NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 7 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ja és az összes konf nyilvánosságra hozta a menetrendjét a következő szezonra, így ESPN.com-on már lehet böngészni a 2017-es schedule-t

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fncaa_football.png
College Football Schedule - 2024 Season - ESPN
The complete 2024 NCAAF season schedule on ESPN. Includes game times, TV listings and ticket information for all College Football games.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
indul a youtubeTV 40 csatornával, ha Magyarországon is elérhető lesz, akkor a kínálat alapján ez egyenlő a college football kánaánnal

awfulannouncing.com/online-outlets/youtube-tv-launch-cbs-espn-fox-nbc-nets-no-league-owned-turner-channels.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Hoppá.
 twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/829821946552471552
Mikey
 soundcloud.com/the-audible/214-gene-chizik-on-walking-away-from-coaching-the-crazy-world-of-college-recruiting

---
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 751
Hoppá.
 twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/829821946552471552
több mint 7 éve
NSD volt szerdán és mégse azzal kapcsolatos a nap híre

twitter.com/insidehighered/status/826910992269471749

---
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 590 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
a Michigan a 15 tavaszi edzéséből hármat az AS Roma stadionjában tart majd.
Höri
Nem lesz egyszerű átcuccolni azt a bazinagy stadiont a tengerentúlra!
gaben
Lazioval megegyeztek ?

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Höri
Nem lesz egyszerű átcuccolni azt a bazinagy stadiont a tengerentúlra!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Koviakos Green Bay Packers Nebraska Cornhuskers 95
 twitter.com/BruceFeldmanCFB/status/824286602964807680
Lehet én vagyok az egyetlen, de engem kifejezetten idegesített mindkettő stílusa. 😊
Mikey
Nem tudom, én Verne-t kifejezetten bírtam, sajnálom hogy visszavonul ☺
több mint 7 éve
Lehet én vagyok az egyetlen, de engem kifejezetten idegesített mindkettő stílusa. 😊
Mikey
nem vagy egyedül 😊 Verne-t ugye Brad Nessler követi a CBS-en, Musburgert meg tulajdonképp már pár éve lecserélték Chris Fowlerre, szóval inkább csak jobb lesz a helyzet, sokkal

---
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 751
több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 7 éve
 www.sbnation.com/a/top-100-college-football-games-2016

---
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 103 — Undertaker of the Cleveland graveyard
erről jut eszembe:

2016 ESPN IMAGES OF THE YEAR
 www.espn.com/video/clip?id=18439328

(youtube-ra se került még fel és úgy el volt dugva az espn-en is, hogy már azt hittem, idén nem is készült ilyen - érdemes visszanézni pedig a korábbi éveket is, az "images of the decade" meg igazi klasszikus!)
baggio
fasza youtubeon én is kerestem, de semmi gondoltam majd később jön vagy valami 😊 köszi !

több mint 7 éve
erről jut eszembe:

2016 ESPN IMAGES OF THE YEAR
 www.espn.com/video/clip?id=18439328

(youtube-ra se került még fel és úgy el volt dugva az espn-en is, hogy már azt hittem, idén nem is készült ilyen - érdemes visszanézni pedig a korábbi éveket is, az "images of the decade" meg igazi klasszikus!)

---
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
 www.youtube.com/watch?v=eP16ojJjE3o

több mint 7 éve
ha csak nem történik valami váratlan, akkor el is kelt az összes szabad FBS-es HC pozíció jövőrebaggio
írtam ezt egy hónapja, mikor 17-nél megállt az új kinevezések száma, január közepén pedig már 21-nél tartunk... de az a 4 hely is betöltődött, és ha csak az SF 49ers nem húz valami váratlant/nem lesz valami botrány egy programnál, akkor erre a holtszezonra tényleg vége

---
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Nem tudom hány részletben és nap alatt, de csak sikerült megnézni a döntőt. Megint jóra sikeredett. Az elején azt hittem pont sem lesz, annyira harapott mindkét oldali D. De szerintem a Bama D előbb elfáradt. Bár a vége felé kicsit leült, akkor újra felpörögtek az események. És nem az Alabama nyert. Mik vannak? 😊

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 109 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
biceratopsz

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 103 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Köszi braxa !! Félidőben sajnos elszunditottam 😃😐

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
a döntő condensed verzióban, 40percben:
több mint 7 éve
2017 COLLEGE FOOTBALL HALL OF FAME CLASS

Players:
BOB CRABLE – LB, Notre Dame (1978-81)
MARSHALL FAULK – RB, San Diego State (1991-93)
KIRK GIBSON – WR, Michigan State (1975-78)
MATT LEINART – QB, Southern California (2003-05)
PEYTON MANNING – QB, Tennessee (1994-97)
BOB McKAY – OT, Texas (1968-69)
DAT NGUYEN – LB, Texas A&M (1995-98)
ADRIAN PETERSON – RB, Georgia Southern (1998-2001)
MIKE RUTH – NG, Boston College (1982-85)
BRIAN URLACHER – DB, New Mexico (1996-99)

Coaches:
DANNY FORD – 122-59-5 (66.9%); Clemson (1978-89), Arkansas (1993-97)
LARRY KEHRES – 332-24-3 (92.9%); Mount Union (Ohio) (1986-2012)
STEVE SPURRIER – 228-89-2 (71.8%); Duke (1987-89), Florida (1990-2001), South Carolina (2005-15)

---
több mint 7 éve
A legtöbb helyen azt írják, hogy P.J. Fleck lehet a befutó, ha nem állapodtak volna meg vele szinte biztosra, akkor ki se rúgták volna Claeys-t.baggio
bejött, Row the boat ezentúl Minnesotában

---
több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
Srácok, tudja valaki mi történt a noonkick nevű oldallal? Safari nem képes megnyitni, de a twittere szerint jan. 3-án is került fel meccs.
undisputedly
engem is érdekelne, mert a másik ilyen oldal a 720 pier.ru is ugyanezzel a válasszal visszautasítja a csatlakozást. Pedig azon minden amerikai sport megtalálható volt.
Mindegy, akkor marad a rojadirecta továbbra is, hátha az nem szűnik meg.

több mint 7 éve
Srácok, tudja valaki mi történt a noonkick nevű oldallal? Safari nem képes megnyitni, de a twittere szerint jan. 3-án is került fel meccs.
undisputedly
Nálam se jó, de itt találsz más opciókat is
 bowl.one/forum/ncaa-altalanos-temak/kerdezz-barmirol-ami-ncaa

---
több mint 7 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 097 — SuperBowl Champions 2013/2014