több mint 14 éve
Ha már mindenki, adott esetben draftnapi trade érdekelhet, kicsit hátrébb, max ilyen 5-6 helyben gondolkodom

több mint 14 éve
Én elviszem az elsőben is.Még jó, hogy 1 hete megvetted 😛
Egyébként az 1/24 eladó, lefele vagy jövőre mozognék vele.tenorx
több mint 14 éve
Na nekem ugyanilyen terveim vannak az 1/16-al, avagy a 2/2 jövő évire cserélendő.
több mint 14 éve
Én elviszem az elsőben is.Nekem is vannak eladó pickjeim, pár darab... 😛
Egyébként az 1/24 eladó, lefele vagy jövőre mozognék vele.tenorx
Adott esetben felfele cserélném, de inkább jövő évi pickekre.
több mint 14 éve
Én elviszem az elsőben is.Egyébként az 1/24 eladó, lefele vagy jövőre mozognék vele.
több mint 14 éve
a nagy Bőrfikt utálat közepette kíváncsi leszek, nálunk hol kel elvan rá egy tippem, hogy lazán negyedik körben elviszi valaki 😀
több mint 14 éve
maholnap frissítem a rostereket meg a cap állást (magyarul kapálást)
több mint 14 éve
HÁt az enyémbe ha volt érték el is adtam 😀
több mint 14 éve
Így van 😀 Szerintem az átvett Lionsból már senki nincs a csapatomban 😛 (Már no offense delonso 😀 )tenorxMiért venném magamra?
Fél szezont vittem és amikor megkaptad örültél hogy azért van benne érték... Ha már nem emlékeznél.
több mint 14 éve
Amíg Megatron nálam van, addig nincs para. 😊
több mint 14 éve
Így van 😀 Szerintem az átvett Lionsból már senki nincs a csapatomban 😛 (Már no offense delonso 😀 )
több mint 14 éve
Ez mondjuk igaz 😊Ennek is megvannak az előnyei, ha nincs eredmény egy db-ig foghatom Jocira 😀empty taxiAz ilyen tradekkel csak az a bajom, hogy bőven van rá esély, hogy az adott GM, 2 év múlva már nem lesz a KC-nél...Nem lesz mindenki Joci, akinek a nagy trade-je után 1 évvel kb. az utódja a kukából szedegeti ki a csapat darabjait.. :rolleyes: 😊fetomy
Valamint, Cam Newton eladó 3 db első, 7 db második és 9 db harmadik körösért... 😛Igor
De van élvezet a szarból várat dolgokban, sőt. Ez legalább tényleg a te csapatod lesz.
több mint 14 éve
Ennek is megvannak az előnyei, ha nincs eredmény egy db-ig foghatom Jocira 😀Az ilyen tradekkel csak az a bajom, hogy bőven van rá esély, hogy az adott GM, 2 év múlva már nem lesz a KC-nél...Nem lesz mindenki Joci, akinek a nagy trade-je után 1 évvel kb. az utódja a kukából szedegeti ki a csapat darabjait.. :rolleyes: 😊fetomy
Valamint, Cam Newton eladó 3 db első, 7 db második és 9 db harmadik körösért... 😛Igor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
miért akarod túlfizetni? 😮Én mint helikopter látom magam.Még mindig van egy 2014es 6.köröm érte.Toca
Moore továbbra is eladó 😛tenorx
több mint 14 éve
Én mint helikopter látom magam.Még mindig van egy 2014es 6.köröm érte.
Moore továbbra is eladó 😛tenorx
több mint 14 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/04/12/vince-young-still-sees-himself-as-a-starting-quarterback/Túl jó lesz a Chargers, ezért nem jut Stez PO-ba.szabaHát még a Broncos a noQB az új rendszerrel.Toca
több mint 14 éve
Túl jó lesz a Chargers, ezért nem jut Stez PO-ba.szabaHát még a Broncos a noQB az új rendszerrel.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az elobbi szamomra nem ennyire egyertelmu, h hogyan gondolkozom effelol, ezt mindig a konkret tema hatarozza meg, az utobbira pedig igaz, hogy nem szeretem a tulzottan felkapott csapatokat. ennek igaz, hogy ellentmond a barca- es colts szurkolosagom, de barca szurkolo meg kispocsos koromban lettem, amikor azt sem tudtam, hogy ok mennyire eredmenyesek, nemhogy a sorozatos cimhalmozasrol lett vna szo, colts szurkolo pedig nfl kovetesem hajnalan lettem, amikor az elso colts meccsem nezesekor lenyugozott, h ez a csapat micsoda jatszi konnyedseggel jut el az ellenfel celteruletere. es mivel azt a mondast mar akkor tudtam, miszerint defense wins championship, engem az fogott meg bennuk, hogy ok az altalanos megkozelites ellenere nem a vedelmukkel, hanem a tamadoikkal akarnak bajnoksagot nyerni.Tehát nem vagy antielitista, és mint ilyen nem akarod, hogy a nép akarata/érdeke felül kerekedjen a szűk hatalmi eliten? 😀vagy akár el is költöztetheted a franchise-t dallasba, a cotton bowl úgyis üresen álljjncaanagyon sajnalom, de en vagy a tundrara megyek, vagy az alabama a&m stadionjaba. mas opcio nincs.
ilyen megaloman szar allamot meg plane ne nezz ki nekem legyszives, kiraz a hideg a populizmustol.Fake
Vagy csak szimplán nem szereted a túlzottan hype-olt dolgokat? Csak mert nekem úgy jött, le, hogy Barcelona-szurkoló vagy, plusz azért az idény előttig a Coltsra sem lehetett mondani, hogy ne tartozna itthon a „divatcsapatok” közé 😊Wyatt
persze utolag, ahogy jobban megismertem a ligat es a jatekot mar lattam, hogy bika vedelem nelkul senki sem tud sbt nyerni, de ekkor mar menthetetlenul ok lettek a kedvenceim.